Seuraa 
Viestejä27432

Slovakiassa oli outoa kun piti poskipussailla. Mutta yllättävän äkkiä siihen tottui. Muutamassa kuukaudessa. Vaikka eka ahisti ihan hitosti.

Hämmentää.

Kommentit (11)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Tuskin lienee yllätys että eipä kuulu pussailu tapoihini, ja jos olisin sellaisen kulttuurin parissa missä käsiksi käydään, toteaisin että valitettavasti en näin tee ja toivoisin että sitä kunnioitetaan. Eihän se voi niin mennä että aina pitää tehdä kuten ekstroverteimmat ja jatkuvaa lääpiskelyä kaipaavat tykkäävät? Miksei jonkinlainen kompromissi voisi tulla kyseeseen tällaisissa asioissa? Idässä missä ihminen tervehtii painamalla kämmenet vastakkain olisi varmaan melkoisen loukkaavaa että ryntää häntä kohti ja käy kiinni.

Ymmärtäväthän pussailukulttuurin edustajat varmaankin tänäpäivänä jo että jos ei toisen kulttuurin piirissä kasvanut koe moista luontevaksi, häntä ei ole aiheellista sellaiseen pakottaa? Vai onko meillä suomalaisilla jälleen kerran niin huono itsetunto että emme osaa arvostaa omaa kättelykulttuuriamme, ja vaihdamme sen välittömästi ihan mihin tahansa muuhun?

Eli kättely on mielestäni ihan luonteva ratkaisu jos tapaa jonkun upouuden ihmisen ja on sopivasti muodollinen tilanne. Tuttujen kanssa riittää heipat. Naapuriystävääni kyllä halaankin, koska hän sitä arvostaa. Mutta omaehtoisesti en moiseen välttämättä ryhtyisi jos ei toinen tee aloitetta.

o
Seuraa 
Viestejä1698

Meillä on kyllä tapana aloittaa filosofisella väittelyllä ja kun siinä päässy virittymään samoihin fiiliksiin niin sitten voi vasta halailla. Tätä aika harva tajuaa ja ulkopuoliset tuntuu ottavan väittelyyn haastamisen enempi vittuiluna.. mutta siinä vaan siat jää sit ilman helmiä..

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19058

Hahaa! nyt saa gallupoida. 

 

Kaikki noi. Riippuu ihan henkilöstä. Pääasiassa halaan. Poskipusutus x yli kaks on kyllä hieman siinä ja kinthaalla.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Tästä äänestyksestä puuttuu kohta "teeskentelen vetäiseväni turpaan". Meinaan tv:n aivomädätyksessähän on joskus vuosien varrella ollut tällaisia tilanteita Ameriikan ihmemaan tuotannossa että toisensa kohtaavat ystävämiehet alkavat jotenkin leikkinyrkkeilemään. Tätä en ole koskaan ymmärtänyt että mikä se pointti siinä on. Nykyään tuota ei tosin kauhean paljoa enää ole, että ehkä se oli joku 80-luvun juttu.

Täällä ei muuten näe äänestyksen tuloksia. Johtuneeko siitä että kirjauduin toisesta IP-numerosta. Eihän sellaisen pitäisi vaikuttaa...?

MooM
Seuraa 
Viestejä10502

Kyllä kielari on aina korrekti tapa.

 

Mutta joo, kaikki menee. Riippuu tosiaan tutusta ja tilanteesta. Poskisuukkoja en anna aloitteellisena, mutta kyllä siinä on oppinut koordinoitumaan mukana. Kukaan suomalainen ei ole kyllä moista yrittänyt, en liiku niin fiineissä piireissä. Monesti tuttuja aika läheisiä naisia tulee halattua ja niiden miehiä käteltyä, paitsi jos tiedän, että mies on halaajatyyppiä ja/tai tosi tuttu.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Ter- He- Hö- Pö- Plä-

Pelkkä tervehdyksen alkutavu on jo ihan kylliksi tai sitten vähän on heilauttavinaan kättä, mutta ei heilauta ihan kunnolla loppuun asti :) Useammin kyllä aletaan vain puhumaan jotain ilman tervehtimisiä.

En muuten aijo erikseen merkata tätäkään ketjua, niinku joku rakkikoira merkkailee. Ei ole semmonen oikeaa foorumikeskustelua yhtään semmonen ei ole... yhtään

ei ole

oikeaa hommaa se

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat