Kommentit (5)

Vanha jäärä
Seuraa 
Viestejä1578
JPI

Toisaalta jos sanotaan, että luento akaa vartin yli ja jos se sitten alkaa vartin yli, niin eihän siinä mitään viivytellä.

On hyvä huomata, että jos akateeminen tilaisuus alkaa klo 12, niin traditioiden mukaan tarkoitetaan, että tilaisuus alkaa todellisuudessa 12.15. Jos halutaan ilmoittaa, että tilaisuus todella alkaa tasalta, niin alkuaika on klo 12.00.

Vanha jäärä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
syytinki
Seuraa 
Viestejä9885

Tämä on sellainen tapa, että voisi poistaa. Sipilä varmaan unohti.

Poistolla saavutettaisiin monia etuja. Työaika luennoitsijoilla pitenisi ja muutamalle voitaisiin siis antaa monoa. Samalla opiskeluajat lyhenisivät kun opiskelijat saisivat kerralla täyden annoksen.

Tietenkin asia voitaisiin toisinkin. Otetaan tuo vartti pois palkasta. Turha puhua kokonaispalkkauksesta, kyllä siitäkin voidaan euroja nykiä.

Samalla voitaisiin ottaa käyttöön luentosalin istuimiksi kirkonpenkit. Eivät pystyisi riettaat opiskelijat nukahtelemaan.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

Itsellä verkossa kurssit on merkitty verkkoon minutillleen. 

Tyypillisin luentohan on 2x45 min (15 min tauko). Tuossa tulee vartin tauko ennen seuraavaa, jonka aikana voi siirtyä toiselle luennolle. Ihan toimiva. Kysehän on lopulta vain siitä, aikaistetaanko aamua, mikä nyt ei ole niin hirveän oleellinen asia.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Ph D
Seuraa 
Viestejä13

Akateeminen vartti on sellainen älykkäiden ihmisten hengähdystauko. Liian aikaisin tulleet ehtivät sinä aikana hiljentyä ja vähän myöhemmin tulevatkin ehtivät mukaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat