Seuraa 
Viestejä663

Finnar (Akne) förekommer normalt i tonåren och hjälper bland annat att bygga upp immunförsvaret och förstärka skinnet. Genom hela mänsklighetens historia, mänskligheten har inte haft problem med finnar, men mänskligheten har de gångra 2000 åren haft problem med outbildade, ovbegåvade, mentalt störda idioter som använder ord fel.

Ett annat psedovetenskapligt ord : Svenska (por)MASK* översatt till Finska : (huokos)MATO*. Akne - inflammation i talgkörtel - och tilltäppt por - som kan leda till inflammation - är inte samma sak. Det bästa sättet att undvika tilltäpta porer, är att hålla skinnet rent.

Man kan fråga sig; "Kan en neger ha problem med svartskallar?" Svaret är "Ja", om "svartskallen" är extrem_VilkenReligionSomHelst som är rasistisk mot sitt eget eller annat/andra folk (fysiskt och/eller psykiskt).

Svenska politiker med allvarliga problem med finnar i tidig tonår kallade för ett tag sedan finnar för rasister, men de har problem med svartskallar. Med andra ord;
Det är inte akne eller tilltäppt por som gör en man/kvinna till en idiot.

*

Kommentit (2)

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663
pinklin1

Ruotsistako lie sitten peräisin kielto "Älä tule iholle!"?

Förr eller senare kommer en finne och sätter sig på skinnet på en svensk. Det är hur naturligt som helst. Kläm inte finnen för då blir det bara värre; Du skadar dig själv mer - du kan få ärr, kan t o m leda till blodpropp i hjärnan. Behandla finnen med respekt, ta lärdom av finnen och må väl.

Må så vara, at t e x Clerasil är tillverkad av visa män och/eller kvinnor, men marknadsförs av idioter. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat