Seuraa 
Viestejä177

Julkisella pääsen ilman auton ylläpitomaksuja tarvittavat menot vaivatta,+kaverit joskus tarjoo kyytiä pyytämättä, tääkös vasta halpaa on!  

Kukaan ei ole hyödytön:
Aina voi olla edes huonona esimerkkinä

Kommentit (1)

unbiased
Seuraa 
Viestejä1863

Heitin kyselyyn kommentin, mutta sitä ei näy missään.

Suomessa julkinen liikenne on kallista, ei sitä kannata käyttää, jos on hankkinut oman auton. Esimerkkejä. Kommentissa oli hinnastojen mukaisesti, nyt vain muistista.

Bussilippu 20 km Espanja 1,55. Suomi 6,80

Junamatka 34 km Espanja 3,65 Suomi 10,60

Taksi 3 km Espanja 4 ja Suomi 10-15

Hintaerot johtuvat siitä, että Suomessa on ollut liikenneministeriön johtama kartelli ja taitaa olla edelleenkin. Suomessahan poliitinen korruptio nostaa hintoja määräyksin ja säädöksin yritysten hyväksi ja kansalaisten haitaksi.

Erityisesti tämä näkyy elintarvikkeissa. Ne ovat Suomessa Lidlissäkin 25-50% kalliimpia kuin Saksassa. Maataloustuottajille ei hyöty kallimmista elintarvikkeista mene, se jää elintarviketeollisuudelle ja kaupalle. Ministeriön määräykset ja kauppa myös pilaavat elintarvikkeiden laadun, joka on kehnoa verrattuna Espanjaan.

Vaatteet ja työkalut ovat täsmälleen samoissa hinoissa, jopa joskus Suomerssa halvempia. Elintarvikkeiden myynnissä kilpailu on määräyksin rajoittunutta, jota vaatteissa ja työkaluissa ei ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat