Seuraa 
Viestejä40

Lääkäriä ei tuntunu kiinnostavan mun ongelmat, sano että mene jatkotutkimuksii jos haluut. Sydänfilmit kunnossa ja sydämen pitäis toimia normaalisti.

Kuitenki nyt 2 viikkoa kestäny omituisia huimauskohtauksia keskellä päivää tekemättä mitään. Nukkumaan mentäessä levossa saattaa syke olla raskas ja hidas ja silloinkin huimaa. Joka yö herään huimaukseen ja joudun nousta ylös. Kahdesti käynyt niin että herään huimauksen lisäksi korkeaan sykkeeseen. Silmissä näkyy pitkin päivää salamointia ja tähtiä. Rinnassa tuntuu värinää ja pauketta jatkuvasti. Päivisin alkanut särkeä päätä. Nenä ollut tukossa kohta puoli vuotta.

Tänäänkin heräsin kello 8:00 semmoiseen uneen, jossa syke oli varmaan 200 ja taju lähti. Kuitenkin herätessä huimasi, vaikkakin syke oli suht normaali. En huomaa makuuasennoissa mitään eroja missä se kohtaus olisi vahvempi.

Syön ja juon runsaasti, vettä menee monta litraa päivässä. Suolaakin tulee. Urheilen päivittäin joko voimatreeniä tai sitten aerobista uiden tai juosten.

Mikä vaivaa?

Kommentit (4)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Rytmihäiriöitä? Itse saan näin kuumalla ilmalla lieviä rytmihäiriöitä aamuisin (muillakin ilmoilla jos nukun huonosti). Tällä lämpöisellä jatkolla olen myös tuon tuostakin kokenut tilanteita että silmissä pimenee jos nousen yhtäkkiä ylös. Tätä on muutenkin, mutta nyt on ollut tosi usein. Liittyneekö siis em. häiriöön, ja/tai kuumuuteen. Tottakai huimaakin myös, mutta minullahan on asentohuimaus

http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00224

jota oman kokemukseni mukaan uiminen, varsinkin jos menee vettä korvaan, jonkin verran pahentaa. Lisäksi yläselän/niskan alueen lihasjumit ovat aiheuttaneet kipuja ja pyörrytyksiä ajoittain jo pari vuotta.

Rytmihäiriötä on käsittääkseni erinomaisen vaikea todeta lääkärissä, koska pitäisi sattua olemaan se häiriö juuri siinä hollilla. Ei se kai kauhean vaarallinen ole, mutta epämiellyttävä tietenkin.

http://www.superecg.com/fi/tieto-ja-terveytta/sydamen-rytmihairiot/?gclid=CLD_vvPz378CFeH7cgodjKYA9Q

(Tuo nyt oli joku mainos, mutta eiköhän se teksti kutinsa pidä.)

http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00083

Siinä vielä lisää.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Omia arvauksia: ylikunto, helteet, jokin puutostila, piilevä sydänkohtaus, alhainen verenpaine, alkanut ahdistushäiriö tai stressi, flunssa. Nyt on kesäflunssaa liikkeellä joka kestää pitkään. Ainiin myös allergia ja siihen liittyvät lääkkeet voivat väsyttää ja sellaista, ainakin jotkut nenäsumutteet jos olet käyttänyt. 

くそっ!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
slam
Seuraa 
Viestejä2129

Ylikuntoa voisin veikata, jos kovasti liikut. Ehkä suoritukset helteellä hyvä pitää kevyinä. Siihen voisi tietysti liittyä oksentaminen ja nopea tipahtaminen kesken reenin, sekä ilmeisesti kuumeilu.

Hyvin polkee.

slam
Seuraa 
Viestejä2129

Jos oikein monia vuosi repii treeniä, niin ehkä joskus lähes 2kk täysi tauko on paikallaan. Luulisin, jos tilanne vaatii tarkkailua ja reenin määrä oikeasti kova.

Hyvin polkee.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat