Seuraa 
Viestejä3276
Liittynyt30.5.2010

Googlella ei löydä mitään wanhaa.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

Kommentit (6)

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä27911
Liittynyt13.5.2005

En löydä varmasti kaikkea mutta pääsääntöisesti kyllä. Enkä kyllä löytäisi sitäkään, minkä löydän ellen tietäisi, millaisiin asiayhteyksiin hakemani tieto liittyy. Kun oppii mihin asiayhteyteen mikäkin tieto liittyy, Googlella löytyy tieto kuin tieto, sillä etsittyä tietoa on helpompi haarukoida käytämällä hauissa asiayhteyteen liittyviä sanoja ja ilmaisutapoja.

Riittoisampi keskustelukumppani.

Vierailija

Ei Google sentään kaikkea löydä. Vieläkin joutuu ikävä kyllä lukemaan ihan kirjoja ja sitten kuunnella sitä loputonta vittuilua kun ei ole antaa linkkiä.

MooM
Seuraa 
Viestejä6930
Liittynyt29.6.2012

Miten paljon Google valikoi tuloksia henkilön hakuhistorian mukaan? Joskus luin pohdintaa, miten netistäkin muodostuu samanmielisten kupla, kun hakutuloksissa painottuu samantyyppiset sivustot kuin henkilön aiemmin käymät. Erilaisia ei tule kovin helposti vastaan. Onkohan tämä oikeasti miten iso juttu?

Pitäisi joskus tehdä sama haku jostain kiistanalaisesta aiheesta eri koneilla.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat