Seuraa 
Viestejä4

Ukrainassa käynnissä oleva kriisi näyttää jo huolestuttavasti siltä, että se laajenisi vielä suursodaksi asti. Mutta kaiken kuitenkin ratkaisee se, että saako Yhdysvallat provosoitua Venäjän mukaan kahdenkeskiseen suursotaan.

Tämän jälkeenhän sitten Suomi ottaa käyttöönsä tämän salaisesti tehdyn NATO:n isäntämaasopimuksen ja USA:n armeija sekä NATO tuo tänne koko sotakalustonsa ja hyökkää tätä kautta Venäjälle, kuten Natsi-Saksa II-maailmansodassa.

 

Kommentit (13)

offmind
Seuraa 
Viestejä18986
tollopeloton
NATO tuo tänne koko sotakalustonsa ja hyökkää tätä kautta Venäjälle

koska...

Tollo trollauksesi toimisi paremmin jos jotenkin rationalisoisit nuo runkkausfantasiasi.
 

“He was a dreamer, a thinker, a speculative philosopher...or, as his wife would have it, an idiot.” Douglas Adams

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä13630

En.

Ei ole mitenkään maailmanlaajuisesti niin kovin merkittävä poliittinen tapaus kun kokonaisuutta tarkastellaan.

Kovasti asiaa paisutellaan länsimediassa ja annetaan ymmärtää että ns interventio olisi Putinin orkestroima, mutta paikalliset eivät tunnu kovasti panevan hanttiin - sen sijaan Ukrainan (entinen) poliittinen ja samalla talouseliitti on huolestunut sen etuaseman katoavan Venäjän väliintulon myötä.

Tapa jolla Venäjä asiaa hoitaa voidaan toki vapaasti kritisoida, ja itse luonnehtisiin sitä lapselliseksi.

NATOlla ei ole asiaa Ukrainaan, koska mitään NATOn asemaa uhkaavaa ei konfliktista saa tekemälläkään, taikka eipäs sittenkään väheksytä propagandakoneiston mahtia...

Ketjun aloittaja käy tästä hyvänä esimerkkinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jodi
Seuraa 
Viestejä2187

Venäjällä olisi tahto hyökätä ukrainaan mutta sillä on ensin tehtävänä separoida väestön venäläiset niin ettei ne joudu vaaraan, muuten sen perusteet ryssii. Nuo toimet mitä se puolisalaa on tehnyt siellä on ollut sitä. Kaikki riippuu siitä miten se siinä onnistuu. Jos ilmenee selviä väestön siirtoja tulee sota.

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

pinklin1
Seuraa 
Viestejä3346

Koska USA on motivoitunut sotiin jo aikaisemminkin siitä, että Irak aikoi käydä öljykauppaa euroilla dollarin sijaan ja siitä, että Libya aikoi samaa dinarella dollarin sijaan, niin Venäjän suunnitelmat Euraasian Unionista ja sen pankkijärjestelmästä on saattanut saada USA:n päässä puhkeamaan taudin, joka oireilee sodanaikaansaamistautina.  

pinklin1
Seuraa 
Viestejä3346

 On esitettävä vakavia kysymyksiä. Selvisi, ettei eduskunta eikä edes hallituksen jäsenet olleet tietoisia uudesta NATO-sopimuksesta, joka on astumassa voimaan jo toukokuussa. YLE koittaa harhauttaa, mutta porttien avaamisesta NATO:lle ei ole mainintaa turvallisuuspoliittisessa selonteossa. 

Toimittaja: Janus Putkonen
23.4.2014, Verkkomedia.org 

Lue lisää: 

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=10492

routa
Seuraa 
Viestejä154

 

Ei siitä suursotaa tule. USA:lla ei ole sellaisia intressejä Ukrainassa. Venäjä vielä varmaankin järjestää jonkinlaisen rähinän Itä-Ukrainassa. Sitten tilanne rauhoittuu vähitellen. Lopputuloksena on eristäytynyt ja yhä totalitaarisempi Venäjä, jonka ymmärtäjiä ovat enää lähinnä Pohjois-Korea, Sudan, Kuuba ja Syyria, niin kuin taannoisessa YK-äänestyksessä.

Baltian maista pitävät näppinsä erossa. Kaikesta nationalisminhuuruisesta retoriikasta huolimatta Kremlissä osataan laskelmoida, että aseellinen yhteenotto NATO:n kanssa olisi liian suuri riski Putinin klaanille. Kansansuosio katoaisi nopeasti, jos muuten valmiiksi kuralla oleva yhteiskunta ajautuisi sotilaalliseen nöyryytykseen.

 

Jodi
Seuraa 
Viestejä2187

Venäjän armeijassa on ääriaineksista tavallisiin lintsareihin, joille kesäsota sopii hyvinkin mutta kun varpaat alkaa palella romahtaa isänmaallinen into mittarin kanssa tasatahtia. Venäjällä ei ole enää stalinin medoteja pakottaa hyökkäämään. Kalusto on pien kulutettu loppuun ja uutta eivät saa. Ukraina saa aseet mitä se tarvitsee ja huolto pelaa. Jenkit on tavattoman tiukkana paikan huomioiden.

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

faq1
Seuraa 
Viestejä415

Kuka osaisi sanoa, mitä Venäjä haluaa sieltä itsenäisestä Ukrainasta? Eikö niillä ola sitä maata jo tarpeeksi, jotta ei tarvitsisi barbaarisesti tunkeutua pieniin naapurimaihin?

Jos ne pääsevät sinne, eikä länsi pysty jarruttamaan, niin lisää uhreja(maita) on tulossa. 

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4839

Venäjä on pelannut suunniteltua peliä kauan. Ukrainan kohdalla tuli kiire johtuen vallanvaihdoksesta joten jälki on nyt mitä on, silti operaatio oli suunniteltu jo vuosia sitten.

Se mitä Venäjä haluaa lienee seuravaa:

-Neuvostoliiton kaltaisen satelliittivaltioiden ryppään ja samalla turvavyöhykkeen ympärillensä. Venäjä kutsuu tätä Euraasian unioniksi, selvinpäin oleva ihminen ehkä Neuvostoliitto 2.0:si tai Neuroottiseksi Muka Itsenäisten Nukkevaltioiden Liitoksi eli NMINL:si. Tähän kuvioon länsi ei sovi lainkaan.

Syy miksi Venäjä kaipaa edellämainitun kaltaista suojavyöhykettä ja eristäytymistä lienee kaikille selvä, kukaan diktaattori ei halua vääryydelle perustuvan valtansa romahtavan joten lyhtypylvästä parempi vaihtoehto aina on jopa sota, näin diktaattorit ovat aina toimineet eikä nykyaika tuo tälle poikkeusta.

-em maiden luonnonvarojen sekä teollisuuden täyden hallinnan, Itä-Ukrainan tapauksessa kyse siis teollisuudesta ja varsinkin aseteollisuudesta joka ainakin juuri nyt on Venäjän asevoimille elintärkeää

Mikäli Venäjä olisi halunnut Itä-Ukrainan mellastuksen ja separitismin loppuvan/rauhoittuvan se olisi näyttävästi vaatinut tällaista (kuten muut maat ovat väkivaltaisuuksien vähenemistä toivoessa tehneet), nythän Venäjä ei tehnyt mitään vaan uhkaa itsenäistä maata asevoimien invaasiolla (mikäli Venäjän pääministerin lausuntoja voidaan tällaisena pitää, mitähän muuta ne voisivat tarkoittaa?)

Pinklinin ja kump levittämää Tehtaankadun Verkkomedian ihmeellisiä uutisia kannattaa aina välillä korjailla ettei hypertrollailu jää mitenkään vallitsevasti ihmisten mieleen. Kyseessä on alusta alkaen Venäjän masinoima, kömpelösti hoidettu projekti, joka toivon mukaan ei pääty väkivaltaan, mikäli tässä on suursodan uhkaa, on syypää ainoastaan se maa joka sitä uhkaa eikä rauhoittamalla pyrikään estämään.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7568
Shinjuku

  Lopputuloksena on eristäytynyt ja yhä totalitaarisempi Venäjä, jonka ymmärtäjiä ovat enää lähinnä Pohjois-Korea, Sudan, Kuuba ja Syyria, niin kuin taannoisessa YK-äänestyksessä.

Sekä Kiina ja Intia.

Maailmanmittakaavassa Eurooppa tuntuisi olevan romahtamassa harhaisen poliittisen eliitin johtamana mutasarjaan. Tämä huomioiden Eurooppa on toki tänään merkittävä ostaja Venäjän raaka-aineille (Venäjä ei siitä kummempaan pysty, mutta raaka-aineita riittää paaaljon), mutta ei niin pitkän ajan päästä todennäköisesti Kiina erityisesti tullee olemaan Venäjän kannalta paljon Eurooppaa parempi kauppakumppani heille. Tämä niin poliittisista, kuin taloudellisistakin syistä.

Kiina kasvaa supernopeasti, Intia nopeasti, USA kaikista heikkouksistaan huolimatta on maailman dynaamisin talous. Euroopalla taas ei oikein muuta ole, kuin laiskaa työväkeä joilla on kivat saavutetut edut vailla vastuuta mistään.

Sodan tuleminen tai tulemattomuus riippuu velkaisista talouksista. Eli länsimaista. Voi tulla, tai olla tulematta. Riippuu miten tuhmalla päällä poliittinen eliitti sattuu olemaan. Venäjällä muuten oli tällä viikolla velkakirjamyynti, joka ei mennyt läpi. Eivät saaneet velkaa. Venäjälle tämä ei ole niin suuri ongelma kuin lännessä, koska johdolla on kansan tuki myös tilanteissa jossa kansalta leikataan. Euroopassa tämä taas johtaisi vain populististen puolueiden murskavoittoihin vaaleissa läpi Euroopan. Etelä-Euroopassa nähtäisiin myös sitä kun se ah niin ihanan täydellinen ihan tavallinen kansa lähtisi riehumaan kaduille.

z
Seuraa 
Viestejä2918
HuuHaata

...USA kaikista heikkouksistaan huolimatta on maailman dynaamisin talous.

Kui? Per capita mielessä USAn talous ei ole oikeasti kasvanut pätkääkään aikoihin ja absoluuttisissakin mitoissa yksityinen sektori on polkenut paikoillaan ainoan kasvun suuntautuessa FEDin setelipainokoneiden käyttöasteeseen ja julkisen sektorin tuhlaukseen.

Taisipa joku amerikkalainen talouskommentaattori tunnustaakin, että FEDin johdolla USAsta on rakennettu maailman suurin keskusjohtoinen suunnitelmatalous.

zz

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat