Seuraa 
Viestejä4

kun suomessa nyt on euro on Teosto ry, PL 90548, 01051 Laskut
yksin sen kanssa.
 
http://uppaa.net/e0472/untitled2.png
 
Kaikissa näissä keräyspaikoissa tehdään joka puolelle maapalloa seteleitä.Esim. quepecissä ne ovat voimakkkaampia kuin kanadan ilmasto ja niiden aika ja kasvin esto ovat voimakkaampia niinkuin muissakin keräyspaikoissa ja niistä voidaan tehdä hong kongissa yksinoikeudella myytävän kannettavan avulla seteleitä jotka eivät ole paperia. Koko euro ajatus pohjautuu siihen ja tuli esiin kun tein oikeita kolikoita metallista vain itseäni varten kuitenkin niin että niillä oli todellista arvoa muiden arvometallien suhteen ja tavaran. Silloin tämä järjestö iski mun kimppuuni ja vaihtoi ajatukseksi tehdä koko eurooppaan raha ja se paljastui tämmöiseksi. Kun vietnamin takaa laosista lähetetään se kulkee helpoiten päiväntasaajan suuntaisesti meksikon yli välimerelle. Toinen reitti linjvaunu kulkee laosista ylöspäin koreaan ja sieltä quepeciin ja sieltä alas paraguayhin. se kohtaa päiväntasaajan suuntaisen reitin atlantilla ja siihen muodostuu kaksi laosista tulevaa lähetystä. suomeen tuleva linjevaunu kulkee tampereelle ja siitä puuttuu makasiini terminaali koska se tulee quepecista joka on ilmastollisesti paljon vahvempi ja luo sen tilalle järven joka on näkyvissä yksin. Kuitenkin lähetys laosista jatkuu yläkautta mistä linjatkin tulevat terminaalin kohdalla olevalle järvelle. Laosin lähetys on ihmisen lämpöinen ja siinä ristiselän kohdalle tulevat sähköjohto kiinnikkeet. linjevaunu yhteyden jälkeen atlantilla laosin lähetys kohtaa price lähetyksen joka tulee paraguaysta ja yhtyy siihenkin silloin siinä on kolmeen kertaan laos kun se saapuu price reittiä tampereelle siihen osoitteeseen missä ennen oli linjevaunu terminaali ja myös yliopiston kohdalle ja jäähallille ja sorille stadionille ja pyynikille.. se asettuu urheilijaan selkäpuolelle ja työntää sähköjohdot selkäytimeen niin ettei se näy ulkopuolisille. Urheilija on yleensä isompi ja jaksaa näkyä koko ajan vaikka siinä on kiinni laosin lähetys. Urheiljalla on usein auto joka on Toyota tms. idästä ja siinä on penkissä tietokone joka hallitsee koko urheilijan.
Kun urheilija tai joku joka saa palkinnon price alueella on pienempi kuin lähetys se urheilija katoaa.
Vaaleatukkaisen tapauksessa urheilija oli roppa joka oli 14 ja sen pituus riitti juuri ja juuri ja kun se ropasta saatu tallenne joutui tappeluun tai vastaavaan se kumartui ja katosi. Ropan veli josta tehtiin samassa tilanteessa tallenne kuljettaa aikuisena otetun talleenteen vuoksi itseään eteläamerikkaan ja sen mukana laos-välimeri reitille kulkee lähetys joka on kiinnittyneenä siihen ja jatkaa meksikoon ja tyynenmeren yli laosiin.
Roppa ja ropan veli ja moni muu ovat tallenne pankissa eli tapissa. Teosto on myös tallenne pankki ja teoston mukana siis toimii laos. Riippuen tallenteesta siinä on mukana laosin lähetyksiä 'laos' 'police''price''linjevaunu joka on yksisuuntainen vain etelä amerikkaan täältä pohjoismaista''pahe eli Paraguay-Helsinki jota ropan isoveli tallenne käyttää''toho,torkey-holland' jne. euro on myös tallenne eli jokaisessa setelissä ovat mukana ainakin nämä reitit. Pankki siirto näillä rahoilla ei toimi siirto tapahtuu muulla tavoin niinkuin tallenne siirretään. Myöskään musiikin siirto ei tapahdu radiosoitolla vaan muulla tavoin siten kuin esim puutalo tai kirkko siirretään ja siinä mukana siirtyy tallenne joka on valmiiksi sisällä talossa. Teosto on siis muuttanut toimenkuvaansa siitä kun se perustettiin ja toimii nykyisin sillä toisella tavalla.

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
käyttäjä-4566
Seuraa 
Viestejä4

lopulta tullaan siihen tilanteeseen että laosin lähetys joka tulee nokalle ei enää ole price aluetta ja se purettu talo joka siellä on ei edusta mitään tiettyä tahoa. VAsta lentokentällä uskalletaan /pystytään hyökkäämään mun kimppuuni pakottamalla lentokoneen miehisto ja seutulan henkilökunta luovuttamaan ei mua. Sen jälkeen jatketaan pasilassa jossa on price alue mun uhkailua ja vaaditaan mun rahoja itselle ja sen jälkeen uudelleen nokalla mun kidutuksen jälkeen tehdään oma esimerkki rahasta ja se on laosin merivoimien lippu.
laosista lähtevä lähetys joka osuu tyynellä merellä polynesiasta tulevaan lähetykseen joka jatkaa pohjoiseen kanadan yli ruotsiin.
Ja laosista tuleva yhtyy vielä toiseen atlantilla olevaan paraguaysta tulevaan price lähetykseen joka nousee grönlännin ohi ruotsiin. Näin lippuun tulevat police sininen, price kulta, laosin lipun tähtiympyrä ja ruotsin lipun värit. Kaikki ovat myös intervision sisältöä. Ja kaikki euro setelit ja ruotsin kruunu ja muiden maiden kruunut tv lähetystä intervisiolta.

 

 

 

 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat