Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Niin miksi? On minustakin mukava saada kukkia, mutta en osaa sanoa että miksi. Tuntuu mukavalta kun joku mies antaa minulle jotain kaunista. Mutta miksi se tuntuu kivalta? Tykkäävätkö naiset saada kukkia vaan siitä yksinkertaisesta syystä että naiset pitävät kauniista asioista ja kukat ovat kauniita? Ja varmaan siksikin naisesta on kiva saada kukkia että kukan antava mies kertoo kukalla naisen olevan hänelle jotenkin erityisasemassa. Ja kenestäpä sellainen ei olisi mukavaa

Entä miehet? Tykkäävätkö miehet saada kukkia ja mitä miehet ajattelevat jos saavat naiselta kukkia? Millaisia kukkia miehelle voi/kannattaa antaa?

Miksi miehet antavat naisille (liian harvoin ) kukkia ylipäätään? Sanovatko he kukkasin että olet tärkeä?

Hämmentää.

Sivut

Kommentit (63)

Varmaankin nuo mainitsemasi asiat ovat tärkeitä sen suhteen, miksi nainen™ pitää kukkien saamisesta. Olettaisin myös noilla kukkien värilläkin olevan jonkinlaista kulttuurisidonnaista merkitystä.

Offtopicia:
Aikanani opiskelija-asuntolassa eläessäni, tahtoi eräs promiskueettinen nätti ja mukava tyttönen naistenpäivän kunniaksi kukkasen, jonka sattui hyllylläni näkemään. Kirjakaupasta olin ruusuja saanut, eihän niitä tällainen nörttieinari muualta saa. En kyllä tajunnut kukkasta antaa, joten neitokainen ilmeisen suurissa toiveissaan otti kukan itselleen ja rakenteli puhellessaan romanttisia visioita, kuinka olin antanut ymmärtää kukan olevan hänelle ja myöskin sen epäsuorasti lahjoittanut. Myöhemmin kuulin kukan päätyneen vaatekomeronsa lattialle.

Ertsu
Seuraa 
Viestejä6888
Liittynyt8.11.2007
Olli V
Epäilyttäväähän se on jos mies yllättäen tuo kukkia. Heti epäillään pahanteosta jos niin tekee.

Pitää paikkansa. Erehdyin kerran viemään kukkia ex-avovaimolle kihlajaispäivänä ja sain kuulla kunniani. "Mitä olet tehnyt. Kerro heti, mitä oot tehnyt. Ootko käyny vieraissa ?"

Muutenhan naiset yleensä haluavat älliä ja kukkia.

Toope
Seuraa 
Viestejä24855
Liittynyt23.7.2006
Vatkain
Entä miehet? Tykkäävätkö miehet saada kukkia ja mitä miehet ajattelevat jos saavat naiselta kukkia? Millaisia kukkia miehelle voi/kannattaa antaa?

Luulen, että homekasvusto on monen miehen asunnossa se laji, joka pärjää.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

Lahjan ei välttämättä tarvitse olla kallista tai mitään sen kummempaa. Naiset tykkää kun heitä muistetaan. Kukkia ainakin sen verran kuin eivät lakastu täytyy kohdella kuin aarretta. Kukkien antaminen naiselle ilmaisee jonkinlaista herkkyyttä miehessä. Miehen tekee iloiseksi se jos nainen ilahtuu.

Vatkain
Entä miehet? Tykkäävätkö miehet saada kukkia ja mitä miehet ajattelevat jos saavat naiselta kukkia? Millaisia kukkia miehelle voi/kannattaa antaa?Itse en ole saanut lahjoja rakastetuiltani joten en tiedä miltä tuntuu. Kukkien lahjaksi antamisen merkitystä ei miehet sillain ymmärrä eikä kukat lahjaideana miehelle ole mitä parhain. Parempi olisi tuoda vaikka jakoavainta tai vastaavaa tai ilahduttaa muutenvain.

Miksi miehet antavat naisille (liian harvoin ) kukkia ylipäätään? Sanovatko he kukkasin että olet tärkeä?Kukkia annetaan koska naiselle halutaan osoittaa sillä tavalla asioita mitkä muuten ovat vaikeita. Ei välttämättä kannata alkaa kyseleen miksi.

Suoraa kysymystä miksi toit kukkia pelätään koska siihen kai ei ole vastausta. Osa vielä pelottelee sillä että sitten nainen luulee että on tullut tehneeksi jotain väärää tätä kohtaan jota kukilla tahtoo pehmentää.

Sitten sekin hirvittää jos kukilla muistamiseen vaaditaan joittenkin päivämäärien ulkoamuistamista ja sitten jos unohtaa niin aiheuttaa pettymyksen.

Mulla on ollut tapana joskus tuoda naistenpäivänä naispuolisille työkavereille kukkia. Opin sen eräältä toiselta mieheltä kun huomasin että osaavat arvostaa sitäkin. Mutta ei nykyisellä työpaikallani joka on miesvaltainen.

Ertsu

Muutenhan naiset yleensä haluavat älliä ja kukkia.Ainakin lukiosta valmistuessaan. Onneksi luonto on hoitanut hommat niin, että useimmiten noiden 18-19 vuotiaiden naisten hartaimmat toiveet toteutuvatkin...

Jo muinaset roomalaiset...

Olishan se ihan eri asia saa omalta naiselta kukkia kuin se että merkkipäivinä raahaavat pakollisia muoviin käärittyjä ruusujaan... merkkipäiväkukkien merkitys on paljon pienempi kuin yllätyskukkien...

Kerran olin sellaista tapahtumaa todistamassa, että jätkä antaa toiselle jätkälle kukkia. Sehän on sodanjulistus. Mutta sillon on kaikki ok, kun emäntä lahjoo pornofilmillä.

Miettikääpä mitä emäntä sanoo jos ukko on saanut vieraalta kukkia...

o
Seuraa 
Viestejä1647
Liittynyt16.11.2005
Vatkain

Entä miehet? Tykkäävätkö miehet saada kukkia ja mitä miehet ajattelevat jos saavat naiselta kukkia? Millaisia kukkia miehelle voi/kannattaa antaa?Kyllä huomio miehillekin kelpaisi ja tasa-arvon nimissä sitä olisi ihan mukava saada. Itse arvostaisin enempi jotakin mikä ei suoraan mene kaatopaikan täyteeksi. Mielummin puu, lounas tai jakoavain.

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

Minä olen tuntenut semmoisia tytskiä, jotka ei kukista perusta. Ne vaan muistuttavat kuolemasta kun pikkuhiljaa kuihtuvat vaasissa ollessaan. Mieluummin ne saisivat olla luonnossa, jossa saavat elää luontaisen elämänsä.

Samaa olen havainnut Cubemonin kanssa. Antaa kukkien elää ja tuottaa lisää kukkia. Ei sitä ketjua tule katkaista.

o
Mielummin puu, lounas tai jakoavain.
Parilla kunnon jakarilla pärjää koko elämän... kunhan ei ole niitä pehmeitä kiinalaisia kertakäyttökaluja. Poranteräsarja voisi olla parempi idea.

Olli V
Parilla kunnon jakarilla pärjää koko elämän...Ja vielä paremmin pärjää kun ei käytä niitä jakareita lainkaan, vaan tyytyy kunnon kiintolenkkiavain- sekä hylsysarjaan...

Minä en ole kyllä antanut kukkia ex-tyttöystävilleni kukkia lainkaan, tai hmm, voi olla että kerran mutta ei se ollut niin romanttisesti niiku leffoissa näkee

edit:
kukista sen verran niin ehkä nainen sillon tietää että mies on hänestä seksuaalisesti kiinnostunut? Mutta ei varsinaisesti ole miehen tarkoitus niin sanoa suorakohtaisesti.

nuubi
kukista sen verran niin ehkä nainen sillon tietää että mies on hänestä seksuaalisesti kiinnostunut? Mutta ei varsinaisesti ole miehen tarkoitus niin sanoa suorakohtaisesti.
Ei miehen rooli ole esittää vaikeaa. Stringit vaan lahjarasiaan, niin kiinnostus tulee esille.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat