Kommentit (2)

Vanha Susi
Seuraa 
Viestejä1

Anteeksi, mutta tämä vastaus on mielestäni yleistys, kuten kaikkien tämän kaltaisten vastausten on pakko olla, jotta ne olisivat tajuttavia muillekkin kuin alan asiantuntijoille.

Sinänsä tämä vastaus on mielestäni erinomainen, jos siinä olisi ollut maininta, että tavallinen käyttäjä ei käsittääkseni voi poistaa yksittäista tiedostoa niin, että sitä ei ala ammattilainen sopivilla laitteilla pystyisi lukemaan. Tavallinen käyttäjä voi ostaa sellaisen ohjelman, jolla voi poistaa kokonaisen kiintolevyn kaikki tiedostot kerralla, niin että levyltä ei voi lukea yhtään mitään.

Ohjeita tosin pitää noudattaa tarkasti ja toistaa tyhjennysoperaatio useita kertoja vähintään ohjelman suositusten mukainen määrä poistokertoja.

Tällaisia ohjelmia on myynnissä ihan kohtuu hinnalla, se mikä minua ihmetyttää suuresti on se, että edes yritykset eivät käytä niitä oletusarvoisesti, joten käytöstä poistuneista ja romutettavista tietokoneista  kiinnostunut tarkkailija voi saada vaikka mitä tietoa. Lisäksi monesti tietokoneet myydään kierrätyskeskuksiin, josta niitä voi ostaa kuka tahansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat