Seuraa 
Viestejä2129

- Koittaa täs viihtyä psykologisesti, vaikka älypelejä vähän netistä, että ei jauha tekstiä suotta kokoajan netin palstoilla.

- Olisi se tosi mukava olla vähän ihmisiin yhteydessä, mutta ei jaksa väkisin vääntää ihmisille mitään. Olkoot, jos ei ole innostusta tällaisen idiooman kanssa asioida.

- Ei ahdista. Lievästi tylsää ja laihtumaan tulen taas rahatonna varmaankin, jos se yleensä on mahdollista. Eikä se mitään. Sitten ei ole varantoa. Mitäpä väliä. Ei sitä parissa viikossa näänny.

- Ei kait tässä mitään. Kyselen vain pössiksiä.

--

Viihdytkö psykologisesti tänään tässä ja nyt? 

Hyvin polkee.

Kommentit (11)

Vierailija

Toi on kyllä psykologisoimista.

Algoritmi on seuraava.

0. #include (no vittu life piste irl ja nuolet sinnetänne.)

1. vedä jurrit // älä perseitä, koska kukaan ei jaksa sua kännissä.

2. end

Tosin ei illan loppu, mutta psykologisoinnin.

(Sori mulla on syntaksi jopa pseudokoodissa vähän heikossa hapessa. Yksi kirja vuosikymmenessä ei hirveesti valmenna.)

BTW: Viinan kanssa saattaa tulla vastaan pysähtymisongelma, mutta onneksesi se on aika harvinainen.

Vierailija

Oikeastaan voisin uudelleenformuloida (erään) logiikkani säännöin dilemmasi.

Idea+konnotaatio (Tätä pohtiessani en ollut tietoinen Max Horkheimerin menetelmästä affekti+konsepti)

Idea=hyvinvointi

Konnotaatio=sosialisointi

--

Idea=pahoinvointi

Konnotaatio=sosialisointi

Eli kyse on siilin ongelmasta. Ratkaisu = Paksu nahka

(Ja ei, ei ole yksikäsitteinen, vastauksiin orientoitunut lähtökohta, vaan mitä vittua sä sillä tekisitkään. Geneerinen vastaus. Kysymys>Vastaus. Vastaus on Kysymyksen sulkeuma.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Niiku, for real, koko tsydeemi perustuu niiku siihen et niiku.. tajuutsä, niiku tähän.. mikä tää nyt oli, siis niiku language, mut niiku sen kehittymiseen.

Vierailija

Muuten jos joku nyt haluaa puhua jostain absoluuttisesta logiikasta, mulla on tasan yksi sana. Faasi. Kyse onkin universaalista rajapinnasta.

Universumikin oli kokonaisuudessaan täysin eri faasitilassa alkuräjähdyksen jälkeen. Hetken aikaa kvanttifysiikka oli täysin mahdotonta ja jokaisella hiukkasella oli absoluuttinen sijainti ulkoapäin katsottuna (R^n) Tätä intervallia voidaankin pitää todellisuuden siemenenä.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Vaikuttaa että olen taantunut käpylehmän tasolle. Aivokalleus jumissa ja kaippa tämä aamu edelleen väsyttää. Päätelmät siis miinus viisitoista astetta koiliseen ja järjellinen pitävyysaste +12, kun yleensä 150 auttaisi pitämään isomman loogiskehäsarjan pytyssä.

Rento pössis kait himassa olla. Pihalle lähtee niin tuntuu, että huippaa eikä jaksa oikein painella minnekkään. Jäädä mielummin puskaan istumaan. Ei oikein sinnekään. Mielumin liikkuu kokoajan eteenpäin. Käy pikaiseen korkeintaan kaupassa ja himaan. Nyt sielläkään enää pysty käymään (ilman rahoja).

Haukotus.

Laittaa video, vaikka pyöriin, koska aivokuollut pysähtyneisyys. 

Hyvin polkee.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Viihdyn spykologisesti aina kun aurinko paistaa ja on yli 21 astetta lämmintä. En siis järin usein. Voin myös satunnaisesti viihtyä jos aurinko paistaa ja on helvetin kylmä, mutta keksin itselleni jotain tekemistä joka ei edellytä tarkenemista.

Viihdyn kun minulla on meneillään joku sellainen kausi että joku tyyppi kirjoittelee kanssani s-postia ja olemme kumpikin edes kohtalaisen innostuneita edes kirjoittelusta, jos emme toisistamme. Sitten kun juttu ennemmin tai myöhemmin katkeaa, joko kyllästymiseen tai tapaamiseen ja sen toteamiseen että kemioita ei keity, on aina sellainen olo kuin päätyisi tyhjän päälle. Sitten seuraa kausi jolloin kukaan ei halua kirjoitella kanssani, ja en viihdy.

Ei se siis riitä että yksinäni höpöttelen ja kirjoitan vain omaksi ilokseni, kyllä jonkinlaista vuorovaikutusta täytyy olla. Tai edes se että kumpikin kirjoittelee vuorotellen itsestään, jos ei nyt jutella aina osaisikaan.

Kyllä sinne hermoheikkojen ja pipipäiden kerhoon(* täytyy ilman muuta tänä vuonna liittyä, koska sitten kun ei aurinkoisista päivistä ole minkäänlaista toivoa, edessä on taas pelkkää pimeyttä ja epätoivoa ja raja se on silläkin montako vuotta minä jaksan yhtä ja samaa paskaa. Ihme etten ole tämän 4 v sisällä jo kiikkua keinauttanut.

Se tekee minut ylpeäksi, ja sen vuoksi en osaa määritellä itseäni täyspaskaksi, vaikka joku muu niin tekisikin.

*) mielenterveysyhdistyksen toimintaan

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Kylmä kyl on vaikka paistelee. Ei ainakaan hiki tule nukkuessa, kun voi viilennystä ottaa öisinkin suoraan avoinaisesta ikkunasta. Oli aika megaboring weekend taas vaihteeksi keskenään. Jos ei olisi yhtään into kirjoitella. En tiedä mitä sitä oikein tekisi. On tämä kanssa, mutta ei sitä viitti ihmisiä häiritä. Olen niin paskaa seuraa muutenkin. Kukaan jaksa mitään idioomaa kattella "väkisin". Viihtyvyys on asia erikseen.

Hyvin polkee.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

No jopas on ollut imbeselloa tämä päivä. Kokonaisuuden hallintaprokkisesta huolimatta eli tehtävätekoa. Oma aivollinen ongelma lienee ampua syklistä kolmanteen kuuseen muodostaen aivogeometrisen epärakenteen kuin liiaksi sitten suorittaa sitä eli vaan paremmin vain tehdä se rakenne pohjanaan luontoteoreettinen "askelkuvio." Jaksaiskohan sitä ulos vaappumaan. Varmoon ennöö jaksa, kun kello jo 18.

Oma oppimiseni on ihan paskaa, siksi vähän mosis, ei masis kuitenkaan. Pelejä tulee from tv.  Sisäinen oivallus voi kuitenkin korvata sen. Hauskaa miten monesti olen tajunnut jonkun jutun keskenäni ja lukenut sen myöhemmin. Lienee auttanut siinä vaiheessa ymmärrystä.

No, siis joo. Ehkä osaan perustoiminnot (in wc) ja ehkä opin niitä lisääkin. x

Hyvin polkee.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat