Seuraa 
Viestejä2
Liittynyt6.3.2014

Eräs ystäväni linkkasi minulle tälläisen linkin... Mitä mieltä olette?

http://www.fhfn.org/large-scale-study-concludes-unvaccinated-children-healthier-than-vaccinated-generation/

Kommentit (5)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009

Kirjoitelman laatijan oma lapsi oli siis kuollut rääkyen rokotuksen vuoksi (nopea vilkaisu). Olisinko valmis ottamaan sen riskin oman lapseni kohdalla, jos tietäisin että yksi 100.000:sta lapsesta kuolee? Totta helvetissä. Uskoisin että johonkin vakavaan sairauteen, kuten esim. isorokkoon, kuoleminen ei sekään aivan tuskatonta ole.

Ärsyttävä sivusto lääp lääp -lapsikuvan kera. Näin suomalaisena tuntuu aivan älyttömältä ajatuskin että rokottamattomat voitaisiin tilastoida terveemmiksi kuin rokotetut, koska meillä ei käsittääkseni edes ole niin paljon rokottamattomia että voidaan laatia jotain päteviä tilastoja, vai miten lienee?

En yhtään pidä siitä että lääkkeiden sivuoireita vähätellään. Mutta en myöskään siitä että aletaan syyllistämään ihmisiä siten että "pelaat venäläistä rulettia jos rokotat lapsesi". Kun kumminkin sitä rulettia on myös se, että ei rokota. Sopii vanhemmillekin vähän antaa armoa, ettei niin että lyödään sieltä ja lyödään täältä.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä40638
Liittynyt6.12.2009
meow

Eräs ystäväni linkkasi minulle tälläisen linkin... Mitä mieltä olette?

http://www.fhfn.org/large-scale-study-concludes-unvaccinated-children-healthier-than-vaccinated-generation/

Jos väestön suurin osa on rokotettu niin sen väestönosan siivellä eläen voi vain rokottamattomat tällaisen saavuttaa. Kannattaa kiittää tästä rokotettuja.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18399
Liittynyt16.3.2005

Mitä mieltä?

Vois pohtia sitä, miten ihottuman, heinänuhan ja nikkeliallergian kohonnut riski vertautuu niihin rokotettaviin sairauksiin. Niin kuin Jussipussi sanoi, niin riittävällä rokotuskattavuudella pienenee riski sairastumiseen, mutta maasta poistumisen jälkeen se suoja lakkaa melko lyhyen lennon aikana. Ja onhan meilläkin noita turisteja kuulema nähty.

Jos ei oikeen tiiä, niin tän lukeminen voi auttaa

Polion pelätään palaavan Eurooppaan

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Itelläni on toistaiseksi se linja, että tietyt sairaudet on hyvä pitää "poissa" yhteiskunnasta, nimenomaan näillä rokotuksilla, mitä niitä nyt annetaankaan systemaattisesti jokaiselle tässä maassa. Eiköhän niillä ole ihan järkevät perusteet. Mutta mitään ylimääräisiä influenssarokotuksia en ottaisi, niitä tulee ja menee ja pitäisi sitten joka vuosi ottaa ja ei kiitos. Jos kuolen johonkin hemmetin kausi-influenssaan niin sitten kuolen, voi voi.

くそっ!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat