Seuraa 
Viestejä8848
Liittynyt26.3.2009

Näin vain on. Maito on maitoa, ei kurria kuten täällä, mehupurkeissa on hana, ei tarvitse etsiä saksia niiden avaamisen ja appelsiinimehu on paksua, hedelmälihaa runsaasti, ei vedellä laimennettua luirua kuten täällä. Pekoni ja muukin liha on lihaa, eikä "laktoositonta, gluteenitonta" ja mautonta vedessä keitettyä lauantaimakkaraa. Autot ovat autoja eikä silitysrautoja, tehoa on miehekkäästä, ei pihistysturboja ja urpoja ja bensa halpaa. Olisiko sillä seikalla jotain tekemistä, etteivät vihreät ole jenkeissä vielä päässeet valtaan ja terrorisoimaan joka alalla? Jopa musiikki on parempaa, kuulee ylenomaa Frank Sinatraa ja Barbra Streisandia, ainakin siiisteissä aurinkovaltioissa, kuten Florida, Texas ja Georgia, ei säälittävää vinkumista, kirkumista ja hinträäkyä kuten täällä. Homot on häkissä, ei televisiossa...eipä ihme että USA johtaa Wanhaa Pervoa Eurooppaa 5:1 joka lajissa.

Sivut

Kommentit (178)

Läskiperse
Seuraa 
Viestejä950
Liittynyt11.12.2010
Hannu Tanskanen
Näin vain on.

Samaa mieltä. Meillä jopa uutisankkuri voi olla homo, vaikka edellisenä yönä homomies on saattanut naida partneriaan suoraan persereikään. Homot saavat elää, mutta omissa boxeissaan pois terveiden joukosta.

Förn sai potkut yleltä heti, kun paljasti olevansa homo. Nykyään itsenäisyyspäivää juhlistavat homopariskunnat. Mitähän mieltä sotaveteraanit ovat tästä homojen ylösnousemuksesta.

Saatanan homo-marcolle pitää antaa heti potkut. Erään SETA:n teettämän gallupin mukaan nelosen uutiset ovat menneet homo-marcon myötä alas, kuin lehmän häntä.

Homo-marco...Homo-marco...Homo-marco...

Hannu Tanskanen
Seuraa 
Viestejä8848
Liittynyt26.3.2009

Tuosta aiheesta en enempää, mutta erehdyksessä kerran avasin tv:n kolmoskanavalle "salisten" aikaan ja herranjumala, sehän oli suoranainen opetusraina...en voisi kuvitella näkeväni moista skeidaa jenkeissä parhaaseen katseluaikaan. On Putinin Venäjälläkin jotain hyvää, nämä h-propagandan nuorille esittämisen kieltävät lait.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä6273
Liittynyt8.11.2012

Aika yksinkertaista. Amerikassa kaikki on ollut parempaa, koska yksilöille siellä on annettu enemmän vapautta. Tällöin ihmiset ovat saaneet vapaasti valita sitä mitä haluavat, eikä sitä mitä joku valtakoneiston läpimätä pönöttäjä haluaa ihmisten haluavan.

Nykyään tosin tietenkin USA:kin vapaus on katoavaa kansanperinnettä kiitoksia vuosikymmeniä vallankahvassa hurjastelleiden jätekasojen.

Näin se aina menee. Julkisiin virkoihin menevät hullut vallasta humaltujat. Yksityiselle puolelle ne, joille työ maistuu enemmän. Sotien jälkeen vaaditaan uudelleenrakentamista, jolloin yksityinen puoli on pakosta niskan päälle mikäli kansa haluaa katon pään päälle. Sitten pikkuhiljaa rakenteet korruptoidaan ja täysläpimädät nollat aloittavat julkisen sektorin juhlat. Tämä sitten taas kosahtaa siihen, että kansa jossain vaiheessa meinaa herätä kusetukseen, jolloin on ulkoisen uhan järjestelyn aika. Tässä vaiheesssa alamme länsimaiden osalta olla juurikin nyt. Muutama vuosi mennee, ennenkuin kusettelurinki laittaa taas kansat kärsimään oikein toden teolla.

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä10169
Liittynyt20.1.2013

Tuli kyllä selväksi että olet hiljattain käynyt valloissa, mutta linkkaamani kuvan merkitys ei sinulle ehkä välttämättä auennut?

En ole itse siinä kuvassa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat