Kommentit (4)

Rydel
Seuraa 
Viestejä13

Johtuisko tällaisista taipumuksista ns naisten ja miesten työt? Taipumus määrittää. Tasa-arvo on vain keinotekoinen tapa muuttaa asioita, jotka ovat syntyjään toisin. Samoin yksiavioisuus, ihminen ei synny sellaiseksi. Ihminen sotii paljon itseään vastaan.

 

Puuvilla SamI
Seuraa 
Viestejä851
Rydel

Samoin yksiavioisuus, ihminen ei synny sellaiseksi. Ihminen sotii paljon itseään vastaan.

 

Maailmassa on ihmisiä jota on luonnostaan yksiavioisia, on ihmisiä jotka on moniavioisia ja ihmisiä jotka ei kertakaikkiaan pysty mihinkään kestävämpään parisuhteeseen. Sekä se että tilanne saattaa yksilön kohda vielä vaihedella eri ikäkausina. Todennäköisesti näin on aina ollut.

Mielestäni ei ole tässäkään asiassa mitään joko-tai juttua ja on väärin painaa kaikki ihmiset samaan muottiin. 

Huolehdi bisneksestä niin bisnes huolehtii sinusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jodi
Seuraa 
Viestejä2187

Eräs tytär alkoi hoitaa iäkästä äitiään puoli vuotta ennen tämän kuolemaa, ennakoiden sen ja kannusti hankkimaan tavaraa jonka sitten jäämistöstä sai. Aiempaan historiaansa kuului mm. vanhan miehen piirittäminen saadakseen mieheltä talon. Luonteeltaan hyvin kova ja itsekäs ja tarvittaessa hyväntahtoista näyttelevä.

Monen vastaavan laisen näkee vanhusten luona käyvän kun loppu lähenee.

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Jodi

Monen vastaavan laisen näkee vanhusten luona käyvän kun loppu lähenee.

Varmaan on tuollaisiakin tapauksia, mutta toisaalta vanhus alkaa monesti tarvita säännöllistä apua vasta siinä vaiheessa, kun loppu lähenee. Ja mitäpä väliä sillä on, jos auttajalla on itsekkäitä motiiveja. Vanhuksen kannalta on kuitenkin tärkeintä, että hän saa tarvitsemaansa apua.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat