Seuraa 
Viestejä4208

Googlella ei löydä mitään wanhaa.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

Kommentit (6)

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

En löydä varmasti kaikkea mutta pääsääntöisesti kyllä. Enkä kyllä löytäisi sitäkään, minkä löydän ellen tietäisi, millaisiin asiayhteyksiin hakemani tieto liittyy. Kun oppii mihin asiayhteyteen mikäkin tieto liittyy, Googlella löytyy tieto kuin tieto, sillä etsittyä tietoa on helpompi haarukoida käytämällä hauissa asiayhteyteen liittyviä sanoja ja ilmaisutapoja.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei Google sentään kaikkea löydä. Vieläkin joutuu ikävä kyllä lukemaan ihan kirjoja ja sitten kuunnella sitä loputonta vittuilua kun ei ole antaa linkkiä.

MooM
Seuraa 
Viestejä10481

Miten paljon Google valikoi tuloksia henkilön hakuhistorian mukaan? Joskus luin pohdintaa, miten netistäkin muodostuu samanmielisten kupla, kun hakutuloksissa painottuu samantyyppiset sivustot kuin henkilön aiemmin käymät. Erilaisia ei tule kovin helposti vastaan. Onkohan tämä oikeasti miten iso juttu?

Pitäisi joskus tehdä sama haku jostain kiistanalaisesta aiheesta eri koneilla.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat