Seuraa 
Viestejä1784

Poltin uunin ritilässä yli sentin mittaiset alueet kolmessa sormessa. Päätin liottaa niitä ohjeen mukaisesti viileassä vedessä, mutta silloin muistin, miten tumman ruskeaksi palanut alue sormessani hävisi kolmen tunnin liotuksella. Niinpä jatkoin nytkin liottamista.

Aina nostaessani sormet vesikupista kirvely tuli kovaksi, mutta kun lähes kolme tuntia oli kulunut, kirvely oli poissa. Palovammat näkyivät yhä paisuneina alueina, jotka kuitenkin pian hävisivät röpöläiseksi tulleen sormien ihon sekaan.

Muutaman minuutin kuluttua röpöläisyyskin hävisi, eikä palovammasta ollut jälkeäkään. Vaikka palovammaani on pidettävä lievänä, tiedän kuitenkin kokemuksesta, että viidentoista minuutin liotuksen jälkeen sen kanssa saisi kipuilla ainakin viikon. 

Nyt aion tehdä tutkimuksen polttamalla tulitikkua ja antamalla sen sammua kahden sormen välissä niin, että molemmat sormet tulevat yhtä poltetuiksi. Sitten liotan toista sormea viisitoista minuuttia ja toista sormea kolme tuntia.  Veikkaan entiseen kokemukseeni vedoten, että toinen palokohta märkii ja kirvelee pitkään ja toinen häviää heti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat