Kommentit (7)

SciNet on tutkimusprototyyppi eikä toistaiseksi saatavilla yleiseen käyttöön. Prototyypin tietokantana toimii nyt Thomson-Reutersin valtava tieteellisten artikkeleiden tietokanta. Professori Kasken mukaan algoritmit ja ohjelmisto aiotaan julkaista avoimena lähdekoodina. Jonkun pitäisi vain haluta tehdä siitä kaupallinen tuote. Tämä ja enemmänkin kerrotaan laajemmassa jutussa eilen ilmestyneessä Tiede-lehdessä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
JuhnuZ
Seuraa 
Viestejä47

Kerrankin sellainen hakukone, jota olen toivonut. Googlessa inhottaa se, että se ehdottaa minun puolestani jotain ja hyvin usein ensimmäisenä hakutuloksissa on sellaisia vaihtoehtoja, joita en missään nimessä haluaisi!

Ari Rusila
Seuraa 
Viestejä140

Muistaakseni muutama vuosi sitten käytin ranskalaista hakukonesysteemiä jossa muodostui hiukka mind mappia muistuttavia yhteyksiä avainsanojen ja julkaisujen välillä.  nyt lienee kyseessä hiukka kehittyneempi malli.

Olen bloggari jonka kiinnostuksen kohteita ovat konfliktit ja tarinoiden toinen puoli, alueista huomioni saavat Balkan, MENA ja erityisesti Serbia sekä Israel. Pääblogini on Conflicts By Ari Rusila (http://arirusila.wordpress.com). Olen myös käynnistänyt Ariel -sivuston, joka taustoittaa Israelin politiikkaa, puolustusta ja yhteiskuntaa (pl uskonnolliset teemat) suomen kielellä.

Remonttimies
Seuraa 
Viestejä477

Ehdottomasti pitää saada mind map, 3D sekä puut ja oksat hakutuloksiin. Googlen tai muiden hakukoneiden käyttöliittymät nyt ei toimi ollenkaan, ei. Mutta, odottakaas kun mind mappi liittymä tulee niin sitten alkaa löytymään. Just.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat