Kommentit (4)

Erer
Seuraa 
Viestejä346

Aarne Arvonen sentään eli 111-vuotiaaksi. Stadin Arska, kuten me ystävämme häntä kutsuttiin siellä stadin esikaupungissa Järvenpäässä. Olin muuten mukana, kun Arska vietiin 100-vuotispäivänsä kunniaksi Lontooseen.

Arska osasi sujuvaa ruotsia ja englantia ja kohtalaisesti ranskaakin. Meillä oli aikoinaan pubitietokilpailussa tiimi, jonka nimi oli Arskan poppoo. Arska oli ryhmän parhaita tietäjiä, varsinkin mitä tuli tähtitieteeseen ja maantieteeseen. Sitten 101-vuotiaana Arskan kuulo ja näkö alkoivat heittää.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Aarne_Arvonen

mirab kirjoitti: Israel on tuhottava. Kuulemma myös sianliha on kielletty Israelissa. Maailmanpankki kirjoitti: MENA-maiden non-oil-vienti on pienempi kuin Suomen. Kts myös http://tinyurl.com/lobwaek ja http://tinyurl.com/o3hs9ro

Vomies
Seuraa 
Viestejä2888

Naisten mielestä kaikki on miesten syytä. Sitten miehet tämän ongelman kimpussa kamppailevat koko lyhyen elämänsä.

Vaka vanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

Miehissä on enemmän typeryksiä, jotka laskevat keski-ikää poistumalla joukosta alle 30v-40v.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

kariluoto
Seuraa 
Viestejä165

Koska naisten ei tarvitse elää naisen kanssa parisuhteessa. 40 vuoden parisuhdeshokkihoito viiden naisen kanssa (ei yhtä aikaa), on kuluttanut minua takuuvarmasti enemmän kuin mikään muu elämääni liittyvä tekijä. Ainoastaan todella rankka alkoholi- tai huumeriippuvuus pääsee lähelle naisen vaikutusta elinikäennusteen suhteen. Edellä mainitut riippuvuudet voivat usein johtua parisuhteen aiheuttamasta stressistä.

Voin sanoa kokemuksen syvällä rintaäänellä, että nainen imee miehestä kaikki parhaat mehut, ja jättää jäljelle pelkän kuoren, kuin musta leski parittelun jälkeen.

Olen nyt ollut vapaa viime Marraskuusta lähtien, ja olo tuntuu verrattomasti paremmalta, kuin vuosikymmeniin. Jos osaan soveltaa oppimaani tietoa järkevästi, pysytellä erossa parisuhteista ja harjoittaa runsaasti seksiä nuorten naisten kanssa (10kpl/vrk), kuten kiinalaiset viisaat kehottavat tekemään tässä iässä noin 5000 vuotta sitten laatimassaan seksin taoa käsittelevässä oppaassaan "Kultainen Lootus", tulen elämään takuuvarmasti yli 100 vuotta huumevapaana (kofeiini) vegaanina.

In alimentum sanitas.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat