Seuraa 
Viestejä443
Liittynyt16.3.2005

"Joko agressiivisuus On lisääntynyt maailmassa ihan viime vuosina tai tiedonvälitys kertoo estottomasti kaiken sen mitä maailmassa On tapahtunut tai tapahtuu...

Ja ennen oli aika paljon sensuuria kaikesta siitä mitä julkaistiin julkisissa tiedotuvälineissä...

Nettisivut täyttyvät kansalaisten mielipiteistä ympäri Eurooppaa, Amerikkaa jopa Aasiaa ja Australiaa...Netti alkaa olla se viides mahti heti ajan jälkeen ... Pituus leveys, korkeus, aika ja netti...

Loput ovatkin kunkin yksilön mielikuvituksissa... Joko mielihyvää tuntien tai agressiivisuutta lisäten...

Olemmeko unohtaneet ensimmäisen ja toisen maailmansodan kauhut? Tätä menoa ei näytä hyvältä, mutta miksi näyttäytyisikään kun jokainen tekee mitä tahtoo  (jos ei tahdo ei mitään saakaan)...Ja saatu On...

Paikallisia kahinoita ympäri maapallon ja varsinkin Euroopassa tapahtuu, vaikka Eurooppaa On pidetty mallimaanosana viime vuosina..."

K.K.

Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?

Kommentit (3)

K.K.
Seuraa 
Viestejä443
Liittynyt16.3.2005

Kunhan laittelen ajatuksiani ja kirjaimia järjestykseen...

 

K.K.

PS. Mitä siteerattavaa tuli mieleesi?

 

Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?

deep purpose
Seuraa 
Viestejä881
Liittynyt14.12.2013

Se on aina ollut sama kaava, ensin maailman johto näyttää kyvyttymyyttään ratkaista talousongelmia, kansa tuntee olevansa heitteillä ja uutiset on täynnä levottomuuksia ja sotia.

Mutta en voi peitellä, ettenkö olisi huojentunut helpotuksesta kun kupla on lopultakin puhjennut ja paine poistunut ja väistynyt pois päältäni. Voisin väittää että painava reppu minun ja muitten syyttömien selässä, alkoikin jo vituttaa.

Vaikka revoluutio talousasioissa olisi paikallaan, on ollut hieman kyseenalaista uskaltautua sitä edistämään, kun ei ikinä tiedä jos joku hyökkää kimppuun ja ryhtyy vastarintaan.

En voi olla samalla mainitsematta ihmisiä, jotka alkaa yli-dramatisoimaan heti kun maailmassa tapahtuu. Ihmisiä pelotellaan nälänhädällä ja kaikella mikä vain sattuu olemaan tarpeeksi pelottavaa, nieltäväksi.

Syy on aina ollut yks ja se sama = RAHA.

Vanhentuneet aatteet ja periaatteet saisi jo väistyä. Maailmassamme on kylliksi älyä, taitoa ja viisautta, toimia oikein. Jos valtiot vain osaisi tajuta että potentiaalia pitäisi hyväksikäyttää ja palkata uutta kaartia, yhteiskunnan eliitti-tehtäviin.

Jos kiteyttäisin nykymaailman probleeman, niin siinä moitittaisiin "vanhentunutta johtokaavaa". En tykkää muutenkaan katsoa sivusta kun 16 - 42 vuotiaat älyköt puuttuu melkein kokonaan aktiivisesta yhteistyöstä, nykymodernista kokoonpanosta.

En ole koskaan muutenkaan allekirjoittanut sitä että vanhemmat sukupolvet olisivat viisaampia päätöksen ja vallan pitäjiä.

When people become inviduals again, instead of being a cattle, we'd get back in busines again. <--

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat