Seuraa 
Viestejä283

Luulo ei ole näemmä tiedon väärtti. Uuden kohututkimuksen mukaan köyhien perheiden tyttäret eivät ole niin taipuvaisia löyhämoraalisuuteen (engl. "slut") kuin korkeamman tulotason perheiden tytöt. Eli populaarikulttuurin luoma kuva ghettojen "lutkista" ja "bitcheistä" on mitä ilmeisemmin median itsensä luoma valhe. Todelliset löyhämoraaliset pimut löytyvätkin rikkaiden jälkikasvusta. Oliko tutkimustulos yllätys? Kyllä ja ei. Niin ja sitten on tietysti se miten tuo "moraali" ja "moraalittomuus" määritellään. Toisen moraalittomuus on toisen "liberaalisuus", vai kuinka?

 

http://www.theregister.co.uk/2014/05/29/rich_bitch_sorority_girls_actually_more_likely_to_put_out_than_lowclass_sluts_study/

 

"High-status women barely recognized the existence of those they considered low-status," Armstrong said. "High-status women, who were from affluent families, defined themselves as 'classy' compared to other women whom they viewed as 'trashy' or 'slutty'."

We learned about the devastating not-actually-slutty "trashy slut" college girls and their posh rich-bitch genuinely-slutty sorority vixen oppressors from a press release issued by the American Sociological Association. Those wanting the full, red-hot details should read Armstrong's devastating expose, 'Good Girls': Gender, Social Class, and Slut Discourse on Campus, published in the June issue of Social Psychology Quarterly.

Kommentit (9)

Jodi
Seuraa 
Viestejä2187

Bilettäminen on se väylä löyhiin suhteisiin ja rikkailla on siihen varaa kuten myös itsevarmuutta lisääviin statusesineisiin kuten vaatteet, korut ja autot. Rikkaus on hyvä selkänoja. Tilanteet tuntuvat turvallisemmilta kuin ovat.

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

Nobelaner
Seuraa 
Viestejä1775

Kaikenlainen moraalinen selkäranka estää tehokkaan rikastumisen, ja koska on hyvinkin oletettavissa että tuo ominaisuus on ainakin osittain geneettinen, ei ole lainkaan yllättävää että rikkaiden kakarat on yhtä kusipäisiä kuin vanhempansakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7568
boris

Eli populaarikulttuurin luoma kuva ghettojen "lutkista" ja "bitcheistä" on mitä ilmeisemmin median itsensä luoma valhe.

Niin toimittajat eivät koe tehtäväkseen tiedonvälitystä. Tai mediakenttä ylipäätään.

Tarkoituksena on a) mediakentän toimijoiden egon pönkittäminen propagandan keinoin, ja b) tehdä rahaa välittämättä mistään mitään.

Mediakenttä on luonut tähänkin maahan hyvin paljon myyviä "tositarinoita", joilla on hyvin vähän tekemistä todellisuuden kanssa.

Alaluokan naiset ovat loistava kohde median luomille myyteille ylipäätään. Köyhiä, hiljaisia, kilttejä. Mikäs sen hauskempaa toimittajille kuin pompotella tuollaista ryhmää mielensä mukaan?

Emotion Science
Seuraa 
Viestejä451

Selitys: Mitä enemmän nainen pidättäytyy seksistä ja mitä varautuneemmin hän suhtautuu seksiin, sitä suuremmaksi todennäköisyys saada itseään hyvätuloisempi puoliso kasvaa.

Jos haluat naida itseäsi 40 vuotta vanhemman miljardöörin, niin ei kannata ihastua tyhjätaskuihin, mutta komeisiin ja seksikkäisiin miehiin.

Amerikan afrikkalaisperäisen väestön keskuudessa tilanne on jo sellainen, että suuri osa afrikkalaisperäisistä miehistä on ns. "liian huonoja aviomiehiksi". Jos amerikanafrikkalainen nainen haluaa välttää rakastumasta täydelliseen luuseriin, niin on paras valita seksikumppanit tosi huolella.

Siveydellä on yhteiskunnallinen puolensa. Se suojelee perheitä sivusuhteiden mahdollisuudelta ja näin avioeroilta, kun puoliso löytää uuden rakkauden sivusuhteesta. Mutta siveydellä on suora hyöty myös itselle yksilönä. Kun on siveä, niin valitsee puolisonsa tosi tarkasti. Tämän vuoksi myös miehet ovat nykyisin siveitä, vaikka miesten siveys peittyy siihen, että miehet välttävät seksiä "hirveiden lehmien", eli ulkonäöltään, luonteelta ja sosiaaliselta asemaltaan epäkelpojen naisten kanssa.

Jodi
Seuraa 
Viestejä2187

Jokainen keskitasoinen tai parempi mies saa seksitarjouksia runsaasti eri asteisina vastavuoroisuusvelvotteina ryyditettynä kännipanosta suhteeseen. Naiset pyrkii välttämään lutkautumista ja vastuuta kipataan miehelle jolta odotetaan arvostavaa ja uhrautuvaa käytöstä jottei se toteudu. Jos naisella on liian monta kumppania liian tiuhaan, on maine mennyt. Kyse on juoruilusta ei miesten kostosta tultuaan hylätyksi. Sitäkin kyllä on. Naiset tuomitsevat toisiaan. Korkea status suo mahdollisuuden tiuhaan parinvaihtoon vaikka ei silloinkaan ilman maineen nirhaumia.

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

Pullasorsa
Seuraa 
Viestejä234
Emotion Science
Jos haluat naida itseäsi 40 vuotta vanhemman miljardöörin, niin ei kannata ihastua tyhjätaskuihin, mutta komeisiin ja seksikkäisiin miehiin.

Onko kyseessä vitsi? Komeat ja seksikkäät miehet kuluttavat kaiken nuoruudeniän energian ja aivokapasiteetin ympärillä pörräävien naisten kanssa sekstaamiseen sen sijaan että keräisivät mammonaa. Mitäs rahalla tekee kun naisia riittää muutenkin?

Ahnerat ja rumat (tai vähemmän komeat) päätyvät rikkaiksi. Sitten on aika bongata vaimo. Ehdokkaita siinä vaiheessa kyllä pörrää ympärillä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat