Seuraa 
Viestejä8848
Liittynyt26.3.2009

Hankin moisen, minulla oli seuraavana päivän siitä, kun Elop sen ensi kerran veti taskustaan Stillerin Pressiklubissa.

Harvoin olen käteni iskenyt pahempaan p..aan. Heti toka viikolla irtosi äänenvoimakkuuden säädin piirikortista ja myyjäliike ei suositellut lähetettäväksi takuukorjauksen Tsekkeihin vai oliko se Puolaan, vaan sääti ainoan karmean rääkyvän soittoäänen äänen täysille paperiliittimellä piirikortista. Nyt sekin on muutaman kerran mennyt taas pois ja ajan 40 km liikkeeseen, koska en itse saa takakantta auki, täysin mahdoton.

Lumian temppuilu ei loppunut tänä, sammuilee itsestään, soittaa puheluja minulta kysymättä, herätystoimintoa ei saa, ainoa joka toimii kohtuullisen hyvin on kamera ja kuvan siirto facebookiin.

Sabotoiko Microsoft vielä läksiäislahjaksi Nokiaa suunnittelemalla Lumian? Elophan oli aivan ilmeisesti MS:n Troijan hevonen, jonka missio oli pudottaa Nokian osake pohjalukemiin ostoa varten, maksamme Elopille vielä huimat korvaukset tuhotyöstään...että suomalaiset ovat tolloja, ulkomaan pellet nauravat, "kuin karkin lapsen suusta ottaisi..."

Sivut

Kommentit (32)

block52
Seuraa 
Viestejä1972
Liittynyt17.6.2012

Ehkä kannattaisi ostaa ne luurit jostain muualta.

Näen ongelman ainoastaan myyjäliikkeen toiminnassa ja ostajan ymmärtämättömyydessä.

Kaikkiin laitteisiin osuu maanantaikappaleita, myös niihin ihaniin iLaitteisiin.

block52
Seuraa 
Viestejä1972
Liittynyt17.6.2012

No, listataanpas tähän vähän virheitä joita teit.

- Ostit innoissasi puhelimen joka juuri esiteltiin. Ei fiksua, lastentauteja esiintyy.

- Uskoit myyjäliikkeen paskanjauhantaa ja annoit heidän korjata puhelimesi kyseenalaisella konstilla, vaikka kyseessä oli päivänselvä takuukorjaustapaus.

- Ajelet 40 km lenkkejä, vaikka takuukorjaukset saa hoitaa kuluitta.

- Et osaa käyttää puhelintasi, vai oletko ajanut siihen päivitykset?

Hannu Tanskanen
Seuraa 
Viestejä8848
Liittynyt26.3.2009

Tuskin kukaan täysikäinen (täyspäinen) lukee?

Liike sanoi, että voidaan lähettää takuukorjaukseen Puolaan/Tsekkeihin, mutta emme suosittele. Kestää vähintään 3 viikkoa, joskus häviää matkalla ja voivat väittää, että itse aiheutettu vika ja laskuttaa jopa yli uuden puhelimen hinnan. Tuosta päättelin, ettei Nokialle nk. takuuta olekaan.

Kun myyjä oli avannut takakannen tuon myyntipuheen jälkeen, ehdotin että tyydyn jos saa vaikkapa paperiliittimellä sönkittyä siihen ääntä, mitä vain ja kovaa. Se onnistui, tuli variksen kuolinrääkäisyä muistuttava ääni. Äänensäädin toimii kuitenkin vaientamiseen päin ja joskus kameraa käyttäessä painaa sitä erehdyksessä ja ääni häviää, kuten nyt. Takakantta ei millään inhimillisellä voimalla saa auki, liikkeessä niillä on salattua tietoa siihen.

Johtopäätös: Ei koskaan enää mitään jossa lukee Nokia tai Microsoft. Onhan Applellakin omituisuutensa (iPad), mutta on noin pääpiirteissään kuitenkin toiminut (so far...).

Mutta, asiakkaan vikahan se, ainakin minun jos teiltä kysyy. Mitä ne nykyisin siellä sosialistisen peruskoulun alaluokilla opettavat, vittuilua?

block52
Seuraa 
Viestejä1972
Liittynyt17.6.2012

http://download.support.nokia.com/ncss/PUBLIC/fi_FI/webpdf/100000173645/Nokia_Lumia_620_UG_fi_FI.pdfhttp://download.support.nokia.com/ncss/PUBLIC/fi_FI/webpdf/100000173645/Nokia_Lumia_620_UG_fi_FI.pdf

Linkki on pdf-tiedosto Lumian käyttöohjeeseen. Ei sisällä virusta tai muutakaan epäilyttävää.

Sivulla seitsemän kerrotaan miten takakansi aukeaa, sanallinen ja kuvallinen ohje.

Salattua tietoa. 

o_turunen
Seuraa 
Viestejä13986
Liittynyt16.3.2005

Jos Tannu Hanskanen noita ohjeita lukisi, niin eipä olisi meillä täällä paljon muita naurunaiheita kuin kuusalkkarit ja keskipakovoima.

 

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

block52
Seuraa 
Viestejä1972
Liittynyt17.6.2012

En ole Lumiaa juuri käyttänyt, mutta kokemukseni kertoisi, että äänenvoimakkuuden keinukytkimestä ei kuitenkaan missään puhelimessa ole tähän mennessä valittu kuin äänenvoimakkuus, ei soittoääntä. Soittoääni valitaan soittoäänivalikosta, suosittelen lukemaan käyttöohjeesta miten pääset kuolevan variksen rääkäisystä johonkin miellyttävämpään ääneen käsiksi.

Jotenkin jäi nyt tuosta Hannun postauksesta sellainen kuva, että jotain jäi kertomatta.

Veikkaisin kertomatta jääneeksi asiaksi uudenuutukaisen puhelimen tippumisen ja keinukytkimen irtoamisen piirikortista sen takia. Näinpä myyjäliike ei suositellut takuuhuoltoa, koska tiesivät laskun seuraavan perässä.

Hannu Tanskanen
Seuraa 
Viestejä8848
Liittynyt26.3.2009

Vitsi on vain siinä, ettei aukea ohjeen mukaan. Eikä tippunut, mutta uskon hyvinkin, että itäblokissa laskuttavat juuri tuollaisella, milläs todistat ettei..on häpeä, ettei Nokialla ole pikakorjaamoa noin triviaaleille vioille, eli käytännössä ei takuuta. Eipä silti että millään eurooppalaisella tuotteella olisi. Philipsin loisteputkelle annetaan kymmenen vuoden takuu. Koskaan ei ole palanut puolta vuotta pidempään. Liike josta ostin, sanoi ettei kuulu heille. Suomen Philips eikä Hollannin Philips ole vastanneet kahdeksaan vuoteen mitään. Toisin on jenkeissä, maailman suurin autovuokraamo Hertz ottaa valitukset tosissaan ja korvaa oitis.

block52
Seuraa 
Viestejä1972
Liittynyt17.6.2012

Jo se ei tippunut, niin ei ole mitään pelättävää. Laite takuuhuoltoon kuin olisi jo.

Jos Nokian kokoinen firma kusettaisi järjestelmällisesti ihmisiä tuonkaltaisissa asioissa, siitä nousisi helvetillinen haloo. En ole huomannut missään helvetillistä haloota koskien Nokian takuuhuoltoa.

Hannu Tanskanen
Seuraa 
Viestejä8848
Liittynyt26.3.2009

Vastaava vika oli puoluekaverin Lumia 620:ssa tällä samalla paikkakunnalla...eli kyllä niitä on, mutta kuinka moni jaksaa itkeä niistä somessa? Useimmat kiroavat ja ostavat seuraavan luurin muulta valmistajalta ja eikös Nokialla menekin vähän huonosti?

alma
Seuraa 
Viestejä36
Liittynyt31.12.2009

Minulla on ollut Lumia 620 nyt vuoden verran. 

En keksi siitä yhtään vikaa. Ei ole kaatunut kertaakaan. Laitoin pois kuitukaistaliittymän (kotona) ja mobiilitikun (mökillä), käytän pelkästään Lumiaa, joka yhdistää tietokoneen nettiin sujuvasti. Ja sivut latautuvat melkein yhtä nopeasti kuin ennen kuitukaistalla - ja monta kertaa nopeammin kuin tikkua käyttäen.

Jos sattuu saamaan maanantaikappaleen, ei kannata yleistää.   

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat