Seuraa 
Viestejä663

UKRAINAN KRIISISTÄ

Euroopan Unioni ei ole sotilaallinen liittouma vaikka Euroopan Unioniin kuuluu sellainen elementti.

Suomea ja Suomen välejä naapurimaihin ei voi horjuuttaa lobbaamalla Suomea Euroopan Unioniin, koska Suomi on Euroopan Unionin jäsenvaltio.

Lobbaus voi olla
- positiivista
- neutraalia
- negatiivista
joista viimeisin on m m korruptoimista

Ukrainan kriisin syy ei ole "Venäjä hyökkäsi Ukrainaan", eikä Georgian kriisin syy ole "Venäjä hyökkäsi Georgiaan". Mainittakoon että kummallakaan kerralla Venäjä ei hyökännyt Suomeen vaikka monet esittivät "Nyt Venäjä hyökkää Suomeen"; Georgia ja Ukraina ei ole Suomi eikä osa Suomea. Minkäänlaista reaali- ja käsitteellistieteellistä todistetta ei ole olemassa siitä että "(Nyt tai seuraavaksi) Venäjä hyökkää Suomeen".

Pariisin rauhansopimusken jälkeen 1947, joka m m turvaa Suomen ja Suomen kansan ihmis- ja perustuslailliset oikeudet, Venäjä ei ole kertaakaan hyökännyt Suomeen koska Suomi on pysynyt vapaana, vakaana ja voimakkaana - mikä on edellytys sille että Suomi ei kiinnosta Suomen naapurimaita sotilaallisesti.

Syy Ukrainan kriisiin on ajallisesti ennen kriisiä. Paljon viittaa siihen, että Ukrainaa lobattiin joka johti maan jakautumiseen itäiseen ja läntiseen, sisällissotaa enteilevään kriisiin, Venäjän väliin tuloon sekä kaikkeen siihen mitä Ukrainassa tänään tapahtuu.

Suomea ja Suomen välejä naapurimaihin voi horjuttaa lobbaamalla Suomea Natoon kiihottamalla kansaa naapurimaata vastaan näennäistieteellisillä uskomuksilla. "Venäjä hyökkää Suomeen" on asiakokonaisuudesta otettu tieto, niin Georgian kriisissä kuin Ukrainan kriisissäkin; Pelottelemista.

Suomen kansaa kokonaisuudessaan voi yrittää jakaa "itäiseen" ja "läntiseen" näennäistieteellisin perustein. Asiakokonaisuudesta ja ykstyiskohdista tietämätön kansa on helppo uhri negatiiviselle lobbaukselle - varsinkin jos kansanmieltä on ennalta pehmennetty erilaisilla näennäistieteellisillä asioilla ja peloilla.

Jos negatiivisen lobbauksen tulos arvioidaan ennalta olevan negatiivinen lobbaajan silmin nähtynä, Suomea ja Suomen välejä naapurimaihin voi horjuttaa suoraan tai epäsuoraan estämällä Suomen kansalta sen perustuslailliset oikeudet - esimerkiksi ohittamalla suoraan tai epäsuoraan kansanäänestys koko kansaa koskevassa tärkässä asiassa jossa kansanäänestys Suomen Valtiovallan/Kansan perustuslain mukaan on pidettävä.

Suomen "kansaa" voi yrittää negatiivisesti lobbaamalla jakaa "itäiseen" ja "läntiseen" - kääntää "kansa" Nato -mieliseksi lobbaamalla Suomen kansanedustajia, jolloin tulos voi olla sama tai vielä pahempi kuin Ukrainassa. Katso tässä yhteydessä Suomen perustuslaki, Rikoslaki, 12 luku (21.4.1995/578) Maanpetosrikoksista, sekä 13 luku (21.4.1995/578)
Valtiopetosrikoksista : http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001

Tästä ei ole kauaakaan aikaa, kun usea Euroopan Unionin maa oli erittäin vakavissa taloudellisissa vaikeuksissa väkivaltaisine mellakoineen. USA:n ja Euroopan Unionin asettamat talouspakotteet ja Venäjän vastapakotteet heikentävät ensisijaisesti niitä Europpan Unionin maita jotka olivat taloudellisesti heikoilla. Taantumus petaa m m Isisken kaltaisten järjestöjen olemassaololle Euroopassa, josa kaikki pakolaiset eivät ole pakolaisia, vaan olemassa olevan näytön perusteella osa "pakolaisista" on taho joka on aiheuttanut pakolaisuuden.

USA:n ja Euroopan Unionin talouspakotteet Venäjää kohtaan ovat vaikuttaneet Suomen ja Venäjän väliseen kaupankäyntiin negatiivisesti, josta Suomen talous kärsii - vaikka Suomella ei ole suoranaista osaa eikä arpaa kriisiin. Sama koskee virelillä olevaa "isäntämaasopimusta". Pinnallisesti tarkasteltuna isäntämaasopimus Naton kanssa näyttää olevan kunnossa, mutta jos kriisi syntyy Venäjän ja USA:n välillä, Suomi ja suomalaiset joutuvat kärsimään vaikka ovat syyttömiä kriisiin - samalla tavalla niin kuin kärsimme tänään taloudellisesti Ukrainan kriisin talouspakoitteiden takia.

Suomi kuuluu Venäjän suojeluspiiriin ja Norja Naton suojeluspiiriin. Suomen ilmatilan loukkaukset johtuvat joko inhimillisestä virheestä, sääolosuhteista, tai ne ovat tahallisia. Suomi osallistuu kansainväliseen sotaharjoitukseen, joka Euroopan tämänhetkisen tulehtuneen tilan huomioiden kiinnostaa Venäjää; "Me valvomme" ihan samalla tavalla niin kuin viesti Suomelta on ilmatilaa loukkaavalle "Me valvomme" - ei siinä sen kummempia hyökkäyksiä valmistella, ellei joku kolmas osapuoli tule väliin ja laukaise Manilan laukauksia. Suurvallat tarkkailevat aina sotaharjoituksia, varsinkin kun ne tapahtuvat maan rajojen läheisyydessä.

Historia on ammattitaitoiselle pätevälle tutkijalle valtava tietokanta josta voi ammentaa reaali- ja käsitteellistieteellistä tietoa samanlaisista tai samankaltaisista ilmentymistä niin kuin tänään. Mitä päätöksiä silloin tehtiin ja mihin ne johtivat - negatiiviseen tai positiiviseen - antaa osviittaa siihen minkälaisia päätöksiä tulee tehdä tänään, että tulevaisuus olisi positiivinen. Samoja virheitä mitä olemme tehneet, tai virheitä joita muut ovat tehneet, niitä ei saa tehdä uudelleen. Tunnettu historia on eri reaali- ja käsitteellistieteen aloille valtava tiedon lähde - sanat ja näyttö siitä että mitä on sanottu on totta - jonka tietoja ei saa käyttää väärin, k e kiihottamiseen toista kansaa vastaan.

tuntematon

Jos Suomen hallituksessa istuis Venäjän Kansan Puolue ja suomalaisilla lapsilla olisi pakkoVenäjä kaikkine kustannuksineen jotta voisivat palvella Venäläisiä heidän äidinkielellään, ja jokainen 20+ vuotta töitä tehnyt suomalainen olisi maksanut pakkoVenäjästä omakotitalon ja tontin verran, minä ymmärtäisin ryssäpelon ja ryssävijhan. Näin ei kuitenkaan ole.
tuntematon

"Vi letade efter våra avlägsna släktingar som enligt kyrkobokföringen ska finnas i Sverige, men hittade ingen. Överraskningen var stor, när 100% genetisk match hittades 147 kilometer från oss och släkten är finländsk. Vår släkts efternamn har direkt översatts från det finländska efternamnet till svenska och kyrkböokföringen förfalskats."

Että ei ole "natomielinen" ei tarkoita sitä että on "venäjämielinen", sillä on olemassa myös kolmas vaihtoehto; että on vain ja ainoastaan terveeltä, reaali- ja käsitteellistieteelliseltä pohjalta "suomenmielinen".

Jos tarkastelemme Suomen Kansan Historiaa läpi ihmiskunnan historian - viitaten Suomen Perustuslakiin (lähinnä §1 - §10 - §11) - kansalla on kautta aikain ollut erittäin hyvät johtajat, jotka ovat johtaneet Suomen Kansan läpi erittäin vaikeiden aikojen. Jos edellinen ei olisi totta, Suomea, Suomen Kansaa ja Suomen kieltä ei olisi tänään olemassa; Asioita jotka kuuluvat Suomen Kansan Johtajien perintöön.

Että ei hyväksy sotilaallisia isäntämaasopimuksia ja/tai liittoumia, joiden johdonmukaisena seuraamuksena naapuruussuhteet pahentuvat sen sijaan että paranisivat - josta m m Suomen talous kärsii ja/tai joka pahimmassa tapauksessa johtaa sotaan Suomen alueella, merkitsee ensisijaisesti sitä että on isänmaallinen ja toissijaisesti sitä että suojelee naapurimaitaan - se on kansallisesti sekä kansainvälisesti kunniakasta.

- - -
Some people are bridge builders, some people are wall builders. Some people destroy bridges civilized people have built. Those who build walls and destroy bridges - regardless if the walls are of physical and/or mental and/or echonomical nature - have always been and will always be physically and/or mentally a minority. A good leader don't demand people to carry her/him on the shoulders, but carry the people on her/his shoulders.
- - -

Jaa (mahdollisesti) tai Ei. ;)

Kommentit (20)

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663

Some people are bridge builders, some people are wall builders. Some people destroy bridges civilized people have built. Those who build walls and destroy bridges - regardless if the walls are of physical and/or mental and/or echonomical nature - have always been and will always be physically and/or mentally a minority.

A good leader don't demand people to carry her/him on the shoulders, but carry the people on her/his shoulders. Nor do a good leader of a Nation of Man demand another Nation of Man to carry her/his Nation of Mans burden on their shoulders.

A good leader is looking for peaceful solutions to any kind of problem, regarless if the problem is in their home country, between her/his country and a neighboring country, or even between her/his country and a distant country.

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663

http://www.katsomo.fi/?progId=368603

00:03:30 : Eero Heinäluoma :  Euroopan Unioni on laajentunu. Se rakentaa myös suhteita näihin, näihin entisen Neuvostoliiton tasavaltoihin niinkuin Ukrainaan, ja sitten toisaalta näillä mailla on vahvat vanhat suhteensa Venäjään.

http://www.katsomo.fi/?progId=368604

http://www.katsomo.fi/?progId=368605

http://www.katsomo.fi/?progId=368606

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
syytinki
Seuraa 
Viestejä9869

Niinhän tuo on hyökkäillyt viimeisen 1000 vuoden aikana, ellei kauemminkin. Ei ole yhtään todellista syytä uskoa, ettei niin kävisi vastakin.

Useimmiten ainoa pelastus on ollut erämaat. Suurta sotajoukkoa ei niissä pystynyt huoltamaan, että välillä oli pakko palata kotia syömään.

pinklin1
Seuraa 
Viestejä3346

Suomen ulko- ja turvallisuuspoliittisessa instituutissa on ajateltu asioita hiukan enemmän kuin ennen myös Venäjän kannalta. Ainakin jyrkästi Torsti Sirenin kannanotoista poikkeavasti ja se on hyvä.  

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7568
M E Simonaho

Jos tarkastelemme Suomen Kansan Historiaa läpi ihmiskunnan historian - viitaten Suomen Perustuslakiin (lähinnä §1 - §10 - §11) - kansalla on kautta aikain ollut erittäin hyvät johtajat, jotka ovat johtaneet Suomen Kansan läpi erittäin vaikeiden aikojen. Jos edellinen ei olisi totta, Suomea, Suomen Kansaa ja Suomen kieltä ei olisi tänään olemassa; Asioita jotka kuuluvat Suomen Kansan Johtajien perintöön.

 

Näin ja jos on ministeriössä, kansanedustajalaitoksessa tai muissa kansakunnan kannalta kriittisissä instituutioissa johtopaikoilla ja huomaa ettei omaa sitä massiivisen rautaista ammattitaitoa, jota sellaisen tehtävän hoitaminen edellyttäisi nykyoloissa, niin ei ole mikään häpeä erota. Yritin mutta huomasin etten ollut tarpeeksi hyvä on paljon parempi kuin johdatin kansaa tuhoon itsepäistä osaamattomuuttani.

 

Suomessa on kulttuurissa virhe. Johtajan pitää palvella kansaa, ei toisinpäin. Johtajan pitää näyttää tie, jota kulkemalla pääsee kohti parempaa. Jos johtaja ei siihen kykene ei hän ole johtaja vaan tyhjänhuutelija.

John Carter
Seuraa 
Viestejä14136

Suomi on EU:ssa ja Suomen ulkopolitiikka on ollut yksituumaista, koska tasavallan presidentti Sauli Niinistö on pitänyt kriisissä ulkopolitiikan johdon käsissään. Hyvä näin.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5035
John Carter

Suomi on EU:ssa ja Suomen ulkopolitiikka on ollut yksituumaista, koska tasavallan presidentti Sauli Niinistö on pitänyt kriisissä ulkopolitiikan johdon käsissään. Hyvä näin.

Toistaiseksi Niinistö on esittänyt kyllä hyviä otteita.

Hän vetää kotiinpäin, mutta vain realistisella tavalla, eikä lähde mukaan joka ainoaan mahdollisuuteen paskanheittoon ja ilmeisen tosissaan etsii mahdollista yhteistä nimittäjää jolla homma voisi edetä positiiviseen suuntaan. Silti jokainen aistii päättäväisyyden ja peräänantamattomuuden.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663

1) "Haglund myönsi haastattelussa, että Viro on ollut joiltain osin oikeassa pitäessään Suomen Venäjä-politiikkaa naiivina.

- Olemme Suomessa pyrkineet vaikuttamaan siihen, että Venäjä kehittyisi läntiseksi demokratiaksi ja siinä läntinen yhteisö on epäonnistunut."

Vaikeaahan se on, solmia vahvoja diplomaattisia suhteita ja kaupan käyntiä Venäjän kanssa, kun suomen hallituksessa ei istu Venäjän kansan puolue ja Suomalaisilla lapsilla ei ole pakkovenäjä kaikkine kustnnuksineen, ja jokainen 20+ vuotta töitä tehnyt Suomalainen ei ole maksanut pakkovenäjästä veroa omakotitalon ja tontin verran.

2) "Haglundin mukaan turvallisuustilanne Euroopassa on muuttunut ja se muutos olisi pitänyt havaita aiemmin - jo Georgian sodan jälkeen. Georgian sota kuitenkin lakaistiin maton alle. Vasta Ukrainan sota on herättänyt maailman ja Euroopan siihen, että Venäjä tekee mitä vain saavuttaakseen tavoitteensa."

Totta. Entiseen Neuvostoliittoon kuuluneita tasavaltoja lobataan EU:hun ja/tai Natoon. Sellainen lobbaus jakaa maan itäiseen ja läntiseen niin kuin Ukrainan - ja tulos on se mikä on. Sen lisäksi että suuri määrä ihmisiä kuolee, Suomalaiet yritykset menettävät tuloja.

3) "Haglundin mukaan Venäjällä ei ole mitään syytä uhata Suomea, sillä maiden välit ovat asialliset. Hän ei myöskään usko, että Venäjä uhkaisi Baltiaa."

Venäjä on historiass hyökännyt Suomeen aina kun Suomessa on ollut Suomen ja Suomalaisten vihollisia enemmän tai vähmmän mielisairaine, pakkoineen Niin kauan aikaa kun Suomi pysyy vakaana, vapaana sekä liittoutumattomana, Suomi ei Venäjää kiinosta sotilaalliseti.

"- Se on hyvin ikävä ilmiö, Haglund sanoi Ylellä."

Ikävä ilmiö on, että ei nähdä asioita myös muiden osapuolten silmin, nyt kun Suomea lobataan negatiivisesti Natoon "isäntämaasopimuksella" ja oikein "kultaisella kortilla"; Suomalaisista turisteista, kauppamiehistä, rauhanturvaajista, diplomaateista, y m tulee terrrosimille uusi kohde. Jos suomalaisia tapetaan esimerkiksi ulkomailla syystä että "Suomi on Naton isäntämaa", ottakoot lobbaaja henkilökohtaisen vastuun ennakkoonm Suomen kansan edessä jokaisesta tapetusta Suomalaisesta. Jos Venäjän ja USA:n välit kiristyvät, Naton ei tarvitse olla Suomessa - se riittää että on "isäntämaasopimus" että esimerkiksi Venäjä sulkee rajan - ja yrittäjät jäävät ilman niitäkin tuloja mitä nyt on. Näinhän se meni - Ukrainan kriisissäkin.

Meneillään on kriisi joka kokonaisuudessaan pitää sisällään erttäin paljon reaali- ja käsitteellistieteellistä tietoa miten Suomen ja Suomalaisten kuuluu toimia että emme tee samoja virheitä (uudelleen: Pariisin rauhansopimus 1947, Suomen perustuslaki). Tietääkseni Suomella ei ole osaa eikä arpaa Ukrainan kriisiin, mutta Suomalaiset yrittäjät ja veronmaksajat joutuvat kuitenkin maksamaan kalliin hinnnan talouspakotteiden sekä niiden vastapakotteiden kautta.

12 luku (21.4.1995/578) Maanpetosrikoksista
13 luku (21.4.1995/578) Valtiopetosrikoksista
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001

Lainaukset : http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288732952322.html

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663

Pienekhö kriisi meneillään. Ulkopuolelta elimistööni ei kuuluva pöperö pääsi lobbaamaan, joka johti pieneen sisällissotaan. Puolustuksesta ensisijaisesti vastuussa olevat kuten myös huoltojoukot ja niiden hallinto toimivat erinomaisesti. Eduskunta voi todeta että "Viikon kuume + kuiva yskä + särky hellittämässä."

Isännäksi mie en ala loiselle : Loisiksi katsotaan eliöt, jotka käyttävät hyväkseen isäntänsä, esimerkiksi ihmisen, elimistöä ja ovat riippuvaisia siitä.

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663
Ilta-Sanomat

- Se mikä nyt on nähty Ukrainassa, on mullistanut koko Euroopan tilanteen. Eivät Viro tai muut Baltiat maat ole mitenkään eri tilanteessa.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288732937772.html

On otettava selvää mikä on syy siihen että Ukraina jakautui itäiseen ja läntiseen. Syy on ennen kriisiä. Mitä on NÄHTY Ukrainasta/Ukrainassa, ei ole syy, vaan seuraamus.

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663

Ahväärejä yli rajojen - Virossakin/Eestissäkin.

http://kroonika.ee/eesti/19EC6/201x132

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014082218593860_ul.shtml

Tuonkin tapahtumaketjun alussa on tällä hetkellä tuntematon/näkymätön syy, mikä johti tällä hetkellä näkyvään seuraamukseen. Ja tuossakin tapauksessa, taustalla voi olla että tuntematon lobbasi, onnistui, sai "isännän sopimuksen" ja "kultaisen kortin", ja pystytti ja laukaisi missiilinsä Virolaisessa suossa.

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663

Useat asiat joista Suomen perustuslain mukaan kuuluu

a) ensisijaisesti informoida kansaa reaali- ja käsitteellistieteellisltä pohjalta : sanat ja näyttö siitä että mitä sanoin on esitetty on totta - kumoaa kaikki uskontojen, näennäistieteen sekä politiikan levittämän propagandan historiassa ja tänään

b) toissijaisesti kuulla kansan mielipide asiasta

on ennemmin tai myöhemmin johtanut vakavaan kriisiin jollain tasolla, syystä että kansan mielipidettä asiasta ei ole kuultu.

Toisaalta, kun huomioimme Ulkoasianministeriön salakuuntelun ja siihen yhdistetyt yksityiskohdat, kyseesä voi olla myös "väärän tiedon antaminen" - poliittisesti korrektisti ilmaistuna.

Liittyykö Suomi kohta Natoon?
Tällaisen sopimuksen Suomi allekirjoittaa tänään
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288733711416.html

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663

Jos "Ruotsi hyökkää Suomeen"

Finlex

7 §

Tuomari vannokoon tämän valan: Minä N. N. lupaan ja vannon Jumalan ja hänen pyhän evankeliuminsa kautta, että minä parhaan ymmärrykseni ja omantuntoni mukaan kaikissa tuomioissa tahdon tehdä ja teen oikeutta niin köyhälle kuin rikkaallekin ja tuomitsen Jumalan ja Ruotsin lain ja laillisten sääntöjen mukaan: etten koskaan minkään varjolla lakia vääristele enkä vääryyttä edistä sukulaisuuden, lankouden, ystävyyden, kateuden ja vihan tahi pelon tähden taikka lahjan ja antimien tahi muun syyn takia, enkä syytöntä syylliseksi taikka syyllistä syyttömäksi tee. Minä en myöskään ennen tuomion julistamista enkä sen jälestä ilmaise oikeutta käyville enkä muille niitä neuvotteluita, joita Oikeus suljettujen ovien takana pitää. Kaiken tämän tahdon täyttää ja täytän uskollisesti, rehellisenä ja totisena tuomarina, ilman kavaluutta ja juonia, niin totta kuin Jumala minua auttakoon ruumiin ja hengen puolesta. Älköön kukaan tuomarinvirkaan ruvetko, ennenkuin on näin vannonut.

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1734/17340004000

Jos "Venäjä hyökkää Suomeen"

Finlex

7 §

Tuomari vannokoon tämän valan: Minä N. N. lupaan ja vannon Jumalan ja hänen pyhän evankeliuminsa kautta, että minä parhaan ymmärrykseni ja omantuntoni mukaan kaikissa tuomioissa tahdon tehdä ja teen oikeutta niin köyhälle kuin rikkaallekin ja tuomitsen Jumalan ja Venäjän lain ja laillisten sääntöjen mukaan: etten koskaan minkään varjolla lakia vääristele enkä vääryyttä edistä sukulaisuuden, lankouden, ystävyyden, kateuden ja vihan tahi pelon tähden taikka lahjan ja antimien tahi muun syyn takia, enkä syytöntä syylliseksi taikka syyllistä syyttömäksi tee. Minä en myöskään ennen tuomion julistamista enkä sen jälestä ilmaise oikeutta käyville enkä muille niitä neuvotteluita, joita Oikeus suljettujen ovien takana pitää. Kaiken tämän tahdon täyttää ja täytän uskollisesti, rehellisenä ja totisena tuomarina, ilman kavaluutta ja juonia, niin totta kuin Jumala minua auttakoon ruumiin ja hengen puolesta. Älköön kukaan tuomarinvirkaan ruvetko, ennenkuin on näin vannonut.

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1734/17340004000

Jos "Kukaan ei hyökkää suomeen"

Finlex

7 §

Tuomari vannokoon tämän valan: Minä N. N. lupaan ja vannon Jumalan ja hänen pyhän evankeliuminsa kautta, että minä parhaan ymmärrykseni ja omantuntoni mukaan kaikissa tuomioissa tahdon tehdä ja teen oikeutta niin köyhälle kuin rikkaallekin ja tuomitsen Jumalan ja Suomen lain ja laillisten sääntöjen mukaan: etten koskaan minkään varjolla lakia vääristele enkä vääryyttä edistä sukulaisuuden, lankouden, ystävyyden, kateuden ja vihan tahi pelon tähden taikka lahjan ja antimien tahi muun syyn takia, enkä syytöntä syylliseksi taikka syyllistä syyttömäksi tee. Minä en myöskään ennen tuomion julistamista enkä sen jälestä ilmaise oikeutta käyville enkä muille niitä neuvotteluita, joita Oikeus suljettujen ovien takana pitää. Kaiken tämän tahdon täyttää ja täytän uskollisesti, rehellisenä ja totisena tuomarina, ilman kavaluutta ja juonia, niin totta kuin Jumala minua auttakoon ruumiin ja hengen puolesta. Älköön kukaan tuomarinvirkaan ruvetko, ennenkuin on näin vannonut.

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1734/17340004000

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663

 "Suomessa on liki miljoona köyhää" (YLE)

a) yläluokka
b) keskiluokka
c) alaluokka

Ottaen huomioon maat joissa osa c):stä on jostain syystä köyhtynyt, ja että köyhyys on ajan myötä lisääntynyt, ja nykyään koko c) koostuu köyhistä : Köyhyys vaikuttaa useilla eri tasolla b) keskiluokkaan joka köyhytyy. Seuraamus on attä a) köyhtyy - nimittäin keskiluokan - maan selkärangan - köyhtyminen aiheuttaa ennen pitkää fyysisen ja/tai psyykkisen romahduksen.

Mainittakoon että fyysisen ja/tai psyykkisen köyhyyden olemassa olo Suomessa, sitä ei ole Venäjä aiheuttanut : Sivistyneen maan ja kansan pahin vihollinen ei ole maan rajojen ulkopuolella, vaan maan rajojen sisäpuolella.

http://yle.fi/uutiset/suomessa_on_liki_miljoona_koyhaa_heikoimmassa_asemassa_olevista_on_tullut_muukalaisia/7436047

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663

Suomella ei ole suoranaista osaa Ukrainan lobbamiseen EU:hun ja/tai Natoon joka jakoi maan läntiseen ja itäiseen, kriisiin, sotaan ja Venäjän väliin tuloon (katso myös Georgian kriisi) - muuta kuin että Suomi on EU:n jäsenmaa. Jos tarkastelemme EU:n talouspakotteita ja Venäjän vastapakotteita ja niiden yhteisvaikutusta Suomeen, köyhyys lisääntyy alaluokassa (c) -> keskiluokka (b) köyhtyy -> yläluokka (a) köyhtyy. Edellisen lauseen "Suomeen" ja "Suomen" voi muuttaa minkä maan nimeksi tahansa Euroopassa.

Jos puhumme tässä vaiheessa vain ja ainoastaan taloudellisesta sodankäynnistä ja sen vaikutuksesta Suomeen, itsestäänselvä asia on että ensisijainen kohderyhmä on keskiluokka (b) ja yläluokka (a) kun "Suomessa on miljoona köyhää".

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663

Suomalaisia on suoralinjaisesti ajateltuna 5 miljoonaa. "Miljoona köyhää Suomalaista" tarkoittaa 1/5 Suomalaisista. Jos luokittelemme Suomen kansan tällä tavalla :

1 Yläluokka
2 Ylempi keskiluokka
3 Kesliluokka
4 Alempi keskiluokka
5 Köyhät

Valtion "selkäranka" koostuu 2:sta, 3:sta ja 4:sta. 4:sta ja 5:sta löytyvät artikkelissa mainitut kaikki köyhät - joita ei kuuluisi olla hyvinvointivaltiossa.

Jos puhumme tässä vaiheessa vain ja ainoastaan taloudellisesta sodankäynnistä ja sen vaikutuksesta Suomeen, itsestäänselvä asia on että ensisijainen kohderyhmä on keskiluokka (3) -> ylempi keskiluokka (2) -> Yläluokka (1) kun "Suomessa on jo miljoona köyhää".

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663

USA/NATO:lla ohjuksia suunnattu Suomeen : http://www.economist.com/blogs/easternapproaches/2011/12/finland-and-american-intelligence ja Ruotsalaiset varastivat teknologiaa Venäjältä, jonka avulla JAS konetta kehitettiin : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10336809.ab

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014122718954981_uu.shtml

Tuossa "ruotsalaiset" pitää osata ajatella tarkkaan; Kyseessä on yksittäisten henkilöiden teot - ei Ruotsin Kansan, perustuen yksinkertaisesti siihen, että teot asettavat Kansan vaaratilanteeseen. Mainittakoon, että "Georgian kriisi" ja "Ukrainan kriisi" ei johtunut siitä että "Venäjä hyökkäsi" - joka on asiakokonaisuudesta otettu. Maa jakautui jostain SYYstä kahtia, muuttui jakautumisen myötä epävakaaksi, ja Venäjä tuli väliin.  Paras puolustus olemassa olevien havaintojen perusteella on, että Suomea ei saa jakaa näennäistieteellisin perustein "läntiseen ja itäiseen" (laitonta), vaan yhdistää reaali- ja käsitteellistieteellisin perustein (laillinen).

Jodi
Seuraa 
Viestejä2187
M E Simonaho

USA/NATO:lla ohjuksia suunnattu Suomeen : http://www.economist.com/blogs/easternapproaches/2011/12/finland-and-american-intelligence ja Ruotsalaiset varastivat teknologiaa Venäjältä, jonka avulla JAS konetta kehitettiin : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10336809.ab

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014122718954981_uu.shtml

Tuossa "ruotsalaiset" pitää osata ajatella tarkkaan; Kyseessä on yksittäisten henkilöiden teot - ei Ruotsin Kansan, perustuen yksinkertaisesti siihen, että teot asettavat Kansan vaaratilanteeseen. Mainittakoon, että "Georgian kriisi" ja "Ukrainan kriisi" ei johtunut siitä että "Venäjä hyökkäsi" - joka on asiakokonaisuudesta otettu. Maa jakautui jostain SYYstä kahtia, muuttui jakautumisen myötä epävakaaksi, ja Venäjä tuli väliin.  Paras puolustus olemassa olevien havaintojen perusteella on, että Suomea ei saa jakaa näennäistieteellisin perustein "läntiseen ja itäsieen" (laitonta), vaan yhdistää reaali- ja käsitteellistieteellisin perustein (laillinen).

Maan sisäisiin asioihin ei saa puuttua miehittämällä, vaikka olisi venäjä.

Muuten mitä trollitehdas maksaa vanhoista palstan nimimerkeistä?

Mutta tässä oli mies, jolta puuttui aivoista yli puolet, ja kaikki oli normaalisti. Miehen ÄO oli 75, eli normaalin alarajoilla. Hän työskenteli valtion virkamiehenä, oli naimisissa ja hänellä oli kaksi lasta. -Jani Kaaro

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663
Jodi
Maan sisäisiin asioihin ei saa puuttua miehittämällä, vaikka olisi venäjä.
Jodi
Muuten mitä trollitehdas maksaa vanhoista palstan nimimerkeistä?

Pääsääntöisesti trolli, reaali- ja käsitteellistieteelisten havaintojen perusteella, esittää yhdessä lauseessa väittämän joka suoraan tai epäsuoraan kumoaa hänen esittämän väittämän.

Tyypillisen trollin esittämän asian voi jättää huomioimatta, tai siihen voi vastata asiallisesti, josta hyöty lukijoille on asiatieto ja että keskusteluketju "nousee ylös".

M E Simonaho
Seuraa 
Viestejä663

maansisäinen : [määritelmä]
maan sisäinen :[määritelmä]

[määritelmän] muuttaa sanat toisistaan erottava väli

Suomen kielessä yhdyssana johtaa välittämiseen, sillä [määritelmän] muuttaa sanat toisistaan erottava väli. Rautakaivos on yleensä maansisäinen ja maan sisäinen. Joskus yhdyssanassa esiityvien sanojen järjestystä on muutettava, jotta epäjohdonmukainen järjestys muuttuu johdonmukaiseksi, ja esimerkiksi asiakokonaisuutta selventäviä sanojen päätteitä saa tietenkin lisätä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat