Seuraa 
Viestejä8971

Olen nyt parin yön yli miettimisen jälkeen päättänyt lähteä lopullisesti täältä, eihän ole mitään järkeä jäädä sylkykupiksi foorumille, jossa moderointi antaa muiden solvata mielensä mukaan ja kieltää minulta vastaamisen sulkemalla ketjun. Tyypillistä vihervasemmiston valtaaman median toimintaa toki, mutta ei siihen ole pakko alistua. Jääkääpä omaan herttaiseen seuraanne, minulle oksennuksen haju kävi sietämättömäksi ...

Hieman arvoita muutaman nimimerkin taustoista:

"korant": Luultavasti eläkkeellä oleva kansakoulun alaluokkien opettaja, joka on tärvellyt useamman sukupolven fysiikan ymmärryksen.

"fenoxi": Todennäköisesti entinen nimimerkki "fenomenologi", oman kuvauksensa mukaan "toksikologian tohtori" Tampereelta, joka harrastaa kotipuutarhaa ja on tuotteidensa johdosta sekaisin joka toinen päivä. Ei pahimmasta päästä, luultavasti nykyisin yksi neljästä modesta.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin".

"Heksu": Jonkin verran teknistä koulutusta omaava (AMK?) jäbä, joka suuttui ikihyviksi kun osoitin sekoilunsa heliumpallopaineissa.

"Brainwashed, "Jussipussi" ja muutama muu nimimerkki: Pahantapaisia teinejä, joilla ei mitään käsitystä tieteistä, mutta käyvät kusemassa täällä kun äiti on kieltänyt kotona ja arestia on tullut liian myöhään mopoilusta.

"Aweb": Miehenä esiintyvä femiini tai neutri, erään itukauppiaan vielä kahelimpi sisko (?), joka on ottanut elämäntehtäväkseen poliittisen urani tuhoamisen, joutui vuodeksi Lapinlahteen suljetulle, kun pääsin kuntani valtuutetuksi.

"Asdf", usein sekoitettu kirjaimiin "aids" eikä turhaan, modena ollessaan kehaisi homoilun vasta miehekästä olevankin, jonka paljastamisesta vihaa minua kuin ruttoa. Joku arveli jopa päätoimittajaksi.

"Lentotaidoton": Virolaiseksi painijaksi mainittu astronomian ammattilainen tai lahjakas harrastelija. Ihan kiva tyyppi, "Kus on mu hobunen?" ;-)

"John Carter": Foorumin ainoa oikea tiedemies mikäli tiedän. Suurisydäminen persoona hurjasta ulkomuodostaan huolimatta. Nokkapokkaa meillä oli vain kerran Iltasanomien palstoilla. Carter nimitti G.W. Bushia "maailmankaikkeuden tyhmimmäksi mieheksi" juuri kun tämä oli lisännyt Carterin oman alan määrärahoja. Sain julki vastauskommentin, jossa ehdotin, että GWB olisi vasta maailmankaikkeuden toiseksi tyhmin mies ;-).  Kuolemattomia lausahduksia: "Miksi maallikkona väittelisin aiheesta toisen maallikon kanssa?" (Ilmastonmuutos).

No, riittänee , hyvää päivänjatkoa, pitäkää Jumala mielessä ja housunnapit (ne selkäpuolella olevat) kiinni ;-) !

http://facepalm.naurunappula.com/screen/5a/0d/5a0d161dd23d6545/0/1178552.jpg

  • ylös 11
  • alas 10

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat