Seuraa 
Viestejä451

Näillä seuraavilla videoilla tulee esimerkillisesti esille freudilainen ajatus anaalisesta fiksaatiosta. Kyseisissä videoissa ei liikuta takapuolen alueella, mutta videot voivat tuntua äärimmäisen kiehtovilta, sillä niissä toistuu anaalisen fiksaation keskeinen teema: On jotain pahaa, tuskallista sisällä, ja syntyy valtava helpotus ja hyvän olon tunne, kun sisäinen paha saadaan poistettua.

Jos olet ollut sitä mieltä, että Freud on höpö höpö, niin miten muuten selität näiden vidoiden äärimmäisen tunnevoiman.

http://youtu.be/g5m8XTATcus?t=35s

 

http://youtu.be/r4zX892XOaw

 

http://youtu.be/E-tDJ6LBn-4

 

Tuossa viimeisessä videossa katsojat oksentelevat, mutta silti katsovat. Juuri tämä ristiriitainen kiehtominen. Inhottaa, kammottaa, mutta niin kiehtovaa, että on pakko katsoa. Freudin kuvaamia ristiriitoja.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Kuvaukseen perustuen jätän ihan mielelläni väliin tällä kertaa. Lupaan ilmoittaa, jos kiinnostun katsomaan ja Freud voittaa.  Kevyt nou, nou. + Veikkaisin kiinnostussectorin olevan myös aika puhtaat 0%

Hyvin polkee.

Emotion Science
Seuraa 
Viestejä451

Kommenttisi "kiinnostamattomuudesta" sai minut tarkastamaan paljonko näiden Youtubevideoiden katsojaluvut ovat. Hämmästyin itsekin.

1 154 832

13 008 406

5 365 820 

 

Siis, jos sinulla on mahtava paise, niin ota siit video, lataa Yotubeen, ja Smokahontas kalpenee katsojamäärissä sinun rinnallasi. Ja koska Youtube maksaa nykyisin katsojamääristä, jos olet sopinut siitä Yotuben kanssa, niin voit rikastua paiseellasi aika hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
slam
Seuraa 
Viestejä2129

^Hauska homma. Kehittää sen paiseen ensin.* Sakki haluaa nähdä erikoista ja joskus itsekkin, mutta olen ehkä liikaakin sitä puolta jo nähnyt. Ei oikein napsi edelleenkään. Olihan tämä yksi kaveri, jolta puutui puolet päästä melko rankka ja kiinnosti.

Hyvin polkee.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

+ tuli mieleen, että sanallinen kuvauksesi riittää tyydyttämään omat tarpeeni aiheen sisällöstä lähes täysin? (koska oksennusreaktio 1% kuikuilee eli aika valmishomma osaltani.) Osaan kuvitella oksentamiset ja muut omalla tavallani riittävän karuiksi. En ehkä tarvitse siihen enää sitä videollista vahvistusta, kuten aiemminkin sanoin, niin siitä on jo ehkä liikaakin kokemuspintaa.

Ilman mitään palkintoa en ala katsomaan. Kunnollinen rahallinen korvaus, että saisi ostettua itselleen mukavia asioita tai aseella uhkaamisen priorisointi pois suorittamalla nämä, niin voisi koittaa. Ei muutoin. Yrjöttää tilanne jo valmiiksi riittävästi, että kokisin mitään ylitsepääsemätöntä halua nähdä näitä videoita.

Hyvin polkee.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat