Seuraa 
Viestejä7

Blacklight Power on kehitelly kahden kymmenvuoden ajan mustaamateriaaliaan joka esintyy kaikkialla maailmassa ja tämä on vedyn atomi jonka elektroni menettää paljon energiaa ja siirtyy lähemmäksi protonia. Tämä heidän kutsuma vedyn muoto on "Hydrino" joka voidaan räjäyttää vedeksi josta syntyy atomienergisen tason valoräjähdys, jossa on erittäin pieni painepurkauma joita ei edes pinessä laatikossakaan paljon tunne. Heidän mukaan tämä valopurkaus voidaan ottaa talteen aurinkokeräimillä ja nykyjään on kehitetty jo kolmikerros mikropiirikeräimiä joilla on valon talteenotossa 40% hyötysuhde, mutta tässä tekniikassa, koska valo jota tulee on valkoista, sitä kaikkein kuuminta valoa jossa on mukana koko valospektri niin nykyisilläkin hyötysuhteilla saadaan jo huikeita ulostulotehoja.

Heidän testilaitteissaan on isoja elko konkkia tasaamassa virran latausta ja he sytyttelvet ledejä ja valoja sitä mukaa kun räjähdyksiä syntyy.

Tekniikan huononapuolena tuntuu olevan ääni, joka on kuin kaksitahtimoottorin saundi mutta esimerkiski auton moottorina tämä ei haittaisi, sillä nykyautotkin pitävät ääntä ja jos vedestä voidaan tuottaa lennossa sähköä niin sähköhän ei lopu autosta koskaan.

Voitte katella demo2 videot itse heidän sivuiltaan:

http://www.blacklightpower.com/demonstration-day/

https://www.youtube.com/watch?v=zGTUd68hu5M

https://www.youtube.com/watch?v=rRnfuO6uQyU

Mitä mieltä olette?

Sivut

Kommentit (27)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
NotYet
Seuraa 
Viestejä4132

Tuli mieleen todellinen kauhuskenario, moottoripolttoaineveron soveltaminen.

Kuinka valvotaan, ettei ihmiset käytä juomavettä autoissaan, vai nouseeko juomavedenkin verotus tai ehkä jonkinlainen väriainekikka erottamaan erilaista verotuskohtaloa.

ECAT suomi
Seuraa 
Viestejä7

No jos kutsut veden hakua merestä vesikilpailuksi plus sitähän sataa ilmatteeksi katoille ja saat ilmasta vettä aivan tarpeeksi parin kolmenkin auton kuljettamiseen. Eihän sitä tarvita kuin joku litra ku toi prosessi on sellanen et ekaksi vedestä erotetaan happi ja vetyatomille tehdään jotain jolloin siitä tulee hydrino. Sitten hydrino kuljetetaan polttimoon jossa vetyyn yhdistyy jälleen kaksi happea ja syntyy mahtava valopurkaus. Tämä vesi voidaan sitten ottaa taas talteen ja kierrättää takas alkupäähän.

Eli autoteknisesti katsottuna et tarvitse polttoainetta ollenkaan, kerta lataus vettä ja sit mennään kunnes jarrut tms feilaa.

Mikä meitä ärsyttää tossa on se, että kummallakaan demokerralla ei ole tarkennettu kuinka monta ampeeria to räjähdys tarvitsee taikka kuinka suuren jännitteen. Tuossa videolla hän mainitsee että kyseinen high current source uses much lower voltage levels than standart battery. Joten mahtaakohan hän tarkoittaa, että alle 12v vai alle 1.7v vai mitä? ja jos prosessiin suorittamiseen tarvitaan tollanen iso virtalähde, niin kuis monta amppeeria ne oikein sieltä kiskoo?

Avoimia kysymyksiä on ton demonkin jäljiltä vielä.

kfa
Seuraa 
Viestejä2517

Asiasta aiemmin lukemattoman kannattaa googlettaa hakusanoilla hydrino hoax ja overunity hoax nähdäkseen, mistä on kysymys.

http://www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/comments/blacklight_power_and_hydrinos

http://en.wikipedia.org/wiki/BlackLight_Power

"The proposed theory is inconsistent with quantum mechanics. Critics say it lacks corroborating scientific evidence, and is a relic of cold fusion. Philip Warren Anderson said he is sure it's a "fraud", and Steven Chu called it "extremely unlikely". In 2009 IEEE Spectrum magazine characterized it as a "loser" technology because "Most experts don't believe such lower states exist, and they say the experiments don’t present convincing evidence".[5] BlackLight has announced several times that it was about to deliver commercial products based on Mill's theories but has not delivered a working product.[5]"

Näihin overunity - keksijöihin ja väitettyihin keksintöihin kannattaa suhtautua varauksella. Ikiliikkujaa ei vielä ole löydetty eikä ilmaista lounastakaan.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä33704
ECAT suomi

Tekniikan huononapuolena tuntuu olevan ääni, joka on kuin kaksitahtimoottorin saundi mutta esimerkiski auton moottorina tämä ei haittaisi, sillä nykyautotkin pitävät ääntä ja jos vedestä voidaan tuottaa lennossa sähköä niin sähköhän ei lopu autosta koskaan.

...

Mitä mieltä olette?

 

Olen kyllä sitä mieltä, että wanhan kunnon kaksitahtiwarren persoonallinen saundi pesi minkä tahansa nelisylinterisen nykyauton aneemisen pörinän. Eli joo, loistava keksintö. Mihin voi lähettää ennakkomaksun (sitä nuo kuitenkin haluavat) ja koska vedellä käyvä ikiliikkujawarre toimitetaan?

NotYet
Seuraa 
Viestejä4132

Öljysheikit olivat kaukaa viisaita, ostivat Pitkäkosken vedenpullottamon, kun öljy loppuu, jatketaan vedellä. Myyjä oli senaikainen Helsingin Vesi, joka pyrki myymään pullotettua Päijänteen vettä arabeille jollakain sinivalkoisella Nordic mielikuvalla,arabit vaan eivät pitäneet sinivalkoisesta, miksi, niin kaunis väriyhdistelmä.

kfa
Seuraa 
Viestejä2517
Neutroni

Mihin voi lähettää ennakkomaksun (sitä nuo kuitenkin haluavat) ja koska vedellä käyvä ikiliikkujawarre toimitetaan?

Olisikohan näistä ikiliikkuja-overunity - huijauksista jotakin suomenkielistä FAQ - sivustoa, jonka voisi mainita uusien ketjujen alkusivuilla ja vanhojen uudelleenaktivoituessa?

ECAT suomi
Seuraa 
Viestejä7

Tuota ikiliikkuja on täysin mahdollista, kun vedyn atomireaktioita aletaan ymmärtämään. Nykyinen tiede ei ymmärrä ja sitä nämä lukuisat toimijat nyt tutkivat mitän sen ydinreaktiot valjastetaan. Ensimäinen tässä, kun saa lopullisen tuotteen, niin se todennäköisesti tekee huikeita autoalan diileja ja lentoalan jne.

Voitte lukea lisää www.ecatsuomi.com jossa esimerkiksi patenttiosastolla on jo lukuisia vedyn ydinreaktioihin perustuvia tekniikoita saaneet patentteja ja voimme puhua seuraavasta isosta keksinnöstä.

Rossikin on sanaillut melko huolettomana testituloksien valmistumisesta mikä viittaa sitä että sieltä tulee positiivinen validointi. Tosin italialainen dokumenttissakin moni italialainen proffa kertoo omin silmin tehdyistä havainnoista ja mats levan tarkisti kaikki kytkennät jne. Eräs proffa kertoi kuinka rossilta salaa teki omat mittaukset ja havaitsi gamma säteilyä rossin reaktorissa ja tämä viittaa ydinreaktioon. Lisäksi jo ensimäisessä validoinnissa oli mitattu gammasäteilyä.

Lisäksi noi teidän hoax jutut eivät usein perustu minkäänlaisiin faktoihin. Ensinnäkin tuo varageneraattori juttu rossin reaktoristakin ei perustunut faktoihin vaan oletuksiin joten sanoisin että toimivuus on paljon useammin todettu ja todistettu kuin nuo väitetyt hoax jutut.

Mitä tulee Blacklight poweriin niin tässä olisi kyse kemiallisesta reaktiosta jossa ei tapahdu ydintransmutaatiota, vaan tässä leikitellää vetyatomin elektronin kanssa ja saadaan sitten muokatusta vedystä kiva uudenvuoden pommi jolla voidaan tuottaa hitosti sähköä. Ilmeinen ongelma silti edelleen vaivaa meitä toi, että he eivät ole antaneet sisäänmeneviä virta- ja jännitetasoja vaan tästä puhutaan yleisellä tasolla only. We need spesifics. Tällä hetkellä hoax väite että sisäänmenevä virta on suurempi kuin tuotettu on validi väitös koska BLP ei ole kertonut mitään gain tasoja, koska edelleenkin tuntuvat siirtyvät 2000hz reaktoriin, jossa valo vakiintuisi ja olis ikäänkuin miniatyyriaurinko, joka tuottaa valkoista valoa kokoajan ja tätä sitten kaapataan keräimin.

Lupailivat videolla ikäänkuin seuraavan demon olevan tälläinen laite ja sitä kannattaa sitten odotella.

kfa
Seuraa 
Viestejä2517
ECAT suomi

Tuota ikiliikkuja on täysin mahdollista, kun vedyn atomireaktioita aletaan ymmärtämään. Nykyinen tiede ei ymmärrä ja sitä nämä lukuisat toimijat nyt tutkivat mitän sen ydinreaktiot valjastetaan. Ensimäinen tässä, kun saa lopullisen tuotteen, niin se todennäköisesti tekee huikeita autoalan diileja ja lentoalan jne.

Tiede - lehden palstoilla olisi kai tarkoitus keskustella tieteestä. Jos esität että Rossin väitteiden perusteella pitäisi kirjoittaa uusiksi sekä kvanttimekaniikka, ydinfysiikka että termodynamiikka niin tuolla väitteelle pitäisi kyllä löytyä varsin vankat teoreettiset tai kokeelliset perusteet. Sellaisia Ross ei ole esittänyt. Youtube - demojen sijaan pitäisi keskittyä laatimaan tieteellisissä lehdissä julkaisukelpoisia kokeita, jotka olisivat toistettavissa muuallakin kuin vain asiaan uskovien omissa laboratorioissa.

Yhteistä overunity - väitteille on yleensä se, että koejärjestelyihin liittyvä mittaustekniikka on joko osaamattomuuden vuoksi tai sitten ihan tarkoituksellisesti pielessä. Tämä on toistunut alusta asti uudelleen ja uudelleen niin Blacklightin, Defcalionin, Ecatin ja kaikkien aiempien vastaavien yritysten kohdalla. Mittaukset olisi mahdollista tehdä oikein ja kunnolla dokumentoidusti varsin pienin investoinnein, mutta silloin niillä ei saavutettaisi haluttuja lopputuloksia. Overunity - myytti näyttää elävän mittaustekniikan tahattomien ja tahallisten virheiden varassa.

ECAT suomi
Seuraa 
Viestejä7
kfa

Jos esität että Rossin väitteiden perusteella pitäisi kirjoittaa uusiksi sekä kvanttimekaniikka, ydinfysiikka että termodynamiikka niin tuolla väitteelle pitäisi kyllä löytyä varsin vankat teoreettiset tai kokeelliset perusteet. Sellaisia Ross ei ole esittänyt. Youtube - demojen sijaan pitäisi keskittyä laatimaan tieteellisissä lehdissä julkaisukelpoisia kokeita, jotka olisivat toistettavissa muuallakin kuin vain asiaan uskovien omissa laboratorioissa.

Käsittääkseni Rossi on tilanteessa, jossa reaktorin katalyytti on trade secret, on useassa haastattelussa sanonut, että jos hän olisi paljastanut tiedon professsoreille, olisivat he julkaisseet keksinnöt omissa nimissään niinkuin professorit tekevät. Ainahan kun joku oppilas tekee läpimurron ni proffa on jo kirjottamassa julkaisua lehteen, tämä on yliopistomaailman ydinosaamista.

Käsittääkseni kohta on valmistumaisillaan 3 eri tahon puolueeton professorien testaama 6kk koe joka validoi kyllä käsittääkseni tekniikan niin hyvin, että kansainvälinen patentti myönnetään. Sitten on Rossin mukaan tieto teknologiaan vapaata analysoitavaksi ja matemaattisesti mallinnettavaksi.

Näkisin, miksi niin moni ajattelee tästä negatiivisesti on patenttiasiat jolloin syntyy monopoleja ja yliopistomaailmassa tätä ei katsota hyvällä. "Ukko keksinyt uuden keinon, miksei tieto kuulu myös meille?". Rossihan on diplomi-inssi ja hän ajattelee yrittämisen kautta kuten teknologia-alalla. Ensin patentti sitten julkaisu. Yliopistomaailmassa ajatellaan että tieto kuuluu muillekkin jotta asia voidaa replikoida ja siitä voi kaikki kirjotella lappuja lehtiin ja kuluttaa veronmaksajien varoja. Rossi ajattelee tekniikan kautta asiaa ja minusta siinä ei ole mitään väärää.

kfa
Seuraa 
Viestejä2517
ECAT suomi
kfa

Jos esität että Rossin väitteiden perusteella pitäisi kirjoittaa uusiksi sekä kvanttimekaniikka, ydinfysiikka että termodynamiikka niin tuolla väitteelle pitäisi kyllä löytyä varsin vankat teoreettiset tai kokeelliset perusteet. Sellaisia Ross ei ole esittänyt. Youtube - demojen sijaan pitäisi keskittyä laatimaan tieteellisissä lehdissä julkaisukelpoisia kokeita, jotka olisivat toistettavissa muuallakin kuin vain asiaan uskovien omissa laboratorioissa.

Käsittääkseni Rossi on tilanteessa, jossa reaktorin katalyytti on trade secret, on useassa haastattelussa sanonut, että jos hän olisi paljastanut tiedon professsoreille, olisivat he julkaisseet keksinnöt omissa nimissään niinkuin professorit tekevät. Ainahan kun joku oppilas tekee läpimurron ni proffa on jo kirjottamassa julkaisua lehteen, tämä on yliopistomaailman ydinosaamista.

Väitteen takana oleva fysiikka ei ole trade secret. Sen julkaisemisesta nyt tiedelehdessä ja myöhemmästä todentamisesta olisi helppo kerätä itselleen Nobelin palkinto fysiikasta ja muuttua kertaheitolla hyvin vaikutusvaltaiseksi oman alansa edistäjäksi ja saada työlleen uskottavuutta. Ongelmana onkin se, että ei taida olla mitään julkaistavaa.

ECAT suomi

Käsittääkseni kohta on valmistumaisillaan 3 eri tahon puolueeton professorien testaama 6kk koe joka validoi kyllä käsittääkseni tekniikan niin hyvin, että kansainvälinen patentti myönnetään. Sitten on Rossin mukaan tieto teknologiaan vapaata analysoitavaksi ja matemaattisesti mallinnettavaksi.

Uskotaan kun nähdään ja päästään lukemaan raportti hyvämaineisesta ja vertaisarvioidusta tieteellisestä julkaisusta. Ne pelkästään verkkosivuilla julkaistut overunity - väen omat raportit eivät ole tieteen kannalta kiinnostavia aika lailla riippumatta siitä, kenen nimiä niihin on haalittu (argumentum ad auctoritatem ei riitä). Paremmin dokumentoitua tietoa ja erityisesti kokeiden toistamista muissa laboratorioissa odotellessa en suosittelisi ketään lyömään rahasta vetoa tämän hevosen puolesta.

Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä5561
jepajee

Toi laitoshan on ollut valmis vuoden sisään jo vuodesta 99 ja taustalla oleva matikkakin on debunkattu jo monella sivustolla.

Näin. Siitä huolimatta Blacklight Power on houkutellut jo yli 80 miljoonaa dollaria sijoittajien rahoja, vaikka yksikään sijoittaja ei ole nähnyt mitään konkreettista saati toimivaa prototyyppiä. Nähtävästi rahat on nyt loppu ja lisää rahaa on hakusessessa tiede-ignoranteilta sijoittajilta. Siitä ei ole pelkoa etteikö pääomitusta tule, koska nämä äijät on ammattilaisia ja tietävät kyllä mitä tekevät. Turha sitä lypsävää lehmää on tappaa!

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

ovolo
Seuraa 
Viestejä8226
Puuhevonen
jepajee

Toi laitoshan on ollut valmis vuoden sisään jo vuodesta 99 ja taustalla oleva matikkakin on debunkattu jo monella sivustolla.

Näin. Siitä huolimatta Blacklight Power on houkutellut jo yli 80 miljoonaa dollaria sijoittajien rahoja, vaikka yksikään sijoittaja ei ole nähnyt mitään konkreettista saati toimivaa prototyyppiä. Nähtävästi rahat on nyt loppu ja lisää rahaa on hakusessessa tiede-ignoranteilta sijoittajilta. Siitä ei ole pelkoa etteikö pääomitusta tule, koska nämä äijät on ammattilaisia ja tietävät kyllä mitä tekevät. Turha sitä lypsävää lehmää on tappaa!

 

On se kuitenkin hyvä asia, että herkkäuskoiset rahamiehet ovat ehtymätön luonnonvara. Vaatii kyllä synnynäistä lahjakkuutta näiltä vedättelijöiltä, kuten Rossi, Blacklight Power, jne. kun pystyvät vuosikausia tai jopa vuosikymmeniä ylläpitämään toiveita/ kuplaa maailman pelastavista overunity-"innovaatioista"!

lenr
Seuraa 
Viestejä709

Tästä aiheesta yritin muutamaan otteeseen aloittaa keskustelua, otsikolla "Vedestä sähköä", mutta nuo aina suljettiin, kun täällä on niin paljon viisaampia moderaattoreita.

21. päivä on siis seuraava demo, sen jälkeen ollaan taas vähän viisaampia.

Muistuttaisin, että ei ole kyse mistään overunity ikiliikkujasta, vesi vaan sattuu olemaan hemmetin tehokas polttoaine, kun sitä oikein osataan käyttää. Ja se ei lopu kesken.  

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat