Seuraa 
Viestejä3778

Pankaa ne stanan yv:t toimimaan tavalla tai toisella tun palikat! Kaikenmaailman perkeleen nukkekotikoodarit sitä päästetäänkin tekemään ihan julkista shaibaa vieläpä palkan kera. Joku sämpylänaamainen keravalainen varmaan sanois että "no ei hyvää päivää" sellaisella narisevalla ja nasaalilla äänellä. Sitäkö te nyt kaipaatte? Battery kyllä kelpaa ja paska kahvi, mutta kun pitäis tehdä jotain muutakin kun yytsailla jotain tulehtuneita kissavideoita, niin joko ei knowhow riitä tai into tai vastaava. Mitä vittua?

Menkää saatana naisiin viikonloppuisin, siis johonkin baariin kait niitä nyt sielläkin on missä te asutte? Iskette vaikka jonkun väsähtäneen karaokepöllön ja puratte kerrankin masturbaationne johonkin muuhun kuin vitun räsynukkeen. 

Mä olen vitun tyhmä, tiedetään,  mutta silti tasan kolme kertaa virkeemmän pöntön omaava kuin teistä saatanan hötömölön vääntäjästä yksikään. Ja vitun nököhampaat kait tekin nyt sen verran voitte kelata, että joku saattais joskus olla edes vähän kiinnostunut selaamaan tätä aluetta jollain muulla kuin 27" full-hd pöntöllä. Mobiilisti vittu, pitääkö se rautalangasta vääntää? Niimmutku oha tää niinq et kyl me ollaan html5 osaajia. Hä tä? Ihan sama kun mä kirjoittaisin notepadiin C#, eikä se tee vielä musta mitään sharppigurua.

Saatanan pellet! Varmaan nyt joku apina tuntee genitaalikarvojensa sen verran kasvaneen että päättää nyt oikein antaa Jäärälle matkan banaanisaarille. No arvaatte varmaan kiinnostaako.

Pääsispä teidän pomoksi edes päiväksi, kyllä ruoska nimittäin laulaisi siihen malliin että Indiana Jonesiltakin tippuisi perse sitä katellessa.

"nyt meitsi kyl pannaa ton jäärän, tosi idiootin tuntunen tyyppi!" Banalisoi vitun ittes, homo!

 

 

Kommentit (6)

Puuvilla SamI
Seuraa 
Viestejä851

YYVEE:t olis kyllä hyvä saada toimii. Ehkä lehti vaan ei halua enää tukea palstalaisten sosiaalista kanssakäymistä vaan julkista keskustelua ja lehden myyntiä, sekä siinä sivussa tehdä vähän mainoksilla rahaa.

HAKU olis toinen jonka vois laittaa toimii. Täältä ei löydä enää mitään.

Huolehdi bisneksestä niin bisnes huolehtii sinusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Chair
Seuraa 
Viestejä2802
Jäärä
Mä olen vitun tyhmä, tiedetään,  mutta silti tasan kolme kertaa virkeemmän pöntön omaava kuin teistä saatanan hötömölön vääntäjästä yksikään. Ja vitun nököhampaat kait tekin nyt sen verran voitte kelata, että joku saattais joskus olla edes vähän kiinnostunut selaamaan tätä aluetta jollain muulla kuin 27" full-hd pöntöllä. Mobiilisti vittu, pitääkö se rautalangasta vääntää? Niimmutku oha tää niinq et kyl me ollaan html5 osaajia. Hä tä? Ihan sama kun mä kirjoittaisin notepadiin C#, eikä se tee vielä musta mitään sharppigurua.

Kaikessa karuudessaan 100 % pelkkää asiaa. Hötömölön vääntäjät hei, laittakaa ihan oikeasti tämä softa kuntoon.

Jerry Cotton
HAKU olis toinen jonka vois laittaa toimii. Täältä ei löydä enää mitään.

HAKU voisi kyllä toimia joo. Ja se, ettei viestejä katoaisi, kun niitä yrittää julkaista. Sekä lainaus- , linkitys- jne. toiminnot myös mobiililaitteilla. Testatkaa, testatkaa ja testatkaa. Monilla eri laitteilla. PRKL! 

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

Valitusprosessi menee ilmeisesti niin, että ensiksi me kuluttajat valitamme huonosti toimivasta softasta tiedelehden ylläpidolle, joka sitten raportoi asiasta Sanomalle, joka vastaa konsernin internetpalveluista eli kaikista Sanoma-konsernin lehtien netti-keskustelupalstoista tyyliin panostetaanko niihin konsernin osalta vai ei ja tiedelehden talous ei ehkä yksin välttämättä kestä kovinkaan suuria investointeja internettiin.

Koska Sanoma-konserni on voittoa tavoitteleva yritys, päätöksiä internetpalveluiden laadun parantanmisesta tehdään vasta sitten, kun riittävän monen eri lehden keskustelualueiden käyttäjät valittavat. Ei sen vuoksi, että markkinoilta löytyisi fiksumpiakin ratkaisuja sillä osaaminen ja asiantuntijuus somen osalta puuttuu konsernista kokonaan.

Se, että keskustelualueiden laatutietoisimmat löytyvät tiedelehden foorumin käyttäjistä, ei ole yllätys. Somen vahvuus muutenkin perustuu juuri nörttien heikkouksiin. Joten yleensä vain nörtti tietävät, kuinka sosiaalista vuorovaikutusta helpotetaan. Some poistaa sosiaalisesta vuorovaikutuksesta esiintymistaitojen mahdollisista puutteista aiheutuvat paineet ja siksi mielipiteen ilmaisu somessa on helpompaa kuin mielipiteen ilmaiseminen kasvotusten. Tieteistä kiinnostuneet sosiaalista kanssakäymistä kaipaavat "introvertit" ovat kehittäneet koko konseptin sosiaalisesta mediasta eli somesta. Jo pelkkä www:kin oli tiedenörttien kehittämä, jotta mikään tiedonvälitys olisi perinteisiä keinoja jouhevampaa ja helpompaa.

Kun päätöksiä muutoksista muutenkin arvioivat Sanomalla henkilöt, joilla ei ole mitään käsitystä nykyajasta tai sosiaalisesta mediasta, ei heitä voisi vähempää kiinnostaa toimiiko joku keskustelufoorumi hyvin vai huonosti jouhevaa sosiaalista kanssakäymistä palvelevalla tavalla internetissä sillä "some on some vaikka voissa paistaisi, meillä on some, joten emme muuta mitään läl-läl-lää! Jos haluatte laadukasta keskustelua, kirjoittakaa perintesen mediamme Helsingin Sanomien sunnuntainumeron mielipide-palstalle koska tulevaisuus ei ole internetissä vaan perinteisessä mediassamme".

Sanomalla ei ole ehkäpä aikomustakaan olla "somen" osalta edelläkävijä muihin perinteisen median edustajiin nähden, sillä heitä ei kiinnosta mikään muu kuin se, ettei erotu laadullaan muista yhtä heikosti somea ymmärtävistä medioista. He uskovat vaakaasti taikavoimiin, että facebookin kaltaiselle nimenomaan sosiaalista kanssakäymistä helpottavalle alustalle ei olisi ollut koskaan kysyntää, vaan kysyntä on syntynyt vain sen vuoksi, että Jumala määräsi, että ihmiset alkavat tykkäämään facebookista.

Jos Sanoma ottaisi päänsä pois perseestä ja ottaisi mallia facebookista ja muista vastaavista yhtä hyvin toimivista sosiaalisen median alustoista eikä muista suomalaisista täysin vituiksi suunnitelluista someksi kutsutuista trollaus-alustoista, se voisi lisätä asiakasmääriään, mutta koska internetin kehitysstrategiasta vastaa siellä todennäköisesti henkilöt, jotka omassa nuoruudessaan koulukiusasivat tekniikan kehittäjiä nörteiksi koska "nörteillä ei ole mitään käsitystä siitä, miten ihmisten sosiaalinen kanssakäyminen toimii", päättäjillä on vaikeuksia kuunnella samoja nörttejä tänäkään päivänä ja siksi ne todella isot rahat, joita internetillä voisi media ansaita, jäävät tulevaisuudessakin Zuckerbergin kaltaisten finninaama-nörttien poimitaviksi. Kylmä tosiasia.

Muutenkin hämmästyttävää, ettei Sanoma-konserni ymmärrä, että tulevaisuus on nimenomaan internetissä eikä perinteisessä mediassa. Jos sanoma soveltaisi tätä nettiin panostettua "maailman nopeinta ja maailman halvimmalla" -filosofiaansa myös perinteisten lehtiensä tekoon, he ymmärtäisivät kuinka äkkiä lehden levikki kuihtuisi. Sama sääntö pätee someen, eli kuinka hyvin sosiaalisen kanssakäymisen softa toimii. Jos softa on paska se saa käyttäjiä vai kaikkein fanaattisimmista aiheen fanittajista, helpompaa elämää kaipaavien asiakkaiden siirtyessä pääsääntöisesti facebookin kaltaisille alustoille.

Koska suurin osa ihmisistä kaipaa ensisijaisesti vain helppoa elämää, myös suurimmat somea koskevat rahat liikkuvat facebookin kaltaisilla helpon elämän parhaiten mahdollistavilla alustoilla.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

käyttäjä-3418
Seuraa 
Viestejä34

Minä olen kiukutellut sähköpostein palstan käyttöongelmista ja saanut ympärpyöreää palautetta - niin latiskoa, että olen unohtanut viestin sisällön. Itse viesti on toki tallessa sähköpostini virtuaaliuumenissa. En kuitenkaan viitsi mennä sitä tarkistamaan, sillä niin selvästi muistan viestin hengen.  Olemattoman ylläpidon on tosin vaikeata vastailla rakentavan henkevästi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat