Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä17367

Kyllähän tämä on ollut tiedossa jo ainakin toistakymmentä vuotta. Saksassa on käynnissä maan historian suurin hiilivoimaloiden rakennusohjelma joak tulee edelleen lisäämään päästöjä.

Tämä on looginen seuraus ydinvoimanvastaisuudesta. Jotenkin se tarvittava sähkö kuitenkin on tuotettava.

When an educated, influential person tweets something he knows is a lie, he is announcing his contempt for the general public. He’s saying he considers you so stupid that you’ll believe the lie.
Andrew Stroehlein

Jodi
Seuraa 
Viestejä2187

Hiilivoimalat ovat myös suurin säteilylähde ja tuo ydinvoimavastaisuus  on pääsyy niiden lisäämiseen. Hiukkaspäästöineen yleensä tappaja.

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

Toope
Seuraa 
Viestejä27201

Hiilidioksidipäästöjen lisäys tuskin tulee länsimaista, vaan jostain muualta, kuten Kiinasta. Toki Saksan ydinvoimavastainen politiikkakin vaikuttaa, milläpä ydinvoimaa korvaisivat, elleivät hiilellä?

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää, pommi-iskut ja jengit ovat sitä monikulttuurista Ruotsia, se on kehitystä." Liian monien mielestä"!"
http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat