Seuraa 
Viestejä8326

JPI:

"Lässyn lässyn se jakautuu normaalisri mitoitetulle palkille juuri niinkuin minä ja PPo sekä Ronronkin sanoimme. Jos palkki kuitenkin taipuu merkittävästi omasta painostaan, tulee keskimmäiselle palkille hieman suurempi kuorma, mutta ei lähelläkkään suhdettasi 1:4:1. Yritätkö siirtää puheenaiheen pois olemattomista hitausvoimista toivoen, että ne jäisivät unhoon?, eivät jää. Vastavoima ei riipu massanhitaudesta ja siihen tosiasiaan ei vänkäämisesi palkista ja tueista auta."

Tuosta voi jokainen päätellä mitä luokkaa JPI:n kommentit ovat. Jakauma 1:4:1 on huomattavasti lähempänä jakaumaa 1:3,333:1 kuin jakauma 1:2:1.

Mutta itse asiaan: Merivirrat ja tuulen virtaukset osoittavat keskipakovoiman todellisuuden ohjaamalla virtauksia Corolisefektin ohella. Lineaarikiihdytykseen tehtävä työ ja energian siirtyminen kiihtyvän kappaleen liike-enrgiaksi todistaa hitausvoiman todellisuuden ja riippuvuuden massan hitaudesta ja kiihtyvyydestä.

Kommentit (3)

Goswell
Seuraa 
Viestejä14972

Paras tapa on tutkailla kysiestä asiaa on siellä missä ei ole muita turhia voimia häiritsemässä, moukarit tyhjiössä siis.

Kaikki on yhtämieltä siitä että moukareita yhdistävässä vaijerissa on jatkuva jännitys. Kaikki on yhtämieltä siitäkin että on kiihtyvyyttä, massan kiihdyttäminen vaatii voimaa ei jaa mielipiteitä sekään. Älyttömän helpot on lähtökohdat asian ymmärtämiseksi.

Moukarit kiihtyy kohti massakeskipistettä, miksi. Siksi että niitä yhdistää vaijeri joka ei päästä niitä tangentin suuntaan. Massan kiihdyttäminen taas vaatii voimaa, tuossa on kiihtyvyys joka vaatii voimaa, mistä se voima tulee, vastakkaisen moukarin pyrkimyksestä jatkaa tangentin suuntaan tietysti, mistä muustakaan. Ei tuota voi toisin ymmärtää. Mikä se keskihakuvoima sitten on, itseasiassa se on vain vaijerin luoma sidos, Eusan mukaan tuo sidos ei ole voima, eipä se olekkaan vaan se on vain sidos joka estää vapaan liikkeen. Molemmat moukarit kiihtyy vastakkaisiin suuntiin yhtäaikaa, ne pyrkii tangentin suuntaan vaan ei pääse, tarvitaan voimaa niiden jatkuvaan kiihdyttämiseen, symmetrinen vastakkainen voima löytyy tuosta kiihtyvyydestä johtuen, ne kiihdyttävät toinen toistaan, muuta ei tarvita.

Ei tämä voi olla niin vaikeaa.

https://www.youtube.com/watch?v=HzsqI1kVo2o

Minun mielestä noin.

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Korantologisessa statiikassa vektoreissa voi olla t-haaroja ja 90 asteen mutkia. Saapa nähdä, milloin niihin tulee hanoja ja lämmönvaihtimia.

Coriolisvoima on tasan samanarvoinen huuhaavoima kuin keskipako- ja hitausvoimakin.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
korant

Lineaarikiihdytykseen tehtävä työ ja energian siirtyminen kiihtyvän kappaleen liike-enrgiaksi todistaa hitausvoiman todellisuuden ja riippuvuuden massan hitaudesta ja kiihtyvyydestä.

Kaikki johtuu vain siitä että käsityksesi voimasta on liian väljä, annat sille sujuvasti kaikkia inertian ja energian ominaisuuksia. Jos vain pidettäisiin ne voimat voimina niin mitään epäselvyyksiä ei olisi. Huomaatko kuinka tuossakin taas selitit voiman energian siirtymisellä. Eihän voima liity energiaan välttämättä yhtään mitenkään.

くそっ!

Thread has been locked.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat