Seuraa 
Viestejä950

Tietokoneen näppäimistölle kaatui kaljaa, jonka jälkeen kaikki näppäimet eivät enää toimineet.

Vein läppärin Verkkokaupan huoltoon. Tyly vastaanotto, ja pelkkä läppärin korjauskartoitus 87 €.

Korjauskartoituksessa oli todettu, että lähes kaikki läppärin osat on vaihdettava ja hinta on 678 €.

Peruin korjauksen, koska oli liian hintava. Vein läppärin sitten Taitonettiin, ja siellä vaihdettiin näppäimitöpaneeli. Hinta kaikkineen töineen päivineen 59 €. Totesi vielä, että läppärin sisällä kaikki OK.

Nyt Vekkokaupan Acer-huolto ei ollut edes avannut konetta, vaan veti korjauskustannuksen suoraan hihasta - joo, tämä maksaa 678 €.

Minulle Verkkokaupan huijausyritys maksoi 87 €, joka sapettaa vielä pitkään. Olkaa tarkkoja huoltojen yhteydessä. Ostopaikan nimi ei ole tae, etteikö sinua yritettäisi kusettaa, niin kuin minuakin yritettiin kusettaa, ja siinä onnistuttiin 87 €.

Kommentit (3)

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Jopas. Joutuvat vissiin tekemään takuuhuoltoja ilmaiseksi niin paljon, että haluavat sitten rahastaa takuun ulkopuolisesta huollosta kunnolla - eivät välttämättä halua tehdä niitä laisinkaan.

Itse tilasin joskus Verkkokaupasta läppärin. Sonyn. Kone saapui täysin mykkänä. Lähetin takaisin ja korjasivat sen asentamalla siihen puuttuvan käyttöjärjestelmän. Sujui kyllä ihan nopsaan. Mutta tietty ärsytti se lähettelyrumba.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Nobelaner
Seuraa 
Viestejä1775

Ei liity Verkkokauppaan mitenkään, mutta syy siihen miksi en koskaan enää osta (tai ota ilmaiseksikaan) Samsungin kännyä on siinä että kun se ainoa Samsungini lakkasi toimimasta ja tuli sitten takuuhuollosta takaisin tuomiolla "kosteusvaurio, käyttäjän vika" ja vielä laskuttivat tuosta tuomiosta 30 euroa, eivätkä siis mitään korjanneet siitä. Netistä on helppo hakea että kyseessä oli tuon mallin tyyppivika. Ja toki itse tiesin että en ollut puhelinta missään nesteessä uittanut. Eli ihan puhdas huijaus siis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5024

Tosiasiahan on, että suuren rahan takana on aina jonkinasteinen huijaus.

Valtiovaltakin pitkitti (-tää) selvistä väärinkäytöksistään maksettavien korvausten maksamista idioottimaisilla prosesseilla autoverokiistoissa. Valtio vastaan kansalaiset - ei hyvältä näytä.

Kaikessa on kysymys rahasta, oikeudenmukaisuus ja rehellisyys menevät kaikilta romukoppaan kun mahdollisuus on säästää (/tienata) muutama ropo.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat