Seuraa 
Viestejä50

Hei!

Olisin sellaista tässä kysellyt, että mikäköhän tällä hetkellä ydinfuusioenergian hinta mahtaa olla. Olen jo pitkään ollut huolissani rakkaan maapallomme olotilasta ja päätinkin viime torstaina siirtyä kokonaan ydinfuusioenergiaan, kun se tuntuisi olevan paras vaihtoehto tällä hetkellä. Netistä en tietoa löytänyt ihme kyllä! 

Erilaisuus on ominaisuus :)

Kommentit (4)

Remonttimies
Seuraa 
Viestejä477

Ydinfuusiosta pääsee helposti osalliseksi ostamalla koivuhalkoja ja lämmittää sitten niitä polttamalla talonsa. Koivu hightech on samalla aurinkopaneeli ja akkujärjestelmä. Nanoteknoloogian ansiosta se leviää itsenäisesti ja lannoittaa maata muillekin kasveille.  Vaihtoehto miehet polttavat sitten vaikka kuusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5037

Toistaiseksi ei ole saatu sitäkään määrää energiaa aikaiseksi fuusioreaktiolla mitä siihen on syötetty.

Kuulemma se aika lähestyy jolloin saadaan yhtä paljon takaisin mitä laitetaan prosessiin. Näin ollen tulevan fuusiosähkön hinta riippuu siitä mitä sähkö maksaa + laitteiston hinta ja muut käyttökustannukset kWh:lle jyvitettynä.

Homman tuloksena on hienoa fuusiosähköä, minkä takia miljardisatsauksia jatketaan eikä kehityspanosta laiteta esim. uusiutuvien tutkimiseen.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä33741

Eli toisin sanoen fuusioenergialla ei ole hintaa, koska sitä ei tuoteta kaupallisesti. Kukaan ei tiedä paljonko kehitysrahaa tarvitaan ennen kuin fuusioenergia kaupallistuu. Mutta se tiedetään, että hinta on suunnattoman suuri ja fuusion kannattavaksi tuleminen vaatisi muun energian rajua kallistumista. Joskin se johtaisi kansantuotteen laskuun kaikkialla maailmassa ja sitä kautta veisi fuusion kehitysrahat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat