Seuraa 
Viestejä13176

Hei mitenkä on. Mitä paskaa Pietarin vesijohtovedessä on.  

 

Mitäpä rokotetta kannattaa ottaa ja onko muu kun viina halpaa.  Hotelli maksaa 71 euroa yö.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

Pietarissa on tietääkseni maailman kovatasoisin baletti jos tanssitaide kiinnostaa. Pietari on myös ymmärtääkseni äänestetty monta kertaa yhdeksi maailman kaunneimmista kaupungeista, jolle vain joku Tšekin Praha vetää vertoja. Tämä siis jos kaupunkiarkkitehtuuri kiinnostaa. Ja ainakin tuntemani venäläiset ovat olleet oikein mukavaa sakkia. Muusta en ole sitten kuullut pietariin liittyen. Olen joskus mennyt Pietarin ohi yöjunalla Moskovan reissuillani, joten itselläni ei ole Pietarin kaupungista lainkaan omakohtaisia kokemuksia. Yo siis toisen käden tietoa.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Passit ja viisumit oon hommannut jo muuten ei matka maksa mitään venäläisest maksaa. 

meen sukulaisia morjestaan kun on venäjällä. Uskaltaako venäläisten kyydeillä mennä vai olisko parempi mennä junalla tai lentokoneella. Lentokenttä on jossain ihan metsässä.  Venäisten linajautoissakin on siliät kumit ja ajotaito on samanlaista mitä olen turistejen touhuja seurannut suomessa. Muutenhan en venäjälle menis jos ittestä olis kiinni.

Veljen otan mukaan.  

Erer
Seuraa 
Viestejä346

Olen käynyt Pietarissa kymmenkunta kertaa. Pietari on todella kaunis kaupunki ja nähtävyyksiä sieltä löytyy joka makuun. Eremitaasi on suosikkini ja kanavaristeilylle kannattaa aina mennä. Juna on paras vaihtoehto Pietariin. Sinnehän liikennöi nykyisin nopea juna Allegro.

Tuossa vielä linkki Pietarin nähtävyyksiin: http://www.saint-petersburg.com/sightseeing/

Pietarin ympäristössäkin on näkemisen arvoisia kohteita, esim. Tsarskoje selo, alun perin suomalainen Saaren kylä. http://en.wikipedia.org/wiki/Tsarskoye_Selo

Kyllä sinä siitä matkasta hengissä selviät, minä olen kolme kertaa käynyt Siperiassakin ja edelleen olen hengissä.

 

mirab kirjoitti: Israel on tuhottava. Kuulemma myös sianliha on kielletty Israelissa. Maailmanpankki kirjoitti: MENA-maiden non-oil-vienti on pienempi kuin Suomen. Kts myös http://tinyurl.com/lobwaek ja http://tinyurl.com/o3hs9ro

kytoann
Seuraa 
Viestejä1947

Jos on kaunis päivä, sen voi kuluttaa katsellen sillankaiteita. On siellä rantakahviloitakin, eivät ehkä kuitenkaan ole vielä auki. 

Museoista Venäläinen museo on suosikkini Eremitaasin lisäksi , saattaisit tykätä. siellä on  Repiniä ja Aivazovskin mahtavia merimaalauksia ja muita. Suuria vaikuttavia maalauksia. Pitää vain ohittaa  ne  ikonit, jos ei sitten erityisesti ole niistä kiinnostunut. On sitten uudempaakin taidetta.  

Tyhmyydelle minä olen vihainen kuin rakkikoira; mutta viisaus ei ole kaikille suotu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat