Seuraa 
Viestejä2652

Oisko muita palstan käyttäjiä, jotka ei halua perustaa omaa mieltään liiaksi psykologisten käsitteiden valtaan? Onko psykologia vaate, jota ei pitäisi kantaa??

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Kommentit (8)

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Siitähän oli jo puhetta lukiossa, että psykologitkin näkee itsessään "näitä sairauksia" alkuvaiheessa tai tiedä kestääkö pää niiden liiallista pohdintaa kuitenkaan pidemmän päälle, jos ei pysty erkaantumaan työstään vapaa-ajallaan. Tosin varmaan ihan muissakin ympyröissä työskentelevien kallot ampuu hyllylle, jos kokoajan kireesti samaa työtä/luuloa jauhaa päivästä toiseen tekemättä pientä erkaantumista aiheeseen, jos tähän ei pysty kyseessä lienee hoitoa vaativampi ongelma tai "mahdottomuus" olla tai ymmärtää eriävästi suhteessa toimintaansa tai muiden huomatessa toiminnan oudon suunnan ilman ihmisen omaa käsitystä siitä, mutta eihän nyt pieniä vivahteita tiettyyn suuntaan voida sulkea pois, mutta raamatullinen toiminta aiheen puitteissa tuskin koskaan on ns. "älyn riemuvoitto, vaan typerä suppeus".

Hyvin polkee.

deepndark
Seuraa 
Viestejä2652

Se on tavallaan mutkikas juttu se psykologia. Joskus ei ole muuta kuin SE. Toisella kerralla haluat kaikkea muuta kuin SITÄ, eli psykologista lähenemistä itsesi suhteen.

Mielenterveyden tili voi jossain vaiheessa tulla täyteen ja saatat käydä läpi psykologisen kankkusen. Se on sama kuin noi windoosan siivoustyökalut. Tekee mieli putsata pää kaikesta pikku roskasta ja huutaa vapauden nimeen.

 

Pääasia että ymmärtää että kaikki läpikäyty oli kummiskin tarpeellista, silloin kuin ne asiat läpi kävit. :D

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
slam
Seuraa 
Viestejä2129

Läpikäynti on hyvä sana. Toisilla sitä enemmän ja normaalistikkin joku pieni mentaalijakso jokaisella on, mutta väärinhän sitä on sellaiseksikaan nimetä tai ahdistua suotta, että tämä on sairautta. Pää käy läpi asioitaja ihminen on välilläns. perävaunu.

Hyvin polkee.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

En myöskäänn pysty ihmeemmin perustamaan aivotoimintani mihinkään äärimmäiseen lukitukseen, että tämä saiaus on tässäja en usko että muidenkaan niin tarvitsee tehdä, vaikka olisi selvät viitteet tietystä specifikaatiosta. Perusidiotismi pienellä vaihtolaakerilla on oma idiotismini sisältö lähinnä.Tavallaan kandee ainakin kokee itsensä hallitsijana, mutta päivittäin senkin puitteissa vaihtelua riippuen siitä kuinka haluaa ajatella sillä hetkellä tai on ominaistunut mietteisiin enemmän.

Hyvin polkee.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Harmi kun olisi jaksanut tiukasti vain soittaa skebaa. Tuntuu nyt, että muistitilaa riittää ja laulu raikas pitkään, hauska keksiä kaikkea "melodiaa." Ajelin sitten mielummin pyörää täpöö. Hyvä, että sentään sitä. Muuten olisin varmaan ihan imbeselli, jos ei olisi pyrkinyt viimeiseen asti minkään asian kanssa.

:)

Hyvin polkee.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

"Aivokasvaimien" ilmaantuminen lääketieteen opiskelijoille lienee arkipäivää.

 

Psykologia ei ole eksaktia. Päälekkäisyyksiä on runsaasti ja suuntaviivat veteen piirrettyjä. "Patologisuus" ilmenee käytöksen aiheuttaessa normaalia huomattavasti enemmän ongelmia, johon ei ole diagnosoitavaa syytä. Mikäli nuo asiat ymmärtää, pitäisi kaiken olla hyvin.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

slam
Seuraa 
Viestejä2129
idiotus

"Aivokasvaimien" ilmaantuminen lääketieteen opiskelijoille lienee arkipäivää.

Ykkösen sisälläolo on eri kuin ulkoinen ykkönen. Sisällä voi olla arvoituksellinen numerosarja, mutta sen kattaa kuitenkin ykkönen. Ratkaistakseen ykkösen on sisäinen sarjanumero tunnistettava oikein.

Ihmisen elementtuaarinen ykkönen ja sen vaihtelusuhde sisäiseen numerosarjaan ja aivoituksen massahypetykseen? Lienee usein merkittävän vähäinen. Näin ollen idiotismin karsinnat on aika kova sana, että esilöylyä pitää lyödä sanoin ainakin.

- Ymmärtäköön ken pystyy x-x

Hyvin polkee.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat