Seuraa 
Viestejä13176

Laskin jos myy jollain 4.50 eurolla ruokaa torilla jos käy ihmisiä vaikka 500 ihmistä päivässä ja 6 päivää viikossa se tekee noin  yli sata tonnia vuodessa. 

 

Onko mahdollista, miksi esim. toriajat ovat noin 6-14, ajat eivät todellakaan vastaa tätä aikaa. Toripaikka vuodessa maksaa 1000 euroa.   Mikä on halpa. 

 

On mahdollista saada 500 ihmistä vaivatta. pitää vain huolen että ei ole tuolia missä istuvat. Näin vievät maksavilta asiakkailta paikat. 

Kommentit (7)

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4839

Tutuilta olen kuullut että torimyynti kannattaa, joskin tiettyjen artikkelien tulee myydä kovasti ja vissiin todellisuudessa myytävä kama pääosin Kiinasta. Suomen kansalaisen kannalta ei hyvä, eli romut Suomesta ja kotimainen systeemi pelaamaan, kaikki hyötyisi, verottaja varsinkin, joskin krääsää jäisi aika paljon puuttumaan

Chair
Seuraa 
Viestejä2802
tiäremiäs
Laskin jos myy jollain 4.50 eurolla ruokaa torilla jos käy ihmisiä vaikka 500 ihmistä päivässä ja 6 päivää viikossa se tekee noin  yli sata tonnia vuodessa.

Terve tiäremiäs!

Laskin että

4,5 x 500 x 6 x 52 = 702.000

eli noin yli sata tonnia pitää täysin paikkansa. Tosin tuo 500 asiakasta per päivä tuntuu aika paljolta. Se on koko 8 tunnin toriajalta keskimäärin enemmän kuin yksi minuutissa, jokaisena viikonpäivänä vuoden ympäri:

500 : 8 : 60 = 1,04.

Ruvetaanko torikauppiaiksi? 

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä16948

500 asiakasta päivässä on niin paljon, ettei sitä pysty yksi ihminen millään hoitamaan . Ja myös niin paljon että tuskin yksikään torikauppa sellaiseen asiakasmäärään pääsee vaikka myymässä olisi useampikin henkilö. Jossain Helsingin kauppatorilla saatetaan päästä parhaimpina aikoina 500 asiakkaaseen päivässä mutta näissäkin kojuissa on useampia myyjiä ja suuri osa asiakkaista ostaa vain esim. kahvin, josta ei voi 4,5 € velottaa. Ja talvisaikaan lämitetyt asiakaspaikat ovat aivan olennaisia myynnin kannalta.

Ei silti, torikauppa voi kyllä olla ihan hyvä  bisnes. Mutta hiukan realismia siihenkin.

 

Sensuuri kärjistää yhteiskunnan polarisaatiota.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Turha suunnitella.

Suomessa on systeemi joka torppaa idean liiketoiminnan monella eri tasolla. Kun yhden asian saa järjestykseen, toinen tulee eteen ja jos alkaa näyttääkin joskus vuosien kuluttua, että homma lutviutuisi, on säädäntöä muutettu ja koko kierros pitää aloittaa alusta.

Edelliseen yhdistyy lupaprosessien hinnat, lupapäätösten hinnat, verot, kurssit, maksut, selvitykset, lausunnot ja valitusprossessien kulut...

Huomioiden se, että ellet voitele koneistoa, tuskin saat toiminnalle luvitusta.

Fantastista. Suomen BKT.stä n. 60% syntyy julkiselta sektorilta ja se näkyy juurikin siinä, että vuosi vuodelta mikroyrittäjä ja pienyrittäjä ovat ahtaammassa raossa, elleivät nämä tarjoa palveluita julkiselle verovaroin toimivalle sektorille.

- Ubi bene, ibi patria -

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

Jos nyt syttyisi sisällisota sosiaalisesti oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta niin veikkaan että nuo hitsin torimyyjät olisi ensimmäisenä heinähangon nokassa ojennettavina.

Perinteisesti Torimyynti TM on yläluokan keino riistää proletariaattia myymällä sille takaisin työnsä hedelmät jotka se on otsa hiessa veripisaroita vuotaen tuottanut.

Tuntuu niin pahalta että Torimyyjien salaseuran jäsenet ansaitsevat paremmin kuin huippujuristit, kirurgit tai lentäjät. Hähää! Ehkä mä rupeen torimyyjäksi, kostan pahalle maailmalle kärsimäni pahan.

 

Eikun vakavasti ottaen -> Torimyynti on mun näkemyksen mukaan itse myyjille kausiluontoinen lisätulon lähde Pam:in TES:in taulukkopalkkoja seuraten. Yrittäjille joita nähdäkseni on kalatalouden harjoittajat tämä on oiva keino tehdä tili. Mutta kovinkaan suurta joukko torimyynti ei elätä.

-

Jodi
Seuraa 
Viestejä2187

Katselin vuosia yhden torin kauppaa ja nuhjuista oli, ei mikään viitannut suuriin tuloihin. Se on säistä ja turisteista kiinni miten kauppa käy: Joskus jono ja joskus ei ketään pariin tuntiin. Asiakkaille ei ole kaupan tapaan loukuttumisaikaa ja virikkeitä. Jos keljusti käy häätää lokit asiakkaat pois.

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat