Seuraa 
Viestejä9265

https://www.youtube.com/watch?v=fmfriXprSRk

Aloitetaan tästä. Olen pannut merkille mieltäni järkyttävän seikan kyseisestä laulusta. Tahti menee sekaisin siinä kohdassa kun lauletaan "black and white cat". Yrittäkääpä tahdittaa vaikka käsillä polviin tms. niin asia tulee viimeistään ilmi. Jos aloittaa vasemmalla kädellä niin tuon kohdan jälkeen aloitetaan oikealla kädellä tahti. Minä en hyväksy. Luulin että musiikissa ei voi tehdä noin, mutta näköjään voi. Eikä se kuulosta edes väärältä tai pahalta! Sepäs siinä onkin niin ärsyttävää. Miten voi tehdä noin radikaalin tahtimuutoksen kesken biisin ilman että se särähtää korvaan? Ehkä tuo on ihan täysin normaaliakin musiikissa, mutta en vain ole koskaan huomannut, muuta kuin jossain psykedeelisissä missä kaikki menee muutenkin miten sattuu. 

Siis mikä tuon ilmiön nimi mahtaa olla ja kuinka yleisesti sitä käytetään lauluissa?

くそっ!

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
deep purpose
Seuraa 
Viestejä1197

Postman cat, diu diu diu ..... Joskus tietyt rytmit saa ihmisen kahville, varsinkin biisin alussa kun rummut on vielä kokoonpanosta poissa.

If you want to understand me, you need to be universal, if you don't understand me, you suck at it.

Jurpula
Seuraa 
Viestejä724

Se on kyllä parasta kun rumpali tahattomasti kääntää kesken biisin kompin nurinpäin, keikalla. Siinä tulee melkosta jatsia vähän aikaa väännettyä

You just made the list, buddy.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat