Kommentit (5)

Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä13831
Liittynyt27.11.2006

Kyllähän tämä on ollut tiedossa jo ainakin toistakymmentä vuotta. Saksassa on käynnissä maan historian suurin hiilivoimaloiden rakennusohjelma joak tulee edelleen lisäämään päästöjä.

Tämä on looginen seuraus ydinvoimanvastaisuudesta. Jotenkin se tarvittava sähkö kuitenkin on tuotettava.

Ihmiset tekevät tulevaisuuden.

Jodi
Seuraa 
Viestejä2187
Liittynyt27.2.2014

Hiilivoimalat ovat myös suurin säteilylähde ja tuo ydinvoimavastaisuus  on pääsyy niiden lisäämiseen. Hiukkaspäästöineen yleensä tappaja.

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

Toope
Seuraa 
Viestejä24551
Liittynyt23.7.2006

Hiilidioksidipäästöjen lisäys tuskin tulee länsimaista, vaan jostain muualta, kuten Kiinasta. Toki Saksan ydinvoimavastainen politiikkakin vaikuttaa, milläpä ydinvoimaa korvaisivat, elleivät hiilellä?

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat