Seuraa 
Viestejä8971

 

Tuon toki tiesin ennestään mode_3, mutta kun sinä lukitset oitis myös tiedeaiheiset ketjuni, selitys ontuu.

Myönnä nyt vaan, että vihervasemmistolainen homokoplanne ei salli mitääm muita kuin pervessejä mielipiteitä. Vapaassa lehdistössä, kuten Uusi Suomi keskustelen vapaasti. Helsingin Sanomat on myös täysin "lukossa", esimerkiksi uususnkonto "ilmastonmuutosta" kritisoivaa kommenttia eri saa läpi millään, olen vuosia yrittänyt.

Sääli, että valtamediamme menee pohjoiskorealaiseksi. Ännestäjien on syytä muistaa, että äänestittepä kommunisteja (kulkevat salanimellä kuten vasemmistoliitto yms.) tai komplementtivärisiä kommunisteja eli vihreitä, sananvapaus on ensimmäinen uhri, siellä ei keskustella vaan julistetaan, Orwellanian kauhuyhteiskunta on kirjaimellista totta.

Mutta mitäpä minä huolin, onhan Wanha Testamentin Jumala jo luvannut kostaa teille, tulta ja tulikiveä odotellessa nautin huurteisen ja toivotan nautinnollisia viimeisiä päiviä. Sivistyneenä ja akateemisen koulutuksen saaneena ihmisenä toivon luonnollisesti, että tuo kosto tulee sivistyneesti nykymallin mukaan, vaaleissa, ei islamilaisessa kansantuomioistuimessa.

 

"moderaattori_3
Liittynyt: 11.5.2005
Viestit: 187

Lähetetty 9.8.2014 klo 23:17Viesti 17/17
Muokattu 9.8.2014 klo 23:30

 

kfa
Lähetetty 09.08.2014 klo 22:59

Yksi säie tästä aiheesta varmaan riittäisi eli voisiko moderaattori nämä yhdistää...

 

Jo yksikin säie tästä on liikaa.

 

NImimerkki Hannu Tanskanen, lupasin mitä lupasin "Hyvää päivää" -ketjun aukiolosta, mutta sitä ennen kielsin täällä vaalityön tekemisen. Ketjut napsahtivat lukkoon ja napsahtavat jatkossakin, jos niitä yrität availla"

 

Koskas isänmaanne Venäjäkään on sanaansa pitänyt?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat