Seuraa 
Viestejä1

Luin tämän ilmaisen kirjan netissä jo pari päivää sitten, ja ajattelin aloittaa siitä keskustelun. Koko kirja on itsessään englanniksi, mutta silti yksinkertainen, joten se on helppo ymmärtää.

Kirjan nimi on The Present truthcontest.com -sivulla. Se käsittelee lukuisia mieltä kiinnittäviä asioita, kuten tyhjyyttä, loputtomuutta, yhteiskunnallisia ongelmia, tiedettä, uskontoja, psykologiaa ja henkisyyttä erittäin realistisella ja erilaisella tavalla. Suosittelen kaikkia lukemaan sen.

Kirjan ensimmäisellä sivulla selitetään evoluutio josta kerroin, mutta koko kirja täytyy lukea sen ollakseen järkeenkäyvä. http://www.truthcontest.com/entries/the-present-universal-truth

Kommentit (3)

Silakka 700
Seuraa 
Viestejä33

Kiitti linkistä, luin tuon ensimmäiset 12 sivua ja vaikutti yllättävän kiintoisalta kun tämäntyyppisiä juttuja on tullut viime vuodet jostain syystä kahlailtua netissä... pitääpä lukea kokonaan. Tosin jakanee varmasti mielipiteitä ainakin tällä palstalla. ;)

jesper
Seuraa 
Viestejä772

Törmäsin tuohon juttuun netissä jokin aika sitten. Vaikea sanoa, onko tuo vitsi, vai jotain muuta.

Maailmanhallitusta muka halutaan, jossa "valaistuneet" olisivat johdossa. Valvontakamerat joka paikkaan, saadaan roistot kiinni. Vaikea uskoa, että tuolla agendalla kovin paljon kannatusta hankitaan. Tuskin sitä halutaankaan.

http://www.truthcontest.com/insights/world-government/

 

Heed not my earthly lot, for it hath little of earth in it.
- Edgar Allan Poe

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Silakka 700
Seuraa 
Viestejä33

Olen tässä vähän matkaa lukenut ja aika paljon vaivaa vitsiksi nähty jos on. En tiennyt kyllä, että kirjoittaja jotain kantoja ottanut maailmanhallituksiin vaan tähän asti asia on keskittynyt aika perinteisesti meditaatioon (vaikka sitä ei sillä nimellä kutsutakaan), tajunnan hengelliseen puoleen, äärettömyyteen ja jälleensyntymään. Eli aika perinteistä new age-settiä, jota on tulkittu kirjoittajan tavalla mutta tähän mennessä ns äärimmilleen menevää "hihhulointia" on koitettu pitää aisoissa vrt esim johonkin Yhden laki-settiin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat