Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Kiva että on huoltokatkoja. Se tarkoittaa, että palstaa parannellaan ja kohta täällä ei ole enää niitä ongelmia, mistä kayttäjät mäkättävät.

Mutta olisiko mahdollista saada ENNEN huoltokatkoa, vaikka päivää ennen, banneri sivun yläreunaan (tai sivuun tai jonnekin) että huoltokatko 4.8.2014 klo 19/arvioitu kesto 15 tuntia.

Tällä tavalla VIESTI EI HÄVIÄISI KUIN TUHKA TUULEEN ja sen voisi ottaa talteen.

Olisko mistään kotoisin?

Hämmentää.

Kommentit (3)

MooM
Seuraa 
Viestejä6951
Liittynyt29.6.2012

Mutta tuohan olisi käyttäjien huomioimista. Ei sellainen ole tapana. Lisäksi siitä on paljon vaivaa ja pitäisi ihan oikein suunnitella katkon kestokin etukäteen. Huoh.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

---
Seuraa 
Viestejä3439
Liittynyt6.9.2006

Vähän kyllä luulen että tulee melko puun takaa nämä huoltokatkot kyllä nörteillekin ja sitten paniikissa niitä parsitaan kasaan. Jos kerran on joku devauspannu käytössä jossa asiat voidaan melko hyvin testata ennen livetystä, niin luulis ettei tuollainen katko kestäis montaa minuuttia vaikka saitille tekis mitä. Vaan halvalla ja vasemmalla kädellä, niin eipä voi kauhalla vaatia.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat