Seuraa 
Viestejä34

Missä se pahuksen vitkutin on? Kyselen ja etsin etsimistäni, haen kaikkialta niin mahdollisista kuin mahdottomistakin paikoista. Pengon huushollin niin ylösalaisin kuin tavaravuorilta pystyn ja annan kyytiä kaapissa lymyileville kamppeille: kätkevätkö juuri ne etsimäni.

 

Ei löydy.

 

Mutta heti herettyäni vimmaisesti etsimästä huomaan kaipaamani tavaran ilmaantuneen juuri nenäni eteen, mitä helpoimmin havaittavaksi.

 

Oliko tavara piileskellyt rinnakkaistodellisuudessa vai miksi etsintäni jäi tuloksettomaksi?

 

Tämä lienee tuttu juttu muillekin, vai?

 

Kommentit (3)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Joo, kyllä. Luulenpa että se johtuu vain siitä ettei havaintokyky ole täydellinen, kaikkea nenän edessä olevaa ei vain aina huomaa. Eniten vituttaa jos huomaa kaiken aikaa kantaneensa etsimäänsä kädessään. 

くそっ!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
JPI
Seuraa 
Viestejä29371

Myös tilanteessa, joissa olet itse todistamassa katoamista on luonnottomuuksia. Esim. jos virittelet jotain vimpainta ja sinulta tippuu tärkeä ja ainokoainen erikoisosa, olkoon vaikka jenkkikierremutteri, niin se pomppii lattialla nin pitkälle kuin luonnonlait sallivät + pikku lisä päälle. Se usein myös päätyy mahdollisimman hankalaan paikkaan, mielellään näkymättömiin. Kerran etsin tuntikausia yhtä elektroniikkakomponenttia. löysin sen seuraavana aamuna, kun vedin housuja jalkaan,  oli lahkeen puntissa. Sen jälkeen katson aina ensin sieltä, jos ei muuten heti löydy.

 

3³+4³+5³=6³

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat