Seuraa 
Viestejä9265

http://www.xrite.com/custom_page.aspx?pageid=77&lang=en

Värisävyjen erottelukykyä koetteleva testi. Ajattelin aluksi että tulen epäonnistumaan täydellisesti, olen ajatellut että koska en tunnista arkielämässä kaikkiavärisävyjä kunnolla, niin värinäköni ei varmaan ole kovin ihmeellinen. Yllätyksekseni sainkin 0 pistettä, mikä on paras. Tehkääpä tekin. Haluan tietää onko 0 pistettä selviö, siis normaali tulos, jos ei ole jotain vialla. Siis kyllähän minä tuohon aikaa käytin enkä ollut yhtään varma lopetusnappia painaessani että onko ne ollenkaan oikein.

くそっ!

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä33707

Tuo on ovela testi. Se näyttää mahdottomalta, mutta kun aikansa klikkailee, saa värit kohdilleen. Tein sen joskus virheettömästi, mutta nyt hellekauden huonosti nukuttujen öiden jälkeen en jaksa keskittyä tarkkaa näköä vaativiin toimiin. Tuo testi mittaa silmän lisäksi tietokoneen ja näytön värikalibrointia. Jos ne ovat pielessä, niin kuin usein asian laita on, virheetön tulos voi olla mahdoton.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228

Sain 39. En kyllä jaksanut loputtomasti keskittyä nysväämän ja läppärini näytön sävyntoisto on aivan hanurista mutta toisaalta minulla on värinäössä heikkoutta joten varmaankin nuo selvemmät äärilaitojen piikit selittynevät sillä. Osunevat tyypillisiin kohtiin spektriä.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat