Seuraa 
Viestejä15
Liittynyt22.6.2014

Olen kärsinyt joulusta asti kovasta kutinasta. Muutin juuri vuodenvaihteessa. Alkaa mielialakin olemaan niin alhaalla etten kestä. Olen tehnyt lukuisia syyhyhoitoja, täishampoohoitoja ja kaikenlaista. Ne auttavat ehkä päiväksi, sitten kutina palaa. Aluksi se oli kovinta öisin, nyt päivisinkin. Otin puhelimellani kuvia, siinä on todella huono kamera, joten otin myös kuvan joka on suurennettuna suurennuslaitteella (ihan oma suurennuslaite tuossa tietokoneen vieressä) jos siitä saisi joku jotain selvää, on kokemusta yms. olen niin ötökkäkammoinen että hyvä kun pystyn kuvat tänne laittamaan ja katsomaan että mitä siirrän. Pahoitteluni kuvien laadusta, toivon saavani jotain apua. (olen käynyt ihotautilääkäreillä/psykologeilla, viimeksi pyydettiin tuomaan näytille,ei pokka vaan riitä, ei ole aiemmin tällaista ongelmaa ollut. Nyt päätäni kirvelee tällä hetkellä kamalasti, kampasin tukkaani hetki sitten, tippuu paljon harmaita "juttuja" ja nyt taas löytyi yksi tämmöinen, nämä näyttävät harmaalta nukalta myös mutta ovat isompia, väri vaihtelee mustasta kirkkaan punaiseen.. laitoin suurennuslasi(laitteen) alle tämän ötökän, sen takia kuva vähän heilahti kun sen jalat liikkuivat. On siis aika pieni, näyttää kolmijalkaiselta lukilta (hämähäkiltä), jolla on kyllä enemmän jalkoja (ja sarvet) kun suurentaa. Apua.... 

Sivut

Kommentit (26)

NuuNuu
Seuraa 
Viestejä15
Liittynyt22.6.2014

2 kuvassa, se on pöydällä, oikeassa koossaan, näkyy jos katsoo selvästi niin kolme pidempää jalkaa, niillä se kävelee. ja tekee tosi pahaa jälkeä iholle, hiuksetkin oli ennen paksut ja pitkät, nyt lähtee ihme takkupalloja pois, en uskalla enää pestä enkä harjata mutta pakko. pistää ja kutittaa niin älyttömästi mutten voi mitään. :(

NuuNuu
Seuraa 
Viestejä15
Liittynyt22.6.2014

tuossa on suurennuslasilaitteen päällä juuri ruutupaperi, laitoin sen siihen, siitä johtuu tuo pystyviiva tuossa.. sen jalat liikkuivat hiljaa, ja se nousi  niiden avuilla "pystyyn".

NuuNuu
Seuraa 
Viestejä15
Liittynyt22.6.2014

Tulen sitten huomenna aamulla lukemaan jos joku olisi vastannut, apua kaipaisin. hirveää mennä nukkumaan, nyttenkin kutittaa ja pistelee. olisikohan täitä..? olen ollut paljon myös maalla, ja lakanoissa/vaatteissa niitä aluksi näkyi kun laitoin kuivaan.. vai oliko uudessa asunnossani mihin muutin, edellinen asukas ei ainakaan valittanut mistään ötököistä. mitä ovatkaan, ovat pilanneet elämäni jo ihan totaalisesti, en pysty käymään töissä en koulussa, enkä tekemään mitään.. kutina ja kirvely on niin kamalaa. Nyt kun menen nukkumaan, laitan peiton päälleni, juuri kun olen nukahtamassa niin jalassa tai jossain nipistää.. tiputan itseni lääkärin määrämillä unilääkkeillä, joulun jälkeen en ole kertaakaan nukkunut päikkäreitä, ainoastaan yöunet (valvon aina 3 ja pitkitän lakanoihin menoa. Mutta pistelee myös aamuisin ja päivisin..

NuuNuu
Seuraa 
Viestejä15
Liittynyt22.6.2014

Niin ja lähdin sitten kodistani pois.. Se kenen luoksi muutin hetkeksi aikaa, kärsii nyt samasta kutinasta. Yksi yö heräsin siihen kun kissa näki lakanoissani jotain, raapasi kynnellään, nousin ylös ja reidessäni oli kaksi nirhaumaa, veriläntit lakanoissa. verta tuli kunnolla ja paikkaa kirveli pari viikkoa. sen jälkeen ei ole verilänttejä lakanoissa näkynyt, kun luteitakin jo mietin.. niillähän on häntä, niistä sen tunnistaa, ei tulla vaan ole. voisinko saada asiallisia kommenteja, kiitos. nyt ihoni on paukaumilla, ihan kuin hyttyset pistäisivät joka puolelta, nyt kirjoittaessani tuli "patti" yläselkään.. olen niin tottunut tähän pistelyyn, etten erottanut vaikka oli punkki jalassa pari päivää kiinni, teki mukavan arven, ja kovat antibiootit.. en erota käveleekö ihollani kärpänen,hyttynen..pelolla tätä kesää odotinkin, en todellakaan erota. 

Vierailija

Ei yksi nukkapallo kyllä herätä paljoa asiallista keskustelua, usko pois. Harjoituksen vuoksi voisit vaikka kertoa ostitko uuden sängyn, mitä lääkkeitä käytät, sukupuolen, kuinka vanha olet jne.

Vierailija

Itse asiassa käydään koko nettikeskustelu läpi, niin saadaan alta pois.

1. Lääkkeet!

2. Varmaan skitsofrenia

3.  Kyseessä on kofeinismi, löydät kehittämäni puoskaroinnin internetin syövereistä

4. Täältä sä et tuu saamaan diagnoosia, mee lääkäriin

5. Aika korkealentoista juttua

6. Sori, väärä ketju

homer
Seuraa 
Viestejä391
Liittynyt26.3.2014
NuuNuu

luteitakin jo mietin.. niillähän on häntä, niistä sen tunnistaa,

 

Ei luteilla häntää ole.

Eikö kannattaisi googlettaa lude, niin tiedät miltä se näyttää.

Googleta kuvahaulla samalla kirppu, molemmat purevat yleensä useamman kerran pienelle alueelle.

Ei epäselvemmin varmaankaan voisi asiaa kertoa, kaikki ötökät ovat "aika pieniä"

 

NuuNuu
Seuraa 
Viestejä15
Liittynyt22.6.2014

Tein täishampoo hoidon tammikuussa, samanlaisia tippui, niitä oli melkein 20 kappaletta. 

Niitä löytyy harvoin, löytyy vain täikammalla.

Ei ole mitään mielialaongelmia, eikä sen kummosempia lääkityksiä. Kahvi pahentaa kutinaa, mutta niin kuuluukin, kaikissa näissä ongelmissa..

Aamulla löysin pussilakanasta verisiä läikkiä, lakanan päästä, varpaani yöllä kirveli ja nyt siinä on kipeä näppy, reikä sen keskellä. 

päähän tuli lisää näppyjä, joita kirvelee, tippuu harmaita ja punaisia todella pieniä ötököitä, ja sitten "hilsettä" helmiäisen väristä joka on limaista.. Eilen illalla kutitti myös mahaa, luulin että kutina johtuu paidasta, mutta tuollainen samanlainen oli kiinni ihossani. nyppäsin pois, kiva jälki siinäkin. Kutina alkaa heti kun tulen tietyn ihmisen luo, sitten kun menen muualle niin kirvelyä on vaan vähän päässä..

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845
Liittynyt1.2.2010

Yhdellä kahjolla oli taannoin satiaisia ja loppuviimeksi niitä sitten oli koko perheellä, sukulaisilla, tuttavilla, jne. kun ötökät kulki tartunnan saaneiden mukana. Lähdettä ei meinannut löytyä kun kahjo ei jostain syystä kehdannut tai uskaltanut hakeutua hoitoon tai pyytää muuten apua ennen kuin oli ihan kamalassa kunnossa.

Melkoinen savotta oli monessa taloudessa, mutta onneksi oli talvi ja kaikki kodin tekstiilit voi viedä ulos pakkaseen. Ja tekstiilit tarkoittaa pahassa saastunnassa kaikkea sohvista patjoihin.

Saunassa tietty pystyy käsittelemään aika hyvin pienempää rättitavaraa.

- Ubi bene, ibi patria -

homer
Seuraa 
Viestejä391
Liittynyt26.3.2014
NuuNuu

Eilen illalla kutitti myös mahaa, luulin että kutina johtuu paidasta, mutta tuollainen samanlainen oli kiinni ihossani. nyppäsin pois, kiva jälki siinäkin. Kutina alkaa heti kun tulen tietyn ihmisen luo, sitten kun menen muualle niin kirvelyä on vaan vähän päässä..

Kuvissa näyttäisi olevan nukkaa, onkohan mitään ötököitä edes?

Katso linkistä kuvia, näyttääkö tutulta?

http://hajukoirakoulutus-2014-2015.webnode.fi/lutikka/

NuuNuu
Seuraa 
Viestejä15
Liittynyt22.6.2014
homer
NuuNuu

Eilen illalla kutitti myös mahaa, luulin että kutina johtuu paidasta, mutta tuollainen samanlainen oli kiinni ihossani. nyppäsin pois, kiva jälki siinäkin. Kutina alkaa heti kun tulen tietyn ihmisen luo, sitten kun menen muualle niin kirvelyä on vaan vähän päässä..

Kuvissa näyttäisi olevan nukkaa, onkohan mitään ötököitä edes?

Katso linkistä kuvia, näyttääkö tutulta?

http://hajukoirakoulutus-2014-2015.webnode.fi/lutikka/

 

Siis tuo ko. minkä kuvan laitoin, on ötökkä. liikkui kovasti tuon suurennuslasitelineen alla. Se näyttää vaan harmaalta pölyltä, jolla on yksi ohuempi "läpinäkyvä" pidempi jalka ja sitten pari paksumpaa. Sen jälkeen kun nuo kuvat otin ja yritin laittaa purkkiin, se nousi seisomaan kolmella jalalla ja käveli tossa paperin päällä. Siis kolmijalkainen lukki (pitkäjalkainen hämähäkki) mikä se on..? Nyt niitä pieniä harmaita, samanlaisia on lakanoissani, yöllä pisteli. Päästä löytyy myös kirkkaanpunaisia ja isompia. Lähdin niitä pakoon ja nyt paikka missä olen, tänne tuli vieraita, aluksi niillä ei mitään mutta nyt katselin yön kun raapivat itseään, lakanoissa kun oltiin niin me kaikki yhdessä rapsuteltiin jalkoja ja joka paikkaa.. 2 yön jälkeen on tarttunut muihinkin. 

Tämä ongelma lähti yhden läheiseni luota, onko sitten kaksi eri kutinan aiheuttajaa, tämän läheisen luona on kissa joka öisin jahtaa lakanoissa tummia palloja jotka liikkuu, silloin kissa myös vahingossa raapasee siihen kohtaan ihoa, missä se ötökkä menee. 

Kotonani, muutettuani ei ollut pariin kuukauteen mitään. Sain vanhan pesukoneen käytettäväksi, otin kerran ison lakanan kuivaan oveni päälle ja siellä käveli kolme ko. ötökkää, oli ihan saman näköisiä, muistan kun otin kynsilläni ne lavuaarin reunalle, pisti sormeen niin älyttömästi, käveli siinä lavuaarin reunalla, siis näytti ihan pieneltä kolmijalkaiselta hämähäkiltä, en pysty kirjoittamalla paremmin kuvaamaan. 

 

Nyt yhdellä vieraalla joka täällä on niin on paljon karvoitusta päästä varpaisiin.. hän raapii taukoomatta, ja toinen vieras sanoi eilen illalla että hänen jalkansa kutiaa niin prkleesti että mistä tämä johtuu.

Olisiko satiaisia? Vaatetäitä tullut vanhan pesukoneen mukana?

Olen menettämässä oikeasti elämäni, tammikuussa tämä alkoi enkä pysty mihinkään tämän kutinan kanssa. hirveätä mennä aina nukkumaan kun tietää että hlvetti alkaa. päivisinkään en pysty nukkumaan päikkäreitä kun aina herää kutinaan. Kaksi kuukautta epäiltiin että tämä olisi psyykkistä, stressistä johtuvaa, ja söin hirveet määrät psykoosinestolääkkeitä, ehdin siinä välissä oleen vaikka missä muualla. Sitten tuli kutsu ihotautipolille ja sanoi että kyllä nämä jotain loisia on.. käski tehdä syyhyhoidot, tein, mutta sitten kutina siirtyi päähän.. Lähtee isoja karvatuppoja pitkistä hiuksistani, niissä tupoissa on erivärisiä hiuksia, katkenneita, tuttuni joka on parturikampaaja sanoi ettei ole nähnyt tuollaisia ennen, ja ei ole normaalia, joka kerta harjatessa että lavuaari on täynnä hiuksia, siitäkin olen ottanut kuvia, lääkäri ihmetteli että miten voi noin paljon lähteä muutamalla vedolla.

Jos tietäisin mitä nämä on, saisin tämän helvetin loppumaan. Jos varmuudella tietäisin niin monen muunkin elämä helpottuisi, en tiedä lähdettä mutta 4 eri kodissa on nyt tämä ongelma.

turha tehdä mitään hoitoja kun joutuu olemaan näiden ihmisten kanssa tekemisissä, ja saa tartunnan aina takaisin..

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat