Kommentit (5)

Puuvilla SamI
Seuraa 
Viestejä851

Thaimaalainen ruoka pierettää huomattavsti vähemmän.

Suolikaasua syntyy vuorokaudessa noin 78 desilitraa. Jokainen meistä rupsauttelee keskimäärin 15-20 kertaa päivässä. Alle 25:ttä päästöä pidetään vielä normaalina.

 

Viiden desin pieru, per kerta?

Huolehdi bisneksestä niin bisnes huolehtii sinusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
MooM
Seuraa 
Viestejä10510

Imeytymisestä tuli mieleen edellisenä talvena tehty vatsan alueen tähystysleikkaus... Noissa vatsaonteloon pumpataan hiilidioksidia. Käytännössä siis pullistetaan ontelo täyteen, jolloin kirurgilla on hyvä näkyvyys operoida. Kaasua jää väkisinkin sinne paljon ja olo on kuin olisi vetänyt hernaria ja tuoretta ruisleipää kuukauden... Ongelma on vaan se, että kaasu ei ole suolessa eikä tule pieremällä tai röyhtäilemällä ulos.  Meni pari vuorokautta, sitten alkoi vähitellen pötsi palautua normaalimittaansa. Yhdessä muutaman kiristävän leikkausreiän kanssa ei mikään miellyttävä olotila.

Mutta joo, ruokavalio vaikuttaa ja moni länsimainen komponentti kaasuuntuu helposti mahassa. Mulla hiiva tekee tuota, tuore pulla on ihan pahimpia. Palkokasvit ei niinkään.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat