Seuraa 
Viestejä2918

IL:n mukaan sosiologi Miikka Salo väittelee uusiutuvien energianlähteiden hitaasta käyttöönotosta:

Lainaus:

Uusiutuvia energiamuotoja on Suomessa otettu hitaasti käyttöön, arvioidaan tuoreessa väitöstutkimuksessa.

Väitös: Uusiutuvia energiamuotoja käyttöön matelevaa tahtia

Samaan aikaan reaalimaailmassa:

MT: Uusiutuvan energian osuus nousi lähes tavoitteeseen

Lainaus:

Uusiutuvan energian osuus energian loppukulutuksesta nousi Suomessa viime vuonna Energiamarkkinaviraston ennakkolaskelmien mukaan 37 prosenttiin.

Euroopan unionin Suomelle asettama 38 prosentin velvoite vuodelle 2020 on siten jo lähes kokonaan täyttynyt.

Kuikahan suuri sen osuuden pitäisi olla, että sosiologi-miikat olisivat tyytyväisiä? Ja kuinka nopeasti tavoitteisiin pitäisi päästä, kun esim. EU-tavoitteiden saavuttaminen 7 vuotta etuajassa ei ole riittävän vauhdikasta?

Ikään kuin mausteena pohjalla Miikka haukkuu pamfle... eikusiis väitöksessään metsäteollisuutta muutosten hidastamisesta vaikka suuresta osasta uusituvaa energiaa on kiittäminen juuri sellutehtaita.

Joo'o... tämä on varmaakin sitä postnormaalia tiedettä.

zz

Kommentit (4)

Jodi
Seuraa 
Viestejä2187

Väikkäreitä on hyväksytty rappusiivouksestakin joten sekaan vaan. ;)

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
z
Seuraa 
Viestejä2918

Paskan generoitiin olisi tarjolla miljoonatolkulla uutta rahaa eli ei muuta kuin virittämään himasgeneraattoria uuteen iskuun:

http://valtioneuvosto.fi/toiminta/tutkimus-ja-selvitys/Selvitys-_ja_tutkimusrahoituksen_hakeminen/fi.jsp

Rahaa ilmeisesti likenee avokätisesti mm. seuraaviin aiheisiin:

Sivistys, yhteisöllisyys ja osallisuus hyvinvoinnin perustana
Yhteiskunnan polarisaation ehkäisy
Koulutuksellisen tasa-arvon vaikutukset
Avoin ja yhdenvertainen osallistuminen
Niukkuuden ja vihreän kasvun mahdollisuudet
Hallinto mahdollistajana
Ohjauksen uudet työkalut ja kokeilukulttuurin tuki

Ai jai, näistä irronnee sen vertapaljon huuhaata, että syntyneellä parran pärinällä ja luomuvillasukkien stattisella sähköllä tyydytetään koko maan energiantarve seuraavaksi vuosikymmeneksi.

Tällä sitä saadaan Suomi oikein kunnolla uuteen nousuun ja kaikki kestävyysvajeet kuitattua kymmenkertaisesti! Miksi ei millekään aiemmalle hallitukselle kuin Jyrki "apro lyhyestä matikasta" Käteisen luotsaamalle wonder teamille tullut mieleen näin helposti pelastaa kansakuntaa leikaamaalla turhaa tekniikan ja luonnontieteiden tutkimuksen rahoitusta näin ilmiselvien voittajakohteiden hyväksi? Ihmettelen vaan...

 

 

zz

Jodi
Seuraa 
Viestejä2187

Monet vanhan hippiliikkeen aktiivit siirtyivät pano-orgioiden jälkeen kovimpaan business työhön eli rahoitusalalle. Useimmille on heistä selvää että se aate jota ajoivat oli hörhöilyä mutta vaatimustason olemattomuus lepuutti aivoja ja sai naida yli tarpeen ja jonkinlainen poliittinen juoni vei mukanaan. Se on sama kuin baarissa jutellessa melu vaatii korottamaan ääntään kunnes yleinen melu on niin kovat ettei kuule kuin katkelmia ja arvaa loput mutta asiasisältö ei ole tärkeä vaan seura.

Nykyisten vihreiden seksijarruina ovat klamydia ja HIV mutta perustoiminta on samaa ryhmäkuohuntaa jossa päätetään tehdä joku tempaus huomion saantiin. Sisäistä kritiikkiä ei sallita, josta aatteenvartijat pitävät huolen. Poliittinen luonnonvalinta seuloo ryhmiin sopivat joilla ei ole kykyä eikä tarvettakaan kyseenalaistaa tavoitteita jotka on väritetty hyviksi. He leikkivät "formulaykköskisoja polkuautoilla" ja kokevat sen miellyttäväksi. Yleinen agenda suo mediatilaa helposti tietyillä avainsanoilla kuten "ympäristö" "ilmastonmuutos" "diversiteetti" "globalisaatio"... Ettei vain kritiikitön media ruoki noita hörhöjä? Kritiikkiä esiintyy vain sosiaalisessa mediassa. Ennenvanhaan median piti ruodussa tilaajaluvut jotka nousi tai laski laadun mukaan. Nyt valtamedioista kopsatut hörhöjutut syövät tilaajamääriä ja mainosrahoja.

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat