Seuraa 
Viestejä222
Liittynyt8.5.2014

Niin mikä mahtaan olla tämän nelivetoisen pedon kiihtyvyys 0-100 km/h noin laskennallisesti, nimittän vetää tuollaisen kymmenmetrisen niin ettei kissaa kerkee sanomaan?

SDP on yhteiskunnan versio tietokoneviruksesta.

Kommentit (12)

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4819
Liittynyt5.11.2008

Itse asiassa voisikin olla huomattavan kiinnostava kysymys, voinee lisätä koirailijana myös keskiverto koirankin kiihtyvyyden, toki vertailuna keskiverto ihminen (siis ei mikään Bolt). Muistin mukaan joskus oli myytinmurtajissa tai brittiläisessä vastaavansa oli jotakin tämmöistä.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Liittynyt16.3.2005
Ronron

Kolmen kissan omistajana sanoisin, että taitaa olla lähellä ääretöntä se kiihtyvyys. Samoin loppunopeus.

Kissan kiihtyvyys on kääntäen verrannollinen sitä sylissään pitäneen vaatekerrosten paksuuteen. Vaatekerroksen lähestyessä nollaa, kiihtyvyys lähestyy ääretöntä. Sitä toki koskaan saavuttamatta, koska fysiikan lait ja suhteellisuusteoria (massallisen kappaleen kiihtymisen vaatima energia).

Kannattaa muistaa, että jo Schrödinger osoitti, että kissan paikkaa sekä sijaintia ei voida yhtä aikaa tuntea. Lisäksi kissa voi olla yhtä aikaa kahdessa tai useammassa tilassa nollasta poikkeavalla todennäköisyydellä. Tämän valossa voi näyttää joskus siltä, että kissa on ylittänyt valonnopeuden ollessaan useammassa tilassa yhtä aikaa jolloin kiihtyvyyskin olisi ääretön. Kissan todennäköisyysfunktio kuitenkin romahtaa jos sitä yritetään mitata, eikä sitä silloin välttämättä näy mailla halmeilla.

Kissan fysikaalisiin erityispiirteisiin kuuluu myös edellisistä johtaen tunneloituminen. Kissa saattaa yllättäen, eritoten kiihtyessään, siirtyä kiinteiden kappaleiden taakse, alle tai sisään. Jos kyseessä on vaasi tai muu koriste-esine, kissan tunneloituminen saa aikaan yleensä ketjureaktiomaisen entropia-aallon. Tästä seuraa usein vakavaa tuhoa ympäristön molekyylisidosten murtuessa ja kappaleiden pilkkoutuessa sekä uudelleenjärjestyessä kaoottisesti. Kissan kiihtyminen voi lisäksi johtaa lähellä olevien ihmisten välittömiin pintavaurioihin. Kissan kiihtymisenergian aiheuttamat piikit lähialueilla johtavat usein pinnalliseen verenvuotoon, mutta onneksi syväkudosvauriot ovat harvinaisia läpäisyn jäädessä suhteellisen pieneksi ja vaikutuksen hetkelliseksi.

Kaiken kaikkiaan en voi suositella kissan kiihdyttämistä.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009

Helpoiten tuntuu kissa kiihtyvän ennen tai jälkeen ulostamistarpeensa, eli massa kaiketi muuttuu liike-energiaksi. Vertaisin kissan nopeutta kiihtyneessä olotilassa päättömän kanan juoksunopeuteeen. Suuntakin on sama. Seinästä seinään.

Toisaalta kissa taitaa myös äkillisen pysähtymisen joka suoritetaan tietenkin omistajan jalkojen edessä, tarkoituksena on ilmeisesti testata miten omistaja pärjää esteradalla.

Reifengas
Seuraa 
Viestejä3276
Liittynyt30.5.2010

Kissahan siirtyy paikasta A paikkaan B niin, ettei sitä ihmissilmin tajua.

Ja jos yritämme differentiaaleja, niin kissa jää paikalleen tai sitten sillä on ääretön kiihtyvyys.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

T Hanskanen
Seuraa 
Viestejä222
Liittynyt8.5.2014

Kissalla on ihanteelline pito tassuissa kynnet ei lipeä kun niille on käyttöä ja anturat takaa hyvän pidon tasaisella ja kovalla pinnalla, nämä yhdessä, on melkoinen saavutus, Continental jää hopialle.

Raikas neliveto.

SDP on yhteiskunnan versio tietokoneviruksesta.

kohe
Seuraa 
Viestejä1257
Liittynyt30.8.2009

Karkean arvion voisi saada ihan videon kuka-kuvalta hidastuksesta. Mittaa matosta tms. videolla näkyvästä taustasta matkan ja laskee kameran kuvavien välisestä ajasta nopeuden ja kiihtyvyyden.

No-one
Seuraa 
Viestejä535
Liittynyt18.8.2008
Rousseau

Helpoiten tuntuu kissa kiihtyvän ennen tai jälkeen ulostamistarpeensa

Sama on tullut huomattua. Matot rullalla painetaan täälläkin hiekka-astiallakäynnin jälkeen.

"... En ikinä uskonut, että muut voisivat ottaa teoriani niin paljon vakavemmin, kuin minä itse..." Albert Einstein

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009
T Hanskanen

Kissalla on ihanteelline pito tassuissa kynnet ei lipeä kun niille on käyttöä ja anturat takaa hyvän pidon tasaisella ja kovalla pinnalla, nämä yhdessä, on melkoinen saavutus, Continental jää hopialle.

Raikas neliveto.

Nuoremmalla (2 v) kissallani menee välillä tiukassa kurvissa tassut alta, alustana linoleumilattia.

Octopitos
Seuraa 
Viestejä637
Liittynyt11.5.2013

Meidän kolli ei pysy pystyssä kun on moppaus menossa ja lattialla ei ole mattoja ja se on märkä.

Kun on korviaan myöten kusessa, on parempi pitää turpansa kiinnni.
o_turunen kirjoitti:
Vai olisiko tuo paksuusyksikkö.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat