Seuraa 
Viestejä16844

Uusimman Tiede-lehden artikkelissa käsiteltiin iänikuisia seikkoja liittyen siihen miten naiset ja miehet käyttäytyvät seksuaalisella sektorilla siihen perustuen missä kuukautiskiertonsa vaiheessa nainen on. Tämähän on puitu jo sataan kertaan eri tahoilla, joten hivenen ihmetytti miksi kuluneesta aiheesta oli pusattu artikkeli.

Mutta mielenkiintoinen oli samassa yhteydessä esille tullut tieto että raiskauksista tullaan herkemmin raskaaksi kuin seksistä. Kuulema jokin taho (oliko USA:ssa, en muista) on väittänyt että raiskauksesta tulee harvemmin raskaaksi, jolloinka raiskaus ei olisi merkittävä syy abortin puoltamiseen. Ja tämähän siis ei kuulema pidä paikkaansa, vaan päinvastoin raiskauksesta raskautuminen on kaksi kertaa todennäköisempää kuin seksistä raskautuminen.

Onko siis niin että wanna-be-raiskaaja voi aistia naisesta milloin hän on hedelmällisimmillään? Päädymmekö jälleen siihen että raiskaus onkin itseasiassa ikäänkuin naisen "oma syy", mitäs oli niin hedelmällinen ja meni pyörimään sen miehen lähelle joka jotenkin aisti että tuossa helposti tiinehtyvä muija, raiskaa se? Mitä nainen sille edes voi että ovuloi? Kaikille pakolliset e-pillerit, koska pillereitä syövistä ei kuulema pysty erottamaan mitään erityistä haluttavuusaikaa edes strippiklubeilla tehdyissä testeissä?

Toisaalta artikkelissa sentään kerrottiin että kun ovuloiva nainen joutuu istumaan huoneessa missä on joku retaleen näköinen tyyppi, nainen asettuu miehestä mahdollisimman kauaksi. Eli naiset siis myöskin osaavat ottaa etäisyyttä miehiin joiden eivät halua itseensä kajoavan.

Mutta enemmän kuin iänikuiset naiset minua nyt kiinnostaisi että onko sittenkin miellettävä että mies on vain aistiensa kuljettama eläin joka ei mahda sille mitään että hedelmällinen naaras hänen ulottuvillaan ikäänkuin pakottaa kiihottumaan? On sanottu että raiskaaja haluaa vain tuntea olevansa vallassa. Siinä mielessä olisi aivan yksi lysti kenet hän raiskaa; hedelmällisen naisen sijalla voisi olla kuka tahansa lapsi, vanhus tai vaikkapa aikuinen mies. Luulisi äkkiseltään että oman itsensä kaltaisen, vahvan olennon kuten toisen miehen raiskaaminen tuottaisi ultimaatumin vallantunteen vähän kuin sarjamurhaaminen fiktion mukaan tuottaa murhaajalle.

Itsehän tietysti mieluusti ajattelisin asian niin että ihmisyhteisössä normaalia ei ole olla jokaisen impulssinsa välittömästi vietävissä, eli josko me "haistaisimmekin" toisistamme yhtä ja toista, se ei pakota ketään yhtään mihinkään, jos kykenee elämään lajillemme ominaisten käyttäytymiskuvioiden mukaisesti.

 

Sivut

Kommentit (41)

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Olen huomannut sellaista, että jonkun ihan satunnaisen naisen läheisyys tikkaa aika pahasti seksuaalisia intressejä pintaan. Kiinnosta sitä silti raiskata, mutta toisinaan on tullut aika vahvojakin vipoja. Erittävät lienee jotakin kemiaa ilmaan? Mietin sitä itkua ja kärsimystä, niin ei tee yhtään mieli aiheuttaa sellaista. Useimmiten toimii varmasti myös, jos nainen räyhähtää voimakkaasti takaisin ja uros laskeutuu neljälle jalalle takaisin.

Narttu koira osaa räyhähtää, jos ei halua siihen kyseistä herraa taakseen. Useimmiten toimii. Kaikkea liikkuvaa jahtaavat täyden kiiman koirat toki on asia erikseen koittavat duunata minkä ehtivät.

 

Hyvin polkee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
slam
Seuraa 
Viestejä2129
Brainwashed

Yksi raiskaajien selitys teolleen on toistuvasti ollut, eli että raiskattu kerjäsi sitä.

Ei taida kummiskaan olla validi argumentti käräjillä?

Naisen puhetyyli ja käytös on sellaista umpihetero touhua, niin on siinä kait fiksumpikin mies joskus luullut, että kyseinen nainen on hänestä kiinnostunut. Eli naisen normaalikäytös on miestä provosoivaa jossakin määrin, vaikka ei olisi edes tarkoitus ja kun onhan siinä aina tissit, pyllykin pyörimässä täyttä hoosiannaa.

 

Hyvin polkee.

Prossimo Treno
Seuraa 
Viestejä1475
Rousseau

....onko sittenkin miellettävä että mies on vain aistiensa kuljettama eläin joka ei mahda sille mitään että hedelmällinen naaras hänen ulottuvillaan ikäänkuin pakottaa kiihottumaan?

 

Hirvittävää yleistämistä. Miehistä vain ihan prosentti on raiskaajia eivätkä läheskään kaikki naiset kiihota vaikka olisivat kuinka hedelmällisessä vaiheessa.

TOIJALA. Katse josta huomaa toisen olevan aivan liian päissään, jotta hän ymmärtäisi mitään mitä hänelle on sanottu viimeisen 20 min. aikana. "Junassa yritin puhua hänelle, mutta hän oli jo toijalassa." — Antti Hyry (Kokkilan kakkakääpiö, Hömpönkeinaa, Hirvi Akuniemi, Artsiitti Höti Pörtsiitti, Iina Viinatossu).

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Heh, on tällä saitilla hirvittävämpikin raiskausketju nähty, meinaan semmoinen jossa heitettiin idea että naiset nauttisivat raiskauksesta (jos en vallan väärin muista), mutta sensuuri sen ketjun sitten vei. Enivei, vaikeistakin aiheista pitäisi voida puhua - vaikka olisi miten hirvittävää.

Tarkemmin kun asiaa ajattelin, niin kyllähän tosiaan toisinaan tulee joistakin miehistä sellainen fiilis että voi kun pääsisi tuota kiksaisemaan. En pysty ajattelemaan ihan niin pitkälle että ottaisin jonkun miehen vaikka väkisin, koska realistina ymmärrän ettei minulla ole mitään tsänssiä saada jotain miestä nujerrettua, ja jos olisikin niin tällähän ei välttämättä seisoisi. Mutta jos kumpikin ongelma olisi kumottavissa eli periaatteessa pystyisin raiskaamaan miehen...? En osaa sanoa tulisiko sellaisia ideoita päähän. On taas yksi niistä asioista joihin vastausta ei ilmeisesti ole.

Kauhean usein pakottavaa tarvetta saada sekaantua johonkin tiettyyn mieheen ei kuitenkaan tule, johtuen siitä että hyvin harva mies omaa sellaisen olemuksen johon haluaisin kajota. Miehillä kai sitten on toisin, kun ainakin muutama oman sanomansa mukaan pitäisi lähes ketä tahansa naista niin viehättävänä että voisi tähän yhtyä. Sitähän ei sitten voi tietää että olisiko se kumminkaan oikeasti noin, tai toimisiko ne värkit. Ajattelukyky vaikuttaa meihin kaikkiin ihmisiin, sekä hyvässä että pahassa, yllyttäen tai hilliten.

Kun kyseessä on tilanne että nainen ei suin surminkaan haluaisi olla jonkun tietyn miehen kanssa tekemisissä, näkisin että ongelmia muodostuu siitä että sosiaalisen kanssakäymisen helpottamiseksi naiset kuitenkin kasvatetaan miellyttäjiksi, ja se tajutaan joskus väärin ja käännetään naista vastaan. Eniten naisia haukutaan ja nimitellään nimenomaan silloin kun nainen ei olekaan myötäsukainen ja miellyttävä erilaisissa ihmisten välisissä tilanteissa. Kaikki tietävät esim. virkailijoita ja kaupan kassoja jne. joiden kanssa onkin ollut vastenmielistä olla tekemisissä. Ja sitten tulee sitä ämmittelyä ja haukkumista siihen malliin ikäänkuin syytteessä olisikin naissukupuoli, eikä tietty ihminen eli persoona joka ei juuri sillä hetkellä halunnut tai kyennyt olemaan erityisen miellyttävä lähimmäisiään kohtaan. Eihän miehiä haukuta sukupuolensa perusteella pystyyn jos he ovat viheliäisiä - paitsi tietysti silloin jos he ahdistelevat naisia. Se on ikäänkuin se ainoa sektori millä miehen sukupuoli voi olla miehelle haittatekijä. (Ja tietysti se jos ei saa naisia kun on niin avuton luuseri, mutta niitä stooreja putkiaivovammoineen on kuultu helvetisti eikä jaksa enää yhtään enempää.)

 

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Jos nainen heittää tarjolle eli tarkottaen sitä, että antaa todellakin ymmärtää. Voi siitä olla vaikempi peruutella pois, jos hän lopulta kieltäytyykin yllättäen. Siinä en näe minkäänlaista järkeä, että alkaisi seuraamaan naista ja kävisi hänen kimppuunsa. Kuten varmaan on sanottukin, niin tuttuja kait raiskaaja ja uhri jotenkin kait yleensä on toisilleen? 

Hyvin polkee.

Reiska
Seuraa 
Viestejä5719

Ihminenhän näkee mitä haluaa, eikä kukaan halua nähdä itseään pahana ihmisenä. Siks monasti pahoille teoille ihminen kehittää jonkin selityksen, jonka tarkoitus on kääntää tilannetta positiivisemmaks. "Se halus", "viettili", "oppi olemaan niinko naisen kuuluuu", "huora se on"... Se ei tietenkään tarkoita, että uhri olis toiminu mitenkä niin, edes sivullisen mielestä. Kaikki vaan tapahtuu tekijän päässä.

 

Ja mitä tuohon raskautee tulee, niin nainehan tutkitusti on viehättävämpi hedelmällisessä vaiheessa ja kenties sen takia häiriintyny mieli käy silloin herkemmin kiinni.

Per se

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Reiska

Ja mitä tuohon raskautee tulee, niin nainehan tutkitusti on viehättävämpi hedelmällisessä vaiheessa ja kenties sen takia häiriintyny mieli käy silloin herkemmin kiinni.

Tämä se taisi Tiede-lehden artikkelinkin idea olla.

Reiska
Seuraa 
Viestejä5719
Rousseau
Reiska

Ja mitä tuohon raskautee tulee, niin nainehan tutkitusti on viehättävämpi hedelmällisessä vaiheessa ja kenties sen takia häiriintyny mieli käy silloin herkemmin kiinni.

Tämä se taisi Tiede-lehden artikkelinkin idea olla.

 

Pitäs ehkä lukea..

Per se

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Rousseau
Mutta enemmän kuin iänikuiset naiset minua nyt kiinnostaisi että onko sittenkin miellettävä että mies on vain aistiensa kuljettama eläin joka ei mahda sille mitään että hedelmällinen naaras hänen ulottuvillaan ikäänkuin pakottaa kiihottumaan?
Mies ja Nainen ovat vain aistiensa kuljettamia eläimiä. Miehellä ja naisella on myös mahdollisuus olla halujensa herroja/rouvia sen sijaan, että ovat niiden orjia. Kiihottumiseen mies ei pysty vaikuttamaan, mutta halujensa toteuttamiseen kyllä.

 

Rousseau
Itsehän tietysti mieluusti ajattelisin asian niin että ihmisyhteisössä normaalia ei ole olla jokaisen impulssinsa välittömästi vietävissä, eli josko me "haistaisimmekin" toisistamme yhtä ja toista, se ei pakota ketään yhtään mihinkään, jos kykenee elämään lajillemme ominaisten käyttäytymiskuvioiden mukaisesti.
Ei pakota ei. Huomaahan sen jo kulttuurista, että maista joissa raiskaus on ikäänkuin vaiettu harrastus tulevat ihmiset toteuttavat suuremmalla prosentilla halujaan vasten haluttavan tahtoa.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
taucalm

Huomaahan sen jo kulttuurista, että maista joissa raiskaus on ikäänkuin vaiettu harrastus tulevat ihmiset toteuttavat suuremmalla prosentilla halujaan vasten haluttavan tahtoa.

Raiskauksesta tai ahdistelusta mekastavat naiset yritetäänkin ko. maissa saada hiljaiseksi hinnalla millä hyvänsä. Joko heihin suhtaudutaan halveksivasti, ylimielisesti ja naureskellen tai syyllistävästi ja tuomiten (jopa konkreettisesti), tai niin vihamielisesti että henkikin on halpa.

Herää kysymys että jos miehet kokisivat että raiskaus on ihan ok, hauska harrastus johon heillä on lupa koska ovat miehiä, niin miksi heillä olisi tarve vaientaa naiset hinnalla millä hyvänsä? Eikö olisi aivan sama mitä naikkoset inisevät, kun miehet kuitenkin miessukupuolta jumaloivassa kulttuurissa saavat tehdä mitä mielivät?

Ongelma ilmeisesti ovat sittenkin toiset miehet, jotka saattavat hankaloittaa harrastustoimintaa mikäli naiset pitävät ihan jumalatonta mölyä. Harvoja miehiä tietyissä pahoinvointimaissa kiinnostaa millään tavalla se onko heidän vaimoillaan ja tyttärillään hyvä olla, mutta se että omaisuuteen kajotaan on jotain mitä ei saisi tehdä, ja omaisuuttahan naiset noissa systeemeissä ovat. Jos prostituutio olisi täysin laillista ja huorareservi hoitelisi miehet aivan kuten se tuntuu tekevän esim. jokaikisessä Game of Thronesin jaksossa, silloin varsinaiseen omaisuusnaiseen eli tyttäreen tai vaimoon kajoaminen voitaisiin yksinkertaisesti rangaista kuolemalla ja case closed. Sitten ongelmana olisi se että kaikki naiset eivät saa vapaaehtoisesti valita huoruuttaan, vaan heidät pakotetaan alle vaikkapa nimenomaan raiskaamalla, sitäkin kärkkäämmin tietenkin jos sattuu olemaan huoran tytär. (Indian style.)

***

Kysymys kuuluu että olisiko maailmassa ihan hirvittävästi puutetta mikäli seksuaalisuutta ei rajotettaisi millään muulla tavalla kuin siten että yksilöllä on oikeus kieltäytyä toisen ihmisen häneltä seksiä vaatiessa?

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Arabit saisi minun puolestani toteuttaa fantasioitaan toiseen mieheen ainakin ensin. Kait siellä hyvääkin voi olla, mutta mielestäni aika pitkälle se kulttuuri on pelottava ja ahdistava.

Budha ja "tiibet" touhua arvostan hieman enemmän ihan vain sen rauhanomaisuuden vuoksi. On kait sielläkin ongelmansa, mutta islam_homma on karsein ainakin omasta mielestäni.

Hyvin polkee.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Rousseau
Kysymys kuuluu että olisiko maailmassa ihan hirvittävästi puutetta mikäli seksuaalisuutta ei rajotettaisi millään muulla tavalla kuin siten että yksilöllä on oikeus kieltäytyä toisen ihmisen häneltä seksiä vaatiessa?
Kysymys, johon ei ole oikeaa vastausta. Onhan se kieltämättä erittäin perverssiä, että seksin harrastaminen julkisesti on länsimaissa kielletty, mutta siviilien pommittaminen lennokeilla kirkkaassa päivänvalossa ihan ok. Kertoo paljon länsimaisesta kulttuurista, jos rakkauden harjoittaminen on tabu, mutta tappaminen ihan ok.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
slam
Arabit saisi minun puolestani toteuttaa fantasioitaan toiseen mieheen ainakin ensin. Kait siellä hyvääkin voi olla, mutta mielestäni aika pitkälle se kulttuuri on pelottava ja ahdistava. Budha ja "tiibet" touhua arvostan hieman enemmän ihan vain sen rauhanomaisuuden vuoksi. On kait sielläkin ongelmansa, mutta islam_homma on karsein ainakin omasta mielestäni.

Kyllä se jotenkin niin raukkamaiselta tuntuu että miehet rääkkäävät naisia (ja lapsia). Rääkkäisivät vertaisiaan.

Buddhalaisista maista en oikein tiedä että miten niissä naisen "arvo" määritellään, mutta ainakin mitä luin UnWomen-lehdestä niin oliko se Nepalissa naisiin kohdistuva pahoinpitely parisuhteissa oli yleistä. Mutta myönteistä oli että kun ko. maassa annettiin syrjäseuduilla asiassa valistusta, lehden mukaan asiat saattoivat muuttua ja miehet alkoivat suhtautumaan vaimoihinsa toisin. Ehkä jopa tuli oivallus siitä miten pahalta se vaimosta tuntuu tulla hakatuksi.

Vaikea kuvitella että johonkin muslimimaahan edes päästettäisin ketään neuvomaan heitä että miten heidän tulee naisväkeään käsitellä. Saati että oppi menisi perille asti. Eikä tässä kyllä kauhean hyvin mene hinduillakaan. Syynä kaiketi se kastiajattelu. Jos uskoo että ihmiset kuuluvat karmansa ja syntymänsä vuoksi tiettyyn kastiin ja jonkin kastin edustajia saa kohdella miten lystää, ei ole mikään ihme että esim. harekrishnalaisuudessa uskotaan että nainen on alempi olento ja vain miehenä pystyy valaistumaan.

Kaikesta tuollaisesta hierarkkisesta ajattelusta pitäisi päästä eroon. Ja varsinkin niiden ihmisten jotka uskovat että osa ihmisistä on "nuorempia" ja osa "vanhempia" sieluja. Halu alkaa jakamaan ihmisiä eri ryhmiin johtaa AINA vääjäämättä ylimielisyyteen ja halveksuntaan, oman egon kiillotteluun ja grandioseihin harhoihin oman itse tai oman ryhmän erikoismerkityksestä.

slam
Seuraa 
Viestejä2129
Vomies

Se on kun joku rakastuu mieheen ja sit ei enää rakastakaan ja mies suuttuu siitä ja sit mies voi tulla väkivaltaiseksi.

Suomikalja ja tupakkatouhua. Ee, kannattaa ennen pariutumista miettiä millainen kallo on vastassa, mutta tunteet ne toki rakastunutta vie.

Hyvin polkee.

Vomies
Seuraa 
Viestejä2888
slam
Vomies

Se on kun joku rakastuu mieheen ja sit ei enää rakastakaan ja mies suuttuu siitä ja sit mies voi tulla väkivaltaiseksi.

Suomikalja ja tupakkatouhua. Ee, kannattaa ennen pariutumista miettiä millainen kallo on vastassa, mutta tunteet ne toki rakastunutta vie.

Naiset sen valinnan tekevät, keneen ovat ihastuneet. Mies voi olla aika otettu, ja sitten aika pettynyt. Harvemmin sitä isolla peniksellä naisia pidetään.

Vaka vanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat