Kommentit (6)

Puuvilla SamI
Seuraa 
Viestejä851

Lautaselle ilmestyi makean veden kalaa ja lintuja, joita pisteltiin juhlapäivällisillä. Kuninkaallisilla aterioilla nautittiin tuolloin joutsenta, kurkea ja haikaraa. Luuaines vihjaa myös siihen, että Rikhard joi kuningasvuosinaan aikaisempaa enemmän viiniä.

Asialliset eväät.

Huolehdi bisneksestä niin bisnes huolehtii sinusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Brainwashed
Seuraa 
Viestejä13627

Lisäksi on luita analysoimalla voitu todeta, että Richard III kärsi pahanlaisesta kihdistä oikeassa jalassaan - tästä syystä hän nousikin viimeisinä elinvuosinaan vuoteesta aina väärällä jalalla, ja oli siksikin aikalaiskertomusten mukaan pahalla päällä, kun keskijalallaan astui aamutoimenaan kamarineitoja, kuten sen ajan kuninkaiden tiedettiin yleisesti tekevän.

 

 

Jodi
Seuraa 
Viestejä2187

Se oli muutenkin hegelle hupaa kuninkaan elämä. Myrkky oli tavallisin syy varhaiseen kuolemaan. Sen pelko toi oman mausteensa syömisiin.

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Minulla on aina ollut sellainen mielikuva, että kuningas syö niinkuin kuningas syö. Nyhän se on varmistettu.

 

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat