Seuraa 
Viestejä1197

Elämän tarkoitus on elää, ymmärtäkää se jo vitalin pahvit siellä tsäärmienkin takana jo. Itsemurha jokaiselle joka haluaa sitä poikoitoida, sen sijasta että palvotte maailmanloppua lähtekää nevadaan jos ette arvosta mitään paitsi rahaa ja eliti-ismiä.

If you want to understand me, you need to be universal, if you don't understand me, you suck at it.

Kommentit (9)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Tarkoitus vaatii olemassa ollakseen jonkin tekijän, jota varten tarkoitus toteutuu. Elämällä ei voi olla tarkoitusta, jos kukaan tai mikään ei ole elämää tarkoitusta varten luonut. 

En ymmärrä miksi kaikki aina olettavat elämällä olevan jotain tarkoitusta. Ei planeetoillakaan ole tarkoitusta. 

くそっ!

deep purpose
Seuraa 
Viestejä1197

Kyllä elämällä on tarkoitus jos on itselleen rehellinen. Jokin saa sinut menemään nukkumaan sillä ajatuksella että mitä haluat huomenna toteuttaa. Sanoisin vielä että elä ja anna muittenkin elää. Elä sana on toteuttaa asoita joita haluaa tehdä ELÄMÄSSÄ.

If you want to understand me, you need to be universal, if you don't understand me, you suck at it.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mepe
Seuraa 
Viestejä2

Minusta elämän tarkoitus on luoda ja vaalia elämää.."Viedä liekkiä eteenpäin"..

Esimerkiksi edellisen sukupolven tarkoitus on vaalia jälkikasvuaan, ja kasvaessaan ja löydettyään kumppanin, on parisuhteen tarkoitus jatkaa yksilön kasvua, siten että lähtöperheessä keskeneräiseksi jääneet kysymykset ja ongelmat tulevat ratkaistuksi, kun nämä kaksi erilaista yksilöä "hiovat toisistaan särmiä"..Ja niin kehitys jatkuu isovanhempien antaessa elämänviisauttaan lapsenlapsilleen.

Laajemmin elämän tarkoitus on sen käsittäminen,että emme ole yksin, vaan yhteinen organismi, jossa kaikkien hyvinvointi tai pahinvointi vaikuttaa kaikkiin..Samoin koko maapallo on yhteneväinen kokonaisuus ja me koko muun luonnon edistyneimpänä oliona vastuussa, niin itsestämme kuin muistakin..

Ja lopuksi uskon karman lakiin jossa loppujen lopuksi jokainen hyvä teko ja pahakin saavat palkkansa.

Käytännössä olemme matkalla kohti varmaa tuhoa. Kuten Einstein sanoi: En tiedä kolmnnesta Maailmansodasta mitään, mutta neljäs käydään ainakin kivikirvein".

Että tämä järjestelmä tuhoutuu, kovin kustannuksin.Että ihmiskunnasta tuhoutuu suurin osa. Se on edellytys että voi syntyä uusi inhimillisempi yhteiskunta..

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Sepi

Elämän tarkoituksesta keskustelu johtaa hyvin helposti latteuksiin tyyliin: Notta maailma pelastuisi...

Ihmiselämän kannalta tarkoitus näyttäisi enempi päinvastaiselta. 

Voisikohan ihmisen elämän tarkoitus tosiaan olla tuhota kaikki elämä Maasta? Jos itse Saatana onkin luonut ihmisen tätä tarkoitusta varten? 

くそっ!

faq1
Seuraa 
Viestejä415

Ei kukaan/mikään ole asettanut ulkopuolelta ihmiselämälle tarkoitusta. Siinä suhteessa elämällä ei ole kokonaisuutena tarkoitusta. Jokainen miettiköön itse omalle elämälleen tarkoituksen.

Luonnon kannalta elämän tarkoitus on vaan lisääntyä, ei muuta. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat