Seuraa 
Viestejä222

Niin mikä mahtaan olla tämän nelivetoisen pedon kiihtyvyys 0-100 km/h noin laskennallisesti, nimittän vetää tuollaisen kymmenmetrisen niin ettei kissaa kerkee sanomaan?

SDP on yhteiskunnan versio tietokoneviruksesta.

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
bergepanther
Seuraa 
Viestejä4839

Itse asiassa voisikin olla huomattavan kiinnostava kysymys, voinee lisätä koirailijana myös keskiverto koirankin kiihtyvyyden, toki vertailuna keskiverto ihminen (siis ei mikään Bolt). Muistin mukaan joskus oli myytinmurtajissa tai brittiläisessä vastaavansa oli jotakin tämmöistä.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Ronron

Kolmen kissan omistajana sanoisin, että taitaa olla lähellä ääretöntä se kiihtyvyys. Samoin loppunopeus.

Kissan kiihtyvyys on kääntäen verrannollinen sitä sylissään pitäneen vaatekerrosten paksuuteen. Vaatekerroksen lähestyessä nollaa, kiihtyvyys lähestyy ääretöntä. Sitä toki koskaan saavuttamatta, koska fysiikan lait ja suhteellisuusteoria (massallisen kappaleen kiihtymisen vaatima energia).

Kannattaa muistaa, että jo Schrödinger osoitti, että kissan paikkaa sekä sijaintia ei voida yhtä aikaa tuntea. Lisäksi kissa voi olla yhtä aikaa kahdessa tai useammassa tilassa nollasta poikkeavalla todennäköisyydellä. Tämän valossa voi näyttää joskus siltä, että kissa on ylittänyt valonnopeuden ollessaan useammassa tilassa yhtä aikaa jolloin kiihtyvyyskin olisi ääretön. Kissan todennäköisyysfunktio kuitenkin romahtaa jos sitä yritetään mitata, eikä sitä silloin välttämättä näy mailla halmeilla.

Kissan fysikaalisiin erityispiirteisiin kuuluu myös edellisistä johtaen tunneloituminen. Kissa saattaa yllättäen, eritoten kiihtyessään, siirtyä kiinteiden kappaleiden taakse, alle tai sisään. Jos kyseessä on vaasi tai muu koriste-esine, kissan tunneloituminen saa aikaan yleensä ketjureaktiomaisen entropia-aallon. Tästä seuraa usein vakavaa tuhoa ympäristön molekyylisidosten murtuessa ja kappaleiden pilkkoutuessa sekä uudelleenjärjestyessä kaoottisesti. Kissan kiihtyminen voi lisäksi johtaa lähellä olevien ihmisten välittömiin pintavaurioihin. Kissan kiihtymisenergian aiheuttamat piikit lähialueilla johtavat usein pinnalliseen verenvuotoon, mutta onneksi syväkudosvauriot ovat harvinaisia läpäisyn jäädessä suhteellisen pieneksi ja vaikutuksen hetkelliseksi.

Kaiken kaikkiaan en voi suositella kissan kiihdyttämistä.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Helpoiten tuntuu kissa kiihtyvän ennen tai jälkeen ulostamistarpeensa, eli massa kaiketi muuttuu liike-energiaksi. Vertaisin kissan nopeutta kiihtyneessä olotilassa päättömän kanan juoksunopeuteeen. Suuntakin on sama. Seinästä seinään.

Toisaalta kissa taitaa myös äkillisen pysähtymisen joka suoritetaan tietenkin omistajan jalkojen edessä, tarkoituksena on ilmeisesti testata miten omistaja pärjää esteradalla.

Reifengas
Seuraa 
Viestejä4208

Kissahan siirtyy paikasta A paikkaan B niin, ettei sitä ihmissilmin tajua.

Ja jos yritämme differentiaaleja, niin kissa jää paikalleen tai sitten sillä on ääretön kiihtyvyys.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

T Hanskanen
Seuraa 
Viestejä222

Kissalla on ihanteelline pito tassuissa kynnet ei lipeä kun niille on käyttöä ja anturat takaa hyvän pidon tasaisella ja kovalla pinnalla, nämä yhdessä, on melkoinen saavutus, Continental jää hopialle.

Raikas neliveto.

SDP on yhteiskunnan versio tietokoneviruksesta.

kohe
Seuraa 
Viestejä1257

Karkean arvion voisi saada ihan videon kuka-kuvalta hidastuksesta. Mittaa matosta tms. videolla näkyvästä taustasta matkan ja laskee kameran kuvavien välisestä ajasta nopeuden ja kiihtyvyyden.

No-one
Seuraa 
Viestejä535
Rousseau

Helpoiten tuntuu kissa kiihtyvän ennen tai jälkeen ulostamistarpeensa

Sama on tullut huomattua. Matot rullalla painetaan täälläkin hiekka-astiallakäynnin jälkeen.

"... En ikinä uskonut, että muut voisivat ottaa teoriani niin paljon vakavemmin, kuin minä itse..." Albert Einstein

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
T Hanskanen

Kissalla on ihanteelline pito tassuissa kynnet ei lipeä kun niille on käyttöä ja anturat takaa hyvän pidon tasaisella ja kovalla pinnalla, nämä yhdessä, on melkoinen saavutus, Continental jää hopialle.

Raikas neliveto.

Nuoremmalla (2 v) kissallani menee välillä tiukassa kurvissa tassut alta, alustana linoleumilattia.

Octopitos
Seuraa 
Viestejä637

Meidän kolli ei pysy pystyssä kun on moppaus menossa ja lattialla ei ole mattoja ja se on märkä.

Kun on korviaan myöten kusessa, on parempi pitää turpansa kiinnni.
o_turunen kirjoitti:
Vai olisiko tuo paksuusyksikkö.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat