Seuraa 
Viestejä443

"Minusta jonkin asteinen 'kuolema' On myös sitä, että vanhat, aikansa vaikuttaneet ja eläneet ja huonoiksi havaitut asenteet saavat kyytiä yksilössä ja ajattelussa alkaa uusi aikakausi ja uudet näköalat...

Parhaimmillaan ns. uudestisyntyminen On sitä... Uudet ajatukset, uusi mieli...

Joka hetki on hyvä kokijan uudistaa ajatteluaan jotta pysyisi ajassa ja hengessä mukana...

Oli niin tai näin, aina on maanpäällisen kuoleman kohdatessa yksilö ja itsekin aikanani, juuri niin täydellinen kuin itse elämä On antanut myöten...

Kuoleman jälkeisistä kokemuksista On kirjoitettu suuri joukko kirjoja... Kuitenkin niin, että kirjoittaja On kirjoittaessaan ollut ns. elävien kirjoissa...

K.K.

PS. Itse aion perehtyä 'elämiseen' kokonansa tässä ja nyt... Oletan, että niitä elonpäiviä ei enää liiemmälti ole 72 vuotisella... Joten joka hetki elämästä kiinni vaan..."

Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?

Kommentit (4)

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Olis se hayska, jos voisi oleskella tilassa, jossa sekunti vastaisi 10 000vuotta. Suuremmassa kaavassa aika lienee kuitenkin valinnainen tapahtuma. Lienee kait ihmisen universaalit jätteet eli ajatukset siitäkin jotakin kerro lähtöpisteen ja päätepisteen välisen ajallisen tapahtuman seurauksena.

Hyvä kait se on tietää, että ei tiedä kuin sen mitä tietää. Eihän sekään ole kuin opittu homma, koska on tajunnut, että ei ennen tiennyt. Ihmispää on universaali mätämuna, mutta uskoisin sen kuitenkin tajuavan jotakin ympäristöjensä toiminnasta ollessaan osa sitä. Jostakin mitä ei ole osana, ei ehkä niin hiffaakkaan.

joo-p

Hyvin polkee.

Läskiperse
Seuraa 
Viestejä950

Kuoleman jälkeen on kaksi vaihtoehtoa:

1) Ajattomuus, jolloin iäisyys on silmänräpäys. Maapallon tuhoutumiseen (Aurinko laajenee loppua kohden, ja kietoo sisäänsä Maapallon) on silloin yksi ohikiitävä hetki. Eikä Universumin loppuun ole sen enempää odottelua.

2) Elämä jatkuu jossain toisessa muodossa merkityksen kanssa.

Kuin kolikon heitto - fifti fifti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Hillitön eläminen johtaa kuolioon ja kuolemaan. Luin juuri Seura-lehdestä että syöpäkasvain saattaa kasvaa niin sukkelaan että siihen ei ehdi muodostua kunnollista verisuonistoa sitä ruokkimaan, jolloinka syöpäkasvaimeen tulee keskelle kuolio ja se ihan selkeästi mätänee sisältään. Ilmeisesti sen lemun koirat sitten haistavat ihmisestä ja sen takia koiraa voi käyttää syövän havaitsemiseen.

Avaruudesta tähdet jotka ovat kookkaimpia elävät lyhimmän elämän ja räjähtävät sitten, mahdollisesti mustan aukon jälkeensä jättäen.

Ei siis ole hyvä elää liian kiihkeästi, siitä tulee äkkikuolema.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Olomuoto, ilmentymä saavuttaa päätöksensä (maailmallisesti) ja tietysti elämänsä aikana voi kokea jakson menneen ohitse ja viisastuneen näkemään sen ainakin kauempaa ajallisesti, koska on sen kokenut jo pois, fyysisesti lienee kehittynyt.

- En pidä siitä ajatuksesta, että aikuinen olisi ajattelultaan "valmis" komero. Radallinen "liikeajatuksellisuus" päättyy usein risteymäkysymykseen ja tietty takakenno on siinä tilanteessa siirtynyt toisenlaiseen muotoonsa ymmärtääkseen risteymän. Tästä varmaan lisää joskus vuonna 15.

Hyvin polkee.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat