Kommentit (3)

SamBody
Seuraa 
Viestejä7027

"Kirjan kantava väite on, että universumi syntyi tyhjästä. Se on voinut saada alkunsa mikroskooppisen pienestä avaruuden alueesta,"

 

Mullistava teoria: ennen universumia oli olemassa avaruus 

Omasta mielestäni sitä mitä ei voi sen enempää kuvailla kuin kuvitellakaan on turha nimittää edes "tyhjyydeksi". 

http://www.vapaakielivalinta.fi/
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/5492
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

Goswell
Seuraa 
Viestejä14991

Joopa joo, siinä sitä taas on.

Koska on jo myöhä, lienee aika lukea rukous tämänkin foorumin palstalaisille.

Varjele maanrakennusmiehiä, arkkitehtejä, rakennusmiehiä, putkimiehiä, sähkömiehiä, metsämiehiä, sakatyömiehiä, maamiehiä ja kaikkia naisia ammattiin katsomatta ja muitakin jos aikaa liikenee, insinööreistä ja kosmologeista ei niin suurta väliä.  Anna meille suurempia kaukoputkia ja hiukkaskiihdyttimiä joilla on helpompi tutkia kättesi töitä, selkeät pilvettömät säät öisin olisivat myös tervetulleita kosmoksen salojen selvittelyä ajatellen. Rakettipolttoaineen hintakin olisi pidettävä alhaalla, jos sinulla on vielä käyttämättömiä varastoja lastesi tarpeisiin. Suojele tähtitorneja, hiukkaskiihdyttimiä ja laboratorioita, teollisuuslaitoksia, kaupunkeja ja maatiloja, asuntoja, ja muutakin infrakstuuria ja ennen kaikkea maata jotta lastesi on hyvä täällä elää. Älä anna ihmisten ahneuden kasvaa liiaksi, se häiritsee lopulta kaikkea toimntaa, suojele siis perus ja muunkin tutkimuksen määrärahoja, äläkä anna saituuden nostaa liiaksi päätään tässä, sillä e häiritsee avaruustutkimusta ja kaikkeuden salojen selvitystä.

Ja lopuksi yleensä ja erikseen, varjele noita herroja että eivät enään toistasataa vuotta hakkaisi päätänsä tomimattomaan teoriaan, aamen.

Minun mielestä noin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pohdiskeleva
Seuraa 
Viestejä273

Mitään ei synny tyhjästä hokkus pokkus!

 

Näkyvä maailmankaikkeus on peräisin / syntyi äärimmäisen "täydestä" tilasta / avaruudesta eli kohteesta joka on äärimmäisen tiheä ja massiivinen!

 

Ja tuollaiseen äärimäisen tiheään ja massiiviseen kohteeseen kaikki näkyvässä maailmankaikkeudessa tulee lopulta myös päätymään, työntyessään eteenpäin ikuisessa ja äärettömässä avaruudessa joka on ei yhtään mitään!

 

Kohdatessaan tuollaisen äärimmäisen tiheän kohteen, jonka keskustasta työntyy siis joka suuntaan äärimmäisen tiheään puristunutta asiaa, äärimmäisen nopealla vauhdilla, meissä oleva asia saa sen räjähtämään / laajenemaan kiihtyvällä vauhdilla ja näin sen oma vauhti kiihtyy pois päin sen kohteen keskustasta jonne meissä oleva asia lopulta itse pysähtyy ja jossa meissä oleva asia taas kerran puristuu äärimmäisen tiheäksi asiaksi!

 

Joten muutetaampa tuo otsikko muotoon: Näkyvä maailmankaikkeus syntyi täydestä, ja sellaiseen se laajetessaan ja vauhtiaan kiihdyttäessään päätyy.

 

Toivottavasti vain asiat / ajatukset riitelevät, ei ihmiset! :) Hyvää jatkoa kaikille! Minun kirjoitusoikeudet on taas poistettu, joten en voi ikävä kyllä jatkaa ajatusten vaihtoa. Miksi mode poistaa kirjoitusoikeudet, sitä en tiedä! Vapaa sana ei sikäli toteudu tiede.fi keskusteluissa! Joko hyväksyt nykyiset teoriat tai sitten sinut työnnetään täältä pois! Näin tää näyttäisi tällä hetkellä työntyvän tiede.fi keskusteluissa?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat