Seuraa 
Viestejä415
Liittynyt20.2.2014

TV:stä tuli ranskalainen ohjelma, missä vertailtiin, minkä merkin tv:tä tulee heikkolaatuisten virtalähteen konkkien takia eniten huoltoon. Ylivoimainen ykkönen oli Samsung ja kakkonen LG. Nimenomaan roskalaatuisten virtalähteen konkkien takia. Sony ja Panasoniceja ei oltu tuon takia juuri huoltoon kiikutettu. 

Tuossa on kyse myös suunnitellusta vanhenemisesta. Noilla molemmilla merkeillä on paljon pelissä, joten miten tuollaisella maailmanmerkillä on varaa tuohon? Säästää pari euroa ja menettää maineensa! 

Kommentit (4)

Paul M
Seuraa 
Viestejä8626
Liittynyt16.3.2005

Mutta panitko merkille palvelupisteen? Siinä herrat ja rouvat toivat virtalähteitä irrotettuna tiskille. Korjauksen hinta 20 euroa pullahtaneille konkille. Todella perinteistä. Missä meillä ovat tuollaiset palvelupisteet? Onhan meillä kunnalliset kierrätyspisteet, jonne voi viedä ti-pe klo 10-15 kärähtäneet LG-televisiot, mutta ei tuo ole sama asia.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Pisin Kääpiö
Seuraa 
Viestejä27
Liittynyt16.3.2014

Taisin kahtoa saman ohjelman, tai sitten jokin vastaavan ja vaikutti siltä että ei olisi yleinen käytäntö noillakaan merkeillä, vaan tilapäinen ratkaisu joka nyt vain sai ylimääräistä huomiota.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat