Seuraa 
Viestejä298

Noin 30 vuotta sitten julkaistiin tutkimus joka synnytti käsitteen "Lesbian bed death".

Lesbian Bed Death

Sen mukaan lesbojen seksielämä olisi hyvin mitätöntä lähes kuollutta heteroihin verrattuna. Tutkimus kumottiin laajalti koska se perustui sinänsä oikeasuuntaiseen havaintoon jonka mukaan lesboilla oli seksiakteja huomattavasti vähemmän lukumääräisesti kuin heteropareilla.

Seuraavien vuosikymmenten aikana on lesbojen seksielämää tutkittu huomattavasti laajemmin ja kattavammin tutkimuksin. Näiden tutkimuksen mukaan on havaittu selviä eroja heidän ja hetero/homomiesparien seksielämän välillä:

- heteroilla enemmän seksitapahtumia kuin lesboilla

- lesboilla seksiakti kestää huomattavasti pitempään kuin heteroilla (usein jopa useita tunteja)

-lesboilla selvästi enemmän orgasmeja kuin heteronaisilla (ja miehillä)

-lesbojen seksissä katseet, kosketukset, tunne ja vuorovaikutus suurempaa kuin heteroilla

Lesbian Bed Death- myytin kumoaminen

"But if you looked at how long each sexual encounter lasted, women in same-sex relationships were champs. Gay men and especially male and female heterosexuals reported typical sexual encounters of a half hour or less, often much less. Lesbians, on the other hand, described sexual sessions lasting upward of 30 minutes, and nearly 10% reported encounters of two hours or more. This is our first hint that the measure of “sexual frequency” is inadequate. Perhaps lesbians have lower frequency because if each sexual encounter involves extended periods of sensual and sexual activity, it is harder to find time for sex. And if sex is that intense, maybe you don’t need or desire it as frequently. Maybe some of the other needs that genital sex fills—such as the need for intimacy and closeness—CAN be fulfilled by cuddling.  "

Lisäksi on tutkittu lesboseksin näyttämistä eri ihmisryhmille ja todettu sen kiihoittavan sekä lesboja että naisia yleensä ja hyvin paljon heteromiehiä. Sen sijaan homomiesten seksi ei kiihoita kuin ja ainoastaan homomiehiä. Tutkimuksissa lesboseksi näytti kiihoittavan heteromiehiä jopa usein enemmän kuin heteroseksi.

Samoin tutkimukset ovat viime vuosina osoittaneet että naiset ovat lisääntyvässä määrin ylittämässä perinteisen rajan (siirtyvät sujuvasti heterosuhteesta lesbosuhteeseen ja tarvittaessa takaisin). Naiset enemmän kuin miehet rakastuvat ihmiseen, eivät sukupuoleen. Niinpä naisten jako heteroihin, lesboihin ja biseksuaaleihin on asetettu jopa kyseenalaiseksi.

Uudet lesbotutkimukset viittaavat vahvasti siihen suuntaan että mies on seksielämässä heikko lenkki koska on emotionaalisesti naista heikompi. On kiinnostavaa havaita miten uusi tutkimus tulee jatkossa vaikuttamaan naisten seksuaaliseen käyttäytymiseen. Käykö niin että huomattavalle osalle miehistä on edessä kohtalona jäädä "peräkamarin tapaukseksi" varsinkin kun naisten taloudellinen riippumattomuus miehistä näyttää olevan lisääntymässä elinkeinorakenteen muutoksessa?

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (48)

Pohdiskeleva
Seuraa 
Viestejä273

Miehen täytyy sopeutua!

paras tapa olisi etsiä kumppaniksi nainen joka pitää sekä naisista että miehistä. Silloin miehellä olisi yhteinen harrastus kyseisen naisen kanssa eli he voisivat lähteä viettämään iltaa ja tutustua naisiin jotka pitävät sekä miehistä että naisista! Näin mies välttää peräkammarin! :)

Toivottavasti vain asiat / ajatukset riitelevät, ei ihmiset! :) Hyvää jatkoa kaikille! Minun kirjoitusoikeudet on taas poistettu, joten en voi ikävä kyllä jatkaa ajatusten vaihtoa. Miksi mode poistaa kirjoitusoikeudet, sitä en tiedä! Vapaa sana ei sikäli toteudu tiede.fi keskusteluissa! Joko hyväksyt nykyiset teoriat tai sitten sinut työnnetään täältä pois! Näin tää näyttäisi tällä hetkellä työntyvän tiede.fi keskusteluissa?

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Tämä "emotionaalinen" heikkous on vähän arveluttava ajatus. Olen miehiltä kuullut juttua että ollaan vuosikausia vain muisteltu jotain nuoruudenrakkautta tai naista jota ei koskaan saanut tai joka karkasi. Yksikään toinen nainen ei tuon ihannanaisen haamun rinnalla olekaan yhtään mitään. Voisiko olla niin että emotionaalinen vahvuus onkin heikkous? Tunteiden voimakkuus voi tehdä sen että tunteet kääntyvät tuntijaa itseään vastaan? Tuskinpa se mikään ihanteellinen olotila on että olet sitoutunut ihmisen jota et voi saada!

Toisaalta taas joillakin miehillä on näemmä täydellinen haluttomuus tuntea yhtikäs mitään, tai sitoutua kehenkään. Mutta kuinkahan usein taustalla on juuri edelläkuvatun kaltaisia peruskokemuksia jotka ovat saaneet miehen kovettamaan itsensä ja suojelemaan satutettua sisintään?

***

Mitä tulee lesboihin, niin olisi kiinnostavaa tietää juontuvatko "tuntikausien" seksisessiot siitä että nainen kykenee pitkitettyyn stimulaatioon ja nautintoon, vai siitä että nainen lämpenee todella hitaasti ja tarvitsee sen pitkän kiihotuksen ja kiihotustilan saadakseen orgasmeja? Naiset joilla on heikosti vaginan ja virtsarakon välisen seinämän aiemmin G-pisteeksi nimitettyä kudosta eivät välttämättä erikoisemmin nauti penetratiivisestä seksistä, jolloin tuntuisi luontevalta että he helpommin päätyisivät lesbosuhteeseen jossa kiihottaminen voi perustua vaikka kokonaan pelkästään klitoriksen manipulaatioon ilman mitään tarvista panetroida mitään kehonaukkoa.

***

Onko katsojan kiihottumisen suhteen oikeastaan merkitystä sillä ketkä parittelevat? Enemmänkin itse kiinnittäisin huomiota siihen että millä tavalla. Anaaliyhdynnän katseleminen ei itsestäni olisi kiihottavaa olivat asialla ketkä hyvänsä. Toisaalta kauniiden ihmisten välinen suutelu sukupuolesta täysin riippumatta voi olla hyvinkin mukavaa katseltavaa, tosin itse preferoin enemmän kahden kauniin miehen välistä suutelua ja hyväilyä. Näinhän saan tietenkin tuplasti sitä mistä olen kiinnostunut, eli hyvännäköiset miehet.

Teennäinen seksuaalinen toiminta vie halut, joten useimmiten en oikein siedä katsella naisia, tai varsinkaan kuulla, koska se silmille tuleva esittämäinen käy hermoille.

***

Sinänsä en pitäisi mahdottomana omalla kohdallani naiseenkin rakastumista, mutta melkein kaikkien naisten kehot koen epäkiinnostavina enkä halua niitä kosketella. Miesten taholla on sentään vähän enemmän valinnanvaraa, nimittäin hoikat miehet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
molineux
Seuraa 
Viestejä539

Tuskinpa on mistään aivan pikkujutusta kyse, ainakin mitä tulevaisuuden näkymiin tulee. Viime vuonna julkaistun brittitutkimuksen mukaan 20 vuodessa lesbosuhteita kokeneiden naisten osuus on noussut Iso-Britanniassa 1,8%:sta 8%:iin ja osuus yhä kasvussa. Tämä rinnan sen kehityksen kanssa jossa naisten riippumattomuus miehistä (taloudellisesti, sosiaalisesti) johtaa siihen että huomattava osa miehistä tulee marginalisoitumaan parisuhde/seurustelurintamalla. Ja tämä taas tulee johtamaan näiden miesten osalta myös yhteiskunnalliseen syrjäytymiseen. Kumma kyllä tämä ei aiheuta mitään huolenaihetta sosiaalipolitiikkojen keskuudessa koska jatkuva jankuttaminen että "naisen euro on vain 80 senttiä" vie kaiken huomion keskustelussa.

Back in 1990, just 1.8 percent of women participated in lesbian dalliances or relationships, while the new study found that 8 percent of women in Britain had experienced at least one lesbian encounter.

http://guardianlv.com/2013/11/lesbian-experiences-rise-drastically-in-britain-says-study/

Sama tutkimus ei havainnut moista homosuhteiden yleistymistä miesten keskuudessa. Toiset tutkimukset ovat myös havainneet että ei-heteronaisten keskuudessa kohoaa koko ajan niiden naisten osuus joita on tähän asti pidetty heteroina mutta jotka ovat sittemmin aloittaneet seurustelun naisen kanssa. Sen sijaan ei-heteromiesten keskuudessa homot ovat selvänä enemmistönä biseksuaaleihin verrattuna. Tämä trendi kertoo sen miten naiset näyttävät laajentavan tehokkaasti omaan seurustelureviriään.

Heti sodan jälkeen miesten asema avioliittomarkkinoilla oli todella vahva kun jopa 15% kilpakosijoista makasi joko mullan alla tai sitten äärimmäisen pahasti haavoittuneena (Saksassa ja varsinkin Neuvostoliitossa apuharvennus oli vieläkin rajumpi). Sen jälkeen tilanne on heteromiesten osalta jatkuvasti heikentynyt ja heittopussien osuus on nousussa rajusti.

Johtopäätös: suuri osa suomalaisista (ja muista länsimaalaisista) naisista aivan aidosti ja ymmärrettävästi ei enää tarvitse miestä vaikka kaikenlaiset senssipalstat saattavat antaa toisenlaisen kuvan. Nyt lesboseksin ylivertaisuus vahvistaa vain suuntausta. Elämme kulttuurisesti kiinnostavia aikoja.

“Science is the belief in the ignorance of the experts” – Richard Feynman

Vierailija

Jostain syystä en osaa olla kateellinen lesbojen onnelle.
Mikäs siinä, jos monen tunnin sessiot ja tunneleikit on "se" juttu niin oukkikoukki. 
Kyllä niitä miehiltäkin irtoo, mutta ei nyt tutikausiksi viitsisi kuitenkaan keskittyä.

Jotenkin tuntuu että naiselle ideaali sattais olla nainen jolla on penis.
Siis ihan oma nahkavasara vaginan lisäksi.
Välineistöähän niissä naisten hommissa usein tarvitaan ja tuskin kuusysi yksin piisaa.

Jos oma osani olisi olla yksin niin kai osaisin sopeutua siihenkin.
En usko että edes se saisi lesboja kadehtimaan.

Mielenkiintosta olis tietää kuinka nainen (lesbo?) kiihottuisi hyvin varustetusta kuvankauniista shemalesta.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
molineux

 Ja tämä taas tulee johtamaan näiden miesten osalta myös yhteiskunnalliseen syrjäytymiseen. Kumma kyllä tämä ei aiheuta mitään huolenaihetta sosiaalipolitiikkojen keskuudessa koska jatkuva jankuttaminen että "naisen euro on vain 80 senttiä" vie kaiken huomion keskustelussa.

Kautta aikain on ollut homomiehiä joiden olemassaolo on ajoittain ärsyttänyt kiihkouskovaisia. Tuossa ärsytyksessä on taustalla "pyhä" lisääntymisen tehtävä, koska heimolla/uskontokunnalla pitää olla fanaattinen siitostoiminta jatkuvasti meneillään että saadaan a) lisää uskovaisia b) lisää uskonsotureita tappamaan vääräuskoisia ja/tai käännyttämään niitä jotka jätetään/jäävät henkiin.

Siitä ei kukaan ole vääntänyt itkua mikä kaikki on naisilta pois jos on olemassa homomiehiä. Mutta nyt kun lesboontuminen (mukamas) uhkaa lisääntyä, niin heti parahdetaan miten se johtaa miesten syrjäytymiseen.

Ihan kuin ei muka olisi olemassa myös niin rumia akkoja ettei näitä pane muut kuin humalaiset miehet. Aina on ollut syrjäytyneitä ihmisiä kummassakin sukupuolessa, mutta miehet ovat hanakampia pitämään omista yksittäisistä oikeuksistaan kiinni, kuten esim. "oikeudesta" panna jotakuta. Naiset herkemmin luopuvat ihan mistä tahansa toisen ihmisen tai perheen vuoksi. Jos esim. aviopuoliso on vammautunut eikä enää pysty seksiin, yleensä se on nainen joka tilanteen sietää, eikä ryntää vieraisiin vaikka psykologisesti ja biologisesti voisi ajatella että oikeus on.

Vaikkei lesboilu itseäni innostakaan omalla kohdalla, niin hyvä vaan että naiset oppivat elämään omillaan itseään varten, itseään vartenhan miehetkin ovat eläneet. Lapsia he ovat tarvinneet vain yhtiökumppaneiksi joille siirtää rahat, roina ja bisnes.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Monta tuntia. Okei. Harrastakoot naiset ihan rauhassa keskenään. Aivan sama. Tulkoot kyseleen, jos se vartti kelpaa. 

Hyvin polkee.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Tuossa kerran yhden pimpon juttuja kuutelin sivukorvalla, niin oli sitä mieltä, että on suhteessa mielummin sellaisen kanssa, jota pystyy "rauhassa katselemaan, jututtamaan". Kyllähän te nyt tiedätte naisiltahan valahtaa pissat, jos kunnon heterona heilut vaan lähistöllä "äijänä". Ei se ole ehkä se suhde homma välttämättä ok siinä vaiheessa, jos nainen menee miehen läheisyydessä pimpoksi tai tajuttomaksi. xD

Teennäinen videoporno tietysti oma legendansa. Mut onhan uros vähän semmoinen, että pyöräyttää ja häipyy. 

Hyvin polkee.

Pullasorsa
Seuraa 
Viestejä234
boris
On kiinnostavaa havaita miten uusi tutkimus tulee jatkossa vaikuttamaan naisten seksuaaliseen käyttäytymiseen.

Hassu ajatus että naisten seksuaalinen suuntaumus muokkautuisi tutkimusten perusteella.

Käyttäytymiseen tämänhetkiset trendit kyllä voivat vaikuttaa.

boris
Seuraa 
Viestejä298

Ehkäpä miehet ovat rakentaneet oman seksuaalisuutensa vain ja ainoastaan tappinsa varaan. Äijät röhisevät ja piereskelevät kaikille puheille tunteista ja hellyydestä ja pitävät sitä vain "akkojen löpinänä".

Pullasorsa
Seuraa 
Viestejä234

Tuon tutkimuksen mukaan 97% naisista tuntee itsensä heteroksi ja kolmella prossalla on ollut omaa sukupuolta oleva seksikumppani viimeisen viiden vuoden aikana. 

Lesbokokemusten (joihin kuuluu mm. halailu ja pusailu eikä vain genitaalien hinkkaaminen tms) suurin kasvu löytyy 16-34 vuotiaiden parissa.

Kyse taitaa olla ennemmin nuorten uteliaisuudesta ja rajojen tunnustelusta vallitsevan nuorisokulttuurin rohkaisemana kuin siitä että naiset ovat lesbaantumassa.

Miksi miehen seksuaalisuuden pitäisi muuten olla kliseisen naismaista - imelän hellää & eroottista pitkällään löhöämistä ja hiplaamista? Ei tuosta kaikki naisetkaan tykkää.

 

Vierailija
boris

Ehkäpä miehet ovat rakentaneet oman seksuaalisuutensa vain ja ainoastaan tappinsa varaan. Äijät röhisevät ja piereskelevät kaikille puheille tunteista ja hellyydestä ja pitävät sitä vain "akkojen löpinänä".

Hiukka sotii aloitusviestin tason kanssa tämä "pierasu". Provoamiseksi ilmeisesti tarkoitettu?

Pullasorsa

Kyse taitaa olla ennemmin nuorten uteliaisuudesta ja rajojen tunnustelusta vallitsevan nuorisokulttuurin rohkaisemana kuin siitä että naiset ovat lesbaantumassa.

Miksi miehen seksuaalisuuden pitäisi muuten olla kliseisen naismaista - imelän hellää & eroottista pitkällään löhöämistä ja hiplaamista? Ei tuosta kaikki naisetkaan tykkää.

 

Tuolta se minustakin vaikuttaa.

Jodi
Seuraa 
Viestejä2187

Seksin laatu ratkaisee ei kesto. Väsyksiin hinkkaamisen mielekkyys on tunnekuohun varassa ja sitä on harvemmin. Jos tutkitaan suhteen alussa olevia saa esille tunnekylläisempiä ja pitempiä akteja. Suhteen myöhemmissä vaiheessa tunteita puretaan yhtä kiihkeinä riitoina, jotka voivat päättyä lyhyeen seksiaktiin parin tai jonkun toisen kanssa. Erityisesti naisilla. Miehet tavoittelevat henkisesti taloudellisuia suhteita joissa kokemuksen intensiivisyys korvaa keston. Se ei esittäydy naiselle aina mieluisana koska naisen kiihottumisrytmi on erillainen.

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Pullasorsa
Miksi miehen seksuaalisuuden pitäisi muuten olla kliseisen naismaista - imelän hellää & eroottista pitkällään löhöämistä ja hiplaamista? Ei tuosta kaikki naisetkaan tykkää.

Näin on juu. Itse koen tuntikausien käsi kädessä istuskelun teennäisenä ja pitkin päivää tapahtuvan koskettelun lopulta ärsyttävänä. Ja auta armias jos käy tukkaani kiinni, vaikkei minulla mitään erikoisempaa "kampausta" edes olekaan. Tämä EI(!!!) tarkoita sitä että olen jääkylmä ämmä joka ei koskaan suostu halaamaan (haluan nimenomaan halata kumppaniani, en ketä sattuu randomia ihmistä, enkä varsinkaan halua jokaisessa tilaisuudessa olla roikkumassa muissa ihmisissä kiinni tai että he roikkuvat minussa), ei sitä ettenkö nauttisi toisen ihmisen läsnäolosta ja kehosta ja jopa hänen nuuhkimisestaan jos on puhdas tai muuten vaan sellainen yksilö joka ei löyhkää pahasti nokkaan. Tuo nuuhkimisesta puhuminen kuulostaa typerältä, mutta ilmeisesti on varsin tavanomainen toiminto. Äidit haistelevat lapsiaan, elukanomistajat eläimiään ja rakastavaiset toisiaan.

Mutta todellakaan en kestäisi jatkuvaa fyysistä kontaktia. En sitä että pitäisi teinimäisesti kokoajan olla toistensa kimpussa.

Se vartin seksi on ihan tarpeeksi hyvä ja kiva intensiivinen kokemus jonka jälkeen tuntuu että nyt sitä vasta ELÄÄ oikeasti. Haluan nimenomaan huippuja ja laaksoja, en sitä että kokoajan löllytään jossain ihme lällyromantiikassa.

Mutta en halua niitä intensiivisiä kokemuksia riitelystä. Sain siitä pelleilystä ihan tarpeeksi räjähteleväisen miehen kanssa. Valitettavasti pidän hermonsa menettävää miestä vähän akkamaisena tapauksena, vaikka ymmärränkin nyt että taustalla voi olla paha trauma. Jos itse olisin se joka jatkuvasti haastaa riitaa, katsoisin että parempi erota koska selvästikään en halua tämän yksilön kanssa olla.

***

Jostain syystä näkisin suhdekeskeiset homoseksuaalit "tavallisina ja arkisina" ihmisinä. En oikein usko että Suomessa homot tai lesbot tappelevat ravintoloissa valtavan mustasukkaisuuskohtauksen kourissa räytyen mikäli kyse on vakiintuneesta parisuhteesta. Eiköhän sellaiset intohimot lähinnä riivaa nuorempia ihmisiä jotka vielä liitelevät kukasta kukkaan?

Ja jotain tuntikausien seksisessioita... Suomalaisillako?

MooM
Seuraa 
Viestejä12373
Rousseau

Naiset joilla on heikosti vaginan ja virtsarakon välisen seinämän aiemmin G-pisteeksi nimitettyä kudosta eivät välttämättä erikoisemmin nauti penetratiivisestä seksistä, jolloin tuntuisi luontevalta että he helpommin päätyisivät lesbosuhteeseen jossa kiihottaminen voi perustua vaikka kokonaan pelkästään klitoriksen manipulaatioon ilman mitään tarvista panetroida mitään kehonaukkoa.

Enpä jaksa uskoa, että partnerin sukupuoli valikoituisi tuollaisesta tarpeesta. Seksuaalinen suuntautuneisuus on kai kuitenkin aika synnynnäinen. Ehkä selkeästi biseksuaaleilla tuolla voi olla vaikutusta, jos (jotenkin ihmeen kaupalla) on tarjolla monta potentiaalista ihmistä, jotka muuten ovat kiinnostavia ja halukkaita suhteeseen.

Toisaalta ihmisiä on joka junaan eikä kaikille heteroillekaan se penetraatio ole ainoa tai edes pääasia seksissä. Edes miehille ;). Se tietysti olisi optimaalista, että pariskunnilla halujen määrän ja keston lisäksi tyyliseikat mätsäisivät edes kohtuullisesti.

 

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

molineux
Seuraa 
Viestejä539

Nytpähän löytyy yhä lisää vakuuttavaa aineistoa siitä, että avioerot ovat etupäässä naisten aikaansaannoksia. Näin heteroliitoissa ja näin myös lesboliitoissa. Kaikkialla on vallalla sama yleinen suunta: lesboliittojen erot ovat ennätyksellisen korkeat, paljon korkeammat kuin homomiehillä ja heteropareilla. Ja kaikkein korkeimmat silloin jos nainen on elänyt heteroliitossa ja ottanut siitäkin eron.

 

Are lesbian marriages doomed for failure?

“Science is the belief in the ignorance of the experts” – Richard Feynman

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
MooM
Rousseau

Naiset joilla on heikosti vaginan ja virtsarakon välisen seinämän aiemmin G-pisteeksi nimitettyä kudosta eivät välttämättä erikoisemmin nauti penetratiivisestä seksistä, jolloin tuntuisi luontevalta että he helpommin päätyisivät lesbosuhteeseen jossa kiihottaminen voi perustua vaikka kokonaan pelkästään klitoriksen manipulaatioon ilman mitään tarvista panetroida mitään kehonaukkoa.

Enpä jaksa uskoa, että partnerin sukupuoli valikoituisi tuollaisesta tarpeesta. Seksuaalinen suuntautuneisuus on kai kuitenkin aika synnynnäinen. Ehkä selkeästi biseksuaaleilla tuolla voi olla vaikutusta, jos (jotenkin ihmeen kaupalla) on tarjolla monta potentiaalista ihmistä, jotka muuten ovat kiinnostavia ja halukkaita suhteeseen.

Toisaalta ihmisiä on joka junaan eikä kaikille heteroillekaan se penetraatio ole ainoa tai edes pääasia seksissä. Edes miehille ;). Se tietysti olisi optimaalista, että pariskunnilla halujen määrän ja keston lisäksi tyyliseikat mätsäisivät edes kohtuullisesti.

 

Mutta entäpä jos esim. sikiöajan aikaiset hormonitasot määrittäisivät sekä tuon "G-kudoksen" vahvuuden että ihmisen seksuaalisen taipumuksen?

Tästä en nyt tiedä yhtikäs mitään, eli tämä on ihan arvailua: mikäli vahva G-kudos johtuisi siitä että naisella on kehossaan keskimäärin enemmän testosteronia, ja tuon vahvan kudoksen kanssa tekisi herkemmin ja enemmän mieli penetratiivista seksiä koska pystyy saamaan vaginaorgasmja, silloin nämä vaginaorgasminaiset olisivat itseasiassa "miesmäisiä" (koska on siis sitä mieshormonia enemmän). Ja naiset joilla olisi heikko tai olematon G-kudos saisivat vain klitoraalisia orgasmeja, eivät niin välittäisi penetratiivisesta seksistä ja rakastaisivat tulla nuolluiksi, nämähän olisivat silloin "naisellisempia" naisia koska heillä ei olisi mieshormonia kehossaan.

Minä en tosiaan tiedä että mikä sen G-kudoksen vahvuuden määrää, en muista enää näkemästäni tv-dokumentista että sanottiinko syitä siihen miksi se joillakin on vahvempi kuin toisilla. Jokatapauksessa ko. kudosta nimitettiin "naisen eturauhaseksi" koska se on samaa materiaalia kuin miehen eturauhanen, jolloinka helposti tulee assosiaatio että mitä järeämpi G-kudos, sitä "miehisempi" nainen.

Jokatapauksessa tutkimuksissa on todettu että alkoholin nauttiminen nostaa naisten testosteronitasoja ja se puolestaan tekee naisen halukkaammaksi seksiin, joten seksipetonaiset mitä todennäköisemmin ovat "miehisiä" ja laimeasti aktiin suhtautuvat naisellisia. Eli jos miehet haluavat nymfon, todennäköisemmin sinne sänkyyn saa naisen jolla on miehen kemia ja himot. Mutta haitanneeko tuo.

Televisio eli fiktio on kyllä yrittänyt tyrkyttää ulkomailta mielikuvaa aggressiivisista lesboista. On se sitten tosi tai ei, niin ehkäpä sillä ei ole oikeasti merkitystä mistä muodostuu ihmisen kohde kun hänellä viettienergiat jylläävät. Eli voimakkaasti seksuaalinen ihminen voisi olla aivan yhtä mainiosti niin hetero kuin homoseksuaalikin?

Homomiehet kyllä esitetään helposti kaikkein amoraalisimpina, mutta paljonko koko touhussa sitten lienee mukana jonkinlaista "näyttämisen halua" (ette te kumminkaan hyväksy että olen homo, voin sitten yksintein olla KAUHEA homo), vaikea sanoa.

slam
Seuraa 
Viestejä2129
molineux

että avioerot ovat etupäässä naisten aikaansaannoksia. 

Eiköhän se nainen yleensä ole se lähtijä. Ainakin päällimmäisenä jäänyt mieleen. Ehkäpä mies ei tohdi tehdä päätöstä ja nainen huomaa senkin eli esim. huomaa, että mies ei ole tarpeeksi oikein edes innostunut juuri hänestä tai sellaista. No, fiksun naisen merkki olisi ainakin sellainen huomata, että toinen käy, vaikka vain "painamassa" ilman sen syvällisempää toimintaa.

Nainenhan sen suhteen luo ja siitä varmasti enemmän saakin, niin veikkaisin, että ihan on oikeus myös se lopettaakkin, jos tuntuu vaikealta. (Ei kait miehenkään pidä olla mikään mielipiteetön hyödyke tai ihmiskoira, vaikka nainen sellaiseen hommaan välillä miehen lienee päsmää.) Naiset on yleensä tiukkoja ja pitää päänsä suhdeasioissa, kuten itse haluavat.

<- Toisaalta taas mies ei jaksa edes kiinnostua mistä oli edes kyse. Ehkä se sitten jollakin tavalla toimii, kun asiat sulkee toisensa pois. <-> Hetero keiju laskeutuu muiden kaltaistensa kanssa rullaportaita kauppakeskuksessa ja saa ritarinsa mcdonaldissa. Kattelin vaan tänään, kun niitä "nukkeja" liuku alas portaita. Harvemmassa siellä "miehet" oli. Kävin hakemassa sisärenkaan, koska hajosi taas  venttiilistä.

Hyvin polkee.

Pullasorsa
Seuraa 
Viestejä234
Rousseau
Naiset joilla on heikosti vaginan ja virtsarakon välisen seinämän aiemmin G-pisteeksi nimitettyä kudosta eivät välttämättä erikoisemmin nauti penetratiivisestä seksistä, jolloin tuntuisi luontevalta että he helpommin päätyisivät lesbosuhteeseen jossa kiihottaminen voi perustua vaikka kokonaan pelkästään klitoriksen manipulaatioon ilman mitään tarvista panetroida mitään kehonaukkoa.

Mutta entäpä jos esim. sikiöajan aikaiset hormonitasot määrittäisivät sekä tuon "G-kudoksen" vahvuuden että ihmisen seksuaalisen taipumuksen?

Tästä en nyt tiedä yhtikäs mitään, eli tämä on ihan arvailua: mikäli vahva G-kudos johtuisi siitä että naisella on kehossaan keskimäärin enemmän testosteronia, ja tuon vahvan kudoksen kanssa tekisi herkemmin ja enemmän mieli penetratiivista seksiä koska pystyy saamaan vaginaorgasmja, silloin nämä vaginaorgasminaiset olisivat itseasiassa "miesmäisiä" (koska on siis sitä mieshormonia enemmän). Ja naiset joilla olisi heikko tai olematon G-kudos saisivat vain klitoraalisia orgasmeja, eivät niin välittäisi penetratiivisesta seksistä ja rakastaisivat tulla nuolluiksi, nämähän olisivat silloin "naisellisempia" naisia koska heillä ei olisi mieshormonia kehossaan.

Sikiöajan liiallinen altistuminen mieshormoneille voi vaikuttaa kudoksen vahvuuteen mutta toisaalta se linkittyy naisilla homoseksuaalisuuteen. Eli tuon teoriasi mukaan mitä paremmin nainen saisi penetraatio-orgasmin, sitä _todennäköisemmin_ hän on lesbo.

(Sukuelinten muoto / koko ei sinänsä tietenkään ennusta seksuaalista suuntautumista koska yksilöllinen variaatio niissä on laaja.)

Itse muistan lukeneeni että mitä kauempana klitoriksen huppu on vaginan kaulasta sitä vaikeampi naisen on saada penetraatio-orgasmi koska peniksen varsi ei yllä hieromaan sitä suoraan.

Toisaalta klitorisrauhanen on paljon laajempi kuin vain se huppu. Se ulottuu vaginankaulan ympärille ja löytyyhän sieltä syvyyksistä muitakin kivoja spotteja.

Vaihdokas
Seuraa 
Viestejä2332
Rousseau

Ja auta armias jos käy tukkaani kiinni, vaikkei minulla mitään erikoisempaa "kampausta" edes olekaan.

Anteeksi kun kyselen tyhmiä ihan aiheen ohi, mutta mikä siinä tukan koskemisessa on? Jotenkin muistelen, että ohimennen olisit jotain sanonut ennenkin(?). Osaatko selittää (ja haluatko)?

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Vaihdokas
Rousseau
Ja auta armias jos käy tukkaani kiinni, vaikkei minulla mitään erikoisempaa "kampausta" edes olekaan.
Anteeksi kun kyselen tyhmiä ihan aiheen ohi, mutta mikä siinä tukan koskemisessa on? Jotenkin muistelen, että ohimennen olisit jotain sanonut ennenkin(?). Osaatko selittää (ja haluatko)?

Voi olla, en muista. En välttämättä osaa. Jotenkin se vaan tuntuu vastenmieliseltä. Ehkä sekin on taas joku assijuttu... Tai johtuu siitä että kun minulla oli duunissa aikoinaan tukka letillä tai hännällä, se minua lähennellyt työ"kaveri" ainakin kerran kävi takaapäin tukkaani kiinni, hölläsi kampaustani. Jonka sitten korjasin jossain vaiheessa.

Ylipäätään inohan sitä että ihmiset käyvät kehoni osiin kiinni ihan kuin minulla ei olisi mitään sanottavaa siihen saako minuun koskea. Ylitetään rajani, siis. Rakastaja saisi kyllä koskea minuun, mutta en tosiaan oikein tykkäisi että sekoittelee tukkaani.

Nettideiteissä on kyllä välillä kehujakin tullut kuvista joissa näkyy tukkani, mutta jokunen (yleensä vanha) ukko on käynyt ränkyttämässä että vaihda kampausta. Osa ei ole osannut edes kertoa että millaiseksi se pitäisi vaihtaa, osa ehdotellut jotain systeemiä joka ei vielä onnistu tällä hiusten pituudella. Nyt kun tarkemmin ajattelen niin olen äärimmilleen ärtynyt tuosta tukastani ränkyttämisestä ehkä juuri sen takia että on tuo lähentelykokemus. VIHAAN sitä että ihmiset, kuka hyvänsä tai mistä hyvänsä syystä, yrittävät määräillä minua siinä miltä minun pitää näyttää. (Siksi en mielelläni itse ala tuomaroimaan muiden ulkonäköä.)

Kun ei se toisen idea sitten välttämättä ole sen oikeampi kuin minunkaan. Kunhan vain haluaisivat luoda jonkin oman ihanteensa maanpäälle.

Tuota lähentelijänaista lukuunottamatta oikeastaan kukaan nainen ei ole koskaan alkanut jakelemaan ohjeita siitä miltä minun pitäisi näyttää. Tästä pointsit naisille!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat