Seuraa 
Viestejä1785

Granaattiomenamehu voi lievittää ja viivästää tuntuvasti Alzheimerin tautia ja muitakin aivoja rappeuttavia tulehdusperäisiä sairauksia, toteaa kotimaassaan Nigeriassa väitellyt ja nyt Huddersfieldin yliopistossa opettava O.Olajide. Hän on eristänyt granaattiomenasta punicalagin nimisen polyfenolin, jolla on em. vaikutus. Sen mitoittaminen lääkkeeksi on kuitenkin vielä kesken ja siksi Olajide suosittelee granaattiomenamehua, jossa em. ainetta on pari prosenttia.

Tulokseen Olajide ryhmineen on päätynyt tutkiessaan afrikkalaisten kasveihin perustuvia luontaishoitoja

http://www.sciencedaily.com/releases/2014/08/140822094106.htm

Kommentit (1)

käyttäjä-3779
Seuraa 
Viestejä1785

Otettuani nyt vajaan viikon granaattiomenamehutiivistettä ohjeen mukaan huomasin yllättäen aivoissa tapahtuneen muutoksen. Silmilläni on vajaan vuoden ollut taipumus spontaanisti siirtyä asentoon, jossa kohteesta muodostuu kaksoiskuva. Esimerkiksi bussissa istuessa on täytynyt aina vähän ponnistella saadakseen kuvat yhtymään.

Kaksoiskuvataipumus on tiettävästi yksi tyypillisistä Parkinsonin taudin ja luultavasti sitä edistävän aivoissa vallitsevan lievän tulehdustilan  oireista.

Tänään bussissa ei kaksoiskuvia muodostunut, vaikka annoin silmien vapaasti levätä, ja kun yritin muodostaa kaksoiskuvaa en tahtonut edes yrittämällä onnistua.

Ainoa elintavoissa tapahtunut muutos, joka voisi selittää aivoissa tapahtuneen muutoksen, on granaattiomenamehun nauttiminen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat